babam annemi aldatiyor, ölmek istiyorum...

sssevil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
2
0
1
28
Merhaba, bu konuyla ilgiili cok yazi gordum, benimde yazib birisiyle paylasmam laziimdi, teselliye cok ihtiyacim var. lutfen yazdiiklarimin hepsini okuyun.. ben bir sorunum olunca helede bu kadar buyuk nefes alamiyorum, birisiyle paylasmak istiyorum ama kimse yok.. oncelikle babam: aslinda iyi biridir severim-yada severdim bilmiyorum, bize karsi iyidir her istediyimizi yapar bizi sever, ama sinirlenince... sinirlenince cok degisir kalpimizi kirdigi cok olmusdur...sirinlenmeyined bazen hakk veriyorum. cunki isleri yuzunden cok stress altinda oluyor,bende bu yuzden aff ediyorum... neyse benim bu babamin eski telini ben kullaniyorum su anda ve icinde annemi aldatdigina dair mesajlar buldumm... cok kotuyum... cocukkende olmusdu bu ama cocukdum hala suphelerim vardi amma bi kanit yokdu... iste gordum keske gormeseydim.. babamla konusdum sabah sabah inkar etdi flaan felan ama ben salak degilim goruyorum ne oldugunu... bilmiyorum gercekten icimdeki aciyi nasil dindire bilirim bilmiyorum.. keske hic bi sey olmasaydi... eskisi gibi olmak istiyorum babamla iliskimiz inis -cikisslari bir kac kavgalari saymasak iyiydi.... bazilariniz annene soyle diye bilir, ama yapamam bu saadece anneme aci cektirmek olur, annem ev hanimi ve herseyi biziz.. birine sarilip aglamiyi o kadr istiyorumki... lutfen biri beni teselli etsin ablalarim.. benim sadece 17 yasim var ve bu durumu kaldiramiyorum.. neefes alamiyorum.. unutmak istiyorum olanlari... hersey yolundaydi hersey guzeldi eskisi gibi olsun istiyorum.. anneme soyleyemem evet.. ama annemden saklayincada aci veriyr bu aciyi dindrmenin bi yolu yokmu? anne-babamla eskisi gibi olamammi? agliyorumm... babamla da eskisi gibi olmak istiyorum.. mutlu olmak istiyorum.. agliyorum..........

Üzgünüm ama ben yazını okuyamadım ablası ya

Yaşının kaldıramayacağı bir şok yaşıyorsun. Babanın yaptığını tabiki kaldıramayacaksın şu anda ve bu durum sende hep yara bırakacak. Zamanla alışacaksın bu duruma ama kinleneceksin. Bir baba için ne acı bişey bu, hayatın boyınca nefretle bakacağın baban olacak. İşin en kötüsü ne olur biliyormusun, ne kadar çok bilirsen, baban ne kadar çok şey bildiğini farkeder, inkar ederse işler bir o kadar çok çığrından çıkabilir. Sana tavsiyem bilme, görme ve sus. Sen zarar görebilirsin. Daha çok küçüksün, zamanının gelmesini bekle. Unutmaki babanın maddi olanaklarına mecbur olduğun sürece çok şey yapamaz ve yıpranırsın. Sen kendin için okulunla ilgilen ve kendi maddi kaynaklarını oluşturmaya çalış, sonra tepkini

Göster aksi halde çok yıpranırsın. Sende annende. Yapabileceğin tek şey susmak. Annen, en kıymetli varlığı, kızı için herşeyi kabul edebilir. Ve olan sana olur

Göster aksi halde çok yıpranırsın. Sende annende. Yapabileceğin tek şey susmak. Annen, en kıymetli varlığı, kızı için herşeyi kabul edebilir. Ve olan sana olur
tavsiyen icin cok sagol.. Babamla hep baba-kiz iliskimiz iyi olsun istemisidir, yine olmasini cok arzuluyorum... su anda bu buyuk sirri kaldiramadim gercekten... ve anneme soyledim artik nefes ala biliyorum.. InAllah fazla kavga etmezler ve olay tatliya baglanir cok korkuyorum eskisi gibi mutlu olamamakdan :KK43: artik seninde tavsiye etdigin gibi karismamaya calisicam dogru soyluyorsun henuz ona tepki gosterecek yasda degilim... insAllah annemle babam cabuk barisirlar.. cook tesekkurler yorumunla kendimi yalniz hiss etmedim.. cok sagol :KK43:

Kadin aldatilmis sen barismalarini bekliyorsun?

