bence en doğrusu annene söylemen
ama ona kiyamamki cok üzülür dünyasi basina yikilir ben nasil söylerim nasil kiyarim ya dilim varmazki böyle igrenc biseyi anlatmaya
keske elimde olsa öfkelenmemek icimden gidip yüzüne tüküresim geliyor okadar nefret ediyorumki ve cok merak ediyorum acaba dahalen devam ediyormu bu rezil durum diye cünki bu aralar hic evdn cikmiyor disari bir aralar sabah gidiodu gece geri geliyodu sabah 12de cikiyodu gece 12de geliyodu o siralar biliodum yine o kadina gittini okadar igrenc birseyki biliorsunuz ama hicbirsekilde ne yapmaniz gerektigini bilmiorsunuz kimseyle paylasamiyorumda bu siteye üye oldugumdan beri okadar rahatladimki icimdeki her firtinayi paylasiyorum cok iyi geliyor allah razi olsun yorum yapan herkesden
babayla konusmak ne kadar etkili olabilirki:44:
Siz cocuksunuz anna baba isine karismayin der gecer en basit
ya söylede bir sorun var simdi ben babamla konussam konusurum yüzüne bile tükürürüm ama babam benim bildigimi ögrendikden sonra ben bu evde duramam dayanamam uatnc verici birsey nasil yüzüne bakarim hadi simdide bakmiyorum ama en azindan o bilmiyor nedenini
Sen niye utanacaksın o utansın canım ki utanmaz emin ol utansa zaten yapmaz
Aslında şöyle de bir şey var, kimse böyle aldatılmayı hak etmez, ancak annenizin babanızdan ayrılıp sizinle birlikte yeni bir hayat kurma olasılığı yoksa, bunu bilmesi ona iki kat azap vermekten başka bir işe de yaramaz. Siz böyle hissederken, kimbilir anneciğiniz nasıl yıkılır...
Anneniz babanızı terk edebilir mi sizce? Maddi imkânı, veya yanına gidebileceği bir ailesi var mı?
sorunda orda zaten babasi annem cok kücükken vefat etmis anneside 7 sene önce vefat etti abileri akrabalari hepsi trkiyede ee calisma desen calismiyor babam hicbirzaman calisdirmadi calismani istemiyorum ihtiyacinmi var dedi kadincagiza oysa o hep calisim istedi. bizden baska kimsesi yok burda en büyükleri benim ama benimde elimde mesleyim bile yok henüz meslek yapiyorum haa bosancak olsa gerci burda magdur olmaz allaha sükür o konuda yasadigimiz yer cok iyi ama yinede cöker ya üzüntüden zaten bizim icin üzülüyor birde bunu ögrenirse off öle adi bir adam icin üzülsün istemem
ya söylede bir sorun var simdi ben babamla konussam konusurum yüzüne bile tükürürüm ama babam benim bildigimi ögrendikden sonra ben bu evde duramam dayanamam uatnc verici birsey nasil yüzüne bakarim hadi simdide bakmiyorum ama en azindