Babam annemi aldatiyor ve ben napmam gerektigini bilmiyorumm

sevgi6853

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
273
2
46
35
Avustralya
Arkadaslar napcagimi cok sasirdim nezamandir icime atiyorum ama dayanamiyorum resmen babamdan nefret eder oldum oysa ben babama resmen deliler gibi bagliydim cok severdim dünya bir yana babam bir yanaydi taa ki gecen sene yaza kadar gerci ondan öncede süpheleniyodum ama hic kanitliyamiyordum gecen sene trkiyeye tatile gittigimizde annem babamin yedek telefonunu kullaniyordu tabiiki baska hatla bende can SIKINtisindan telefonu karistirim dedim bide ne görürüm kaydedilmemis bir numaraya hemde benim dayimin vefat ettigi zamanlarda mesajlöar yollamis iste seni cok özledim yanimdaolsaydin doya doya öperdim falan sonra baska mesajinda suan yanimda olmani isterdim seni gercekden seviyorum gibi mesajlar ve baska terimler kullanmis yazmaya bile utandigim neyse ben beynimden vurulmusa döndüm annemede söyliyemedim yazik kadin yikilir kimseside yok avustralyada napar diye düsündüm bide o üzüntüyü kaldiramazdi abisi zaten daha yeni vefat etmisdi bunu sindirmeye calisdim ama mümkün deyil yüzünü gördükce tiksindim babamdan aklima hep o mesajlari geliyor neyse aradan bir iki hafta gecti ben bu mesajlari telden silmemisdim istanbuldan konyaya gittik ve sanirim erkek kardesimde okudu bu mesajlari ve ogünden beri babamla kesinlikle bir kelime bile konusmuyor konusmamayi gectim yüzüne bile bakmiyor nefret ediyor ve bence kesinlikle oda okudu bu mesajlari cünki ertesi gün telefona bakdigimda mesaj falan kalmamisdi silinmisdi neyse türkiyeden geri geldik aradan bir süre gectikden sonra mecburen babamla beraber biryere gitmem gerekiyordu orda ben adamla konusurken yanimda babam kemeerine sari uzun saclar takilmis onlari aldi yere atti sanirim o an farketti ben o saclari gördüm beynimden vuruldum resmen bu iliskinin dahalen devam ettigini o an daha iyi anladim ve artik kadinin sac renginide biliyordum ay cok kötü oldum resmen suanda o adamla ayni evde oturmak bile zoruma gidiyor o sirada zaten anneme cok kötü davraniyodu hatta bikeresinde 2 ay konusmamisdilar annem nasil üzülüyodu yipraniyordu onun hic umrunda bile deyildi oysa babam bize normalde cok düskün bir babadir yani hicbir isteyimizi geri cevirmez üzerimize titrer hicbirgün olsun dövmemisdir ama bu tavrindan sonra tiksindim nefret ettim erkeklere olan güvenim gitti annemede anlatamiyorum kimseye anlatamiyorum utaniyorum ben utaniyorum anlatmaya offff delirmek üzereyim daha fazla icime atamadim bu site bana cok iyi geliyor icimdekileri paylasmak cok iyi oluyor

Babanızla konussanız?
Baska ne yapılabilir ki? Cok üzücü bir durum biliyorum allah sabır versin size.

keske elimde olsa öfkelenmemek icimden gidip yüzüne tüküresim geliyor okadar nefret ediyorumki ve cok merak ediyorum acaba dahalen devam ediyormu bu rezil durum diye cünki bu aralar hic evdn cikmiyor disari bir aralar sabah gidiodu gece geri geliyodu sabah 12de cikiyodu gece 12de geliyodu o siralar biliodum yine o kadina gittini okadar igrenc birseyki biliorsunuz ama hicbirsekilde ne yapmaniz gerektigini bilmiorsunuz kimseyle paylasamiyorumda bu siteye üye oldugumdan beri okadar rahatladimki icimdeki her firtinayi paylasiyorum cok iyi geliyor allah razi olsun yorum yapan herkesden

babanla konuşsan hiç bir şey değişmez kendimden biliyorum.
hatta kalbini kırar tatlım hafif annene çıtlat saf yerine koyulmasın o bildiğni yapar zaten Allah yardımcınız olsun hayırlısı olsun hakkınız inşallah

Yakın bir aile büyüğünden yardım alabilirsiniz belki,güvendiğiniz tavsiyelerine önem verdiğiniz o size yardımcı olacaktır söyleme taraftarı iseniz o size yolunu yordamını gösterir ama babanın inkar etmesine karşılık bence elinde bir delil olsun..Melek gibi anneler hiç bir zaman aldatılmayı haketmiyor

Seni çok iyi anlıyorum ama nefret etme burda sana çok nutuk atan olur yaşamayanda anlamaz öfkelenmemek elbetteki elde değil ama ne yapacaksan sakince halletmelisin unutma

babayla konusmak ne kadar etkili olabilirki:44:
Siz cocuksunuz anna baba isine karismayin der gecer en basit

ya söylede bir sorun var simdi ben babamla konussam konusurum yüzüne bile tükürürüm ama babam benim bildigimi ögrendikden sonra ben bu evde duramam dayanamam uatnc verici birsey nasil yüzüne bakarim hadi simdide bakmiyorum ama en azindan o bilmiyor nedenini