Annenin hic mi maddi geliri yok? Ev filan kimin üstüne? Eger bosanamayacagini biliyorsan keske söylemeseydin. Bosuna kadinin icine dert etmissin. :(

Merhaba, bu konuyla ilgiili cok yazi gordum, benimde yazib birisiyle paylasmam laziimdi, teselliye cok ihtiyacim var. lutfen yazdiiklarimin hepsini okuyun.. ben bir sorunum olunca helede bu kadar buyuk nefes alamiyorum, birisiyle paylasmak istiyorum ama kimse yok.. oncelikle babam: aslinda iyi biridir severim-yada severdim bilmiyorum, bize karsi iyidir her istediyimizi yapar bizi sever, ama sinirlenince... sinirlenince cok degisir kalpimizi kirdigi cok olmusdur...sirinlenmeyined bazen hakk veriyorum. cunki isleri yuzunden cok stress altinda oluyor,bende bu yuzden aff ediyorum... neyse benim bu babamin eski telini ben kullaniyorum su anda ve icinde annemi aldatdigina dair mesajlar buldumm... cok kotuyum... cocukkende olmusdu bu ama cocukdum hala suphelerim vardi amma bi kanit yokdu... iste gordum keske gormeseydim.. babamla konusdum sabah sabah inkar etdi flaan felan ama ben salak degilim goruyorum ne oldugunu... bilmiyorum gercekten icimdeki aciyi nasil dindire bilirim bilmiyorum.. keske hic bi sey olmasaydi... eskisi gibi olmak istiyorum babamla iliskimiz inis -cikisslari bir kac kavgalari saymasak iyiydi.... bazilariniz annene soyle diye bilir, ama yapamam bu saadece anneme aci cektirmek olur, annem ev hanimi ve herseyi biziz.. birine sarilip aglamiyi o kadr istiyorumki... lutfen biri beni teselli etsin ablalarim.. benim sadece 17 yasim var ve bu durumu kaldiramiyorum.. neefes alamiyorum.. unutmak istiyorum olanlari... hersey yolundaydi hersey guzeldi eskisi gibi olsun istiyorum.. anneme soyleyemem evet.. ama annemden saklayincada aci veriyr bu aciyi dindrmenin bi yolu yokmu? anne-babamla eskisi gibi olamammi? agliyorumm... babamla da eskisi gibi olmak istiyorum.. mutlu olmak istiyorum.. agliyorum..........

YAŞININ 2 KATINA yaklaşmışım

o denle söylediklerimi asla kulaK ARDI ETME

senin yaşlrında dünya toz pembedir insana
en büyük sıkıntılarımız derslerimiz arkadaşlarımızın tavırları yada istediğimiz bazı şeyleri alamamaktır

şuan senin için dünyada iyilik te var kötülüklerde
ama bu kötülükleri kimse bile isteye yapmaz
yapan varsada insan değil cani dir

kalıp bu yanılıyormuyum

oysaki şimdi görüyüor ve yaşıyorsun ki
ortada bir kötülük var bu kötülüğü en yakının hemde bile isteye yapmış
şuan ki şok un bunun nedeni

inan bana büyüdükçe artık göreceksin
her insanın içinde iyilik ve kötülük birlikte barınır
bu babanda olur annende sevdiğinde kardeşinde
iyilikleri de kötülükleride bile isteye yapıyoruz
zamanı gelince sende bu yolda yürüyeceksin

böyle düşün lütfen
ne babana düşman ol ne annene acı

babanın anneni aldatması konusunda evde annenin şüphelendiği hiç bir şey yok mu?
sen küçükken de olmuş bir şeyse annenin de bunu unuttuğunu sanmıyorum.

ne yazık ki toplumda çoğu erkek eşini aldatıyor. annen ayrılamayacak durumdaysa bence de söyleme. en azından mutsuz şekilde durmasın. senle baban arasındaki ilişkiye gelince de.. o senin baban yine de.. duyduğun saygı ve sevgi azalsa da görmemeye duymamaya çalış.. çıkış yolunuz yoksa kurcalamamak en iyisi...

Simdi 17 cok kucuk bir yas degil, oncelikle artik genc bir hanimsin sen bu kadar acizlenme kendine saygin ve guvenin olsun.

Hos bir sey degil ama kendini öldürecegin bir durum da yok, bir hata yapmis baban olabilir

Annene soylemende sorun yok o zaten biliyodur, yukunu paylas, git konus mesajlari goster gerisini annen halleder sen kendini hirpalama

Back
X