Sen niye utanacaksın o utansın canım ki utanmaz emin ol utansa zaten yapmaz

Sen niye utanacaksın o utansın canım ki utanmaz emin ol utansa zaten yapmaz

haklisin canimda ne bilim ya cok zoruma gidiyor nasil yapar annem gibi birine ya yemin ederim kadin kendini bize adamis ya biz yemek yemeden hayatta biryere gitmez babam isten gelince yemek tencerede olur annem tabagina doldurur önüne koyar sonra komsuya gitcekse gider okadar düskünki ailesine ama niye böyle bir adilik yapti yada yapiyor aklim almiyor

Aslında şöyle de bir şey var, kimse böyle aldatılmayı hak etmez, ancak annenizin babanızdan ayrılıp sizinle birlikte yeni bir hayat kurma olasılığı yoksa, bunu bilmesi ona iki kat azap vermekten başka bir işe de yaramaz. Siz böyle hissederken, kimbilir anneciğiniz nasıl yıkılır...

Anneniz babanızı terk edebilir mi sizce? Maddi imkânı, veya yanına gidebileceği bir ailesi var mı?

sorunda orda zaten babasi annem cok kücükken vefat etmis anneside 7 sene önce vefat etti abileri akrabalari hepsi trkiyede ee calisma desen calismiyor babam hicbirzaman calisdirmadi calismani istemiyorum ihtiyacinmi var dedi kadincagiza oysa o hep calisim istedi. bizden baska kimsesi yok burda en büyükleri benim ama benimde elimde mesleyim bile yok henüz meslek yapiyorum haa bosancak olsa gerci burda magdur olmaz allaha sükür o konuda yasadigimiz yer cok iyi ama yinede cöker ya üzüntüden zaten bizim icin üzülüyor birde bunu ögrenirse off öle adi bir adam icin üzülsün istemem

Çok fena. Ama anladığım, anneniz babanızla da pek mutlu değil. Doğru mu anladım acaba?

Yurt dışındasınız, annenizin yaşı kaç bilmiyorum ama dediğiniz gibi yurt dışında kadınların işleri daha kolay.

Empati yapmak öyle zor ki. Ben olsam, çocuğum benim aldatıldığımı bilip bunu benden saklamış olsa, asıl o zaman çökerim. Kocam olacak pisliğin değil, kızımın beni kandırması yıkar beni. Siz annenizi daha iyi bilirsiniz tabi, ama bu ihtimali de düşünün. Mutlaka altüst olacaktır, ama o süreci atlattığında eskisinden daha mutlu da olabilir.

Şimdi birileri çıkıp "söyleme, yuva yıkmak kolay değil, bla bla bla" diye yazacaktır elbet, ama hangi yuva, o da var. Yuvaya sahip çıkmak sadece kadınların mı görevidir? Adam gitsin başka kadınların koynuna girsin, sonra kadın "yuvam da yuvam" desin. Hangi yuva?

Çok feci bir şeye şahit olmuşsunuz. Tepkisiz kalamayacağınız açık, ancak iyi düşünüp pişman olacağınız bir şey yapmamanız, bütün bunları ince ince düşünmeniz lazım. Çok üzücü gerçekten...

Benim demek istedigim o degilki.Babana söylediginle kalirsin
Mutluda degil annen anladigim kadariyla peki annen bosanmayi ayrilmayi hic düsündümü yada düsünüyormu?:44:
Tuttki annene söylemedin ve ileride bir sekilde ortaya cikmis var sayalim sende anne ben biliyordum ama söylemedim dersen kadinda kendini aptal yerine konulmus hissetmezmi herkesin haberi bir benim haberim yok....:26: zor bi karar zamana birak en iyisi su akar yolunu bulur

allah razi olsun cok gzel yorumlar yapmissin cok saol haklisin annem benim bildigimi bilse dahada yikilir ya bazen diyor biktim artik hep cekiyorum bu adamin kahrini diye sonra diyo cocuklarim olmasa 5dak durmam falan ama ne bilim ya aklim karisik

merhabalar,konunuz çok derin...öncelikle sabırlı olmalısınız.ben sizin yerinizde olsam anneme pat diye söylemek yerine şöyle yapardım: mesela demişsiniz ya,annem babam işten gelince yemeğini koyar önüne tabak dolusu diye...bir gün annenizden yemek yapmamasını isteyin.annenize çok yorulduğunu değişik birşeyler yapmasını isteyinj.mesela dışarı çıkıp komşulara gitmek gibi...yani babanız hazıra alışmış bence o yüzden annenizin yaptığı maximum performansı bile farketmeyecektir zaten gözü dışarda adamın...anneme babam ve çocukları için kendini fazla yıpratmaması gerektiğini söyleyerek annemi davranışsal olarak uzaklaştırırdım bazı şeylerden...annenize kendisi için yaşaması gerektiğiini söylerdim.böyle annelere çokk üzülüyorum.Allah yardımınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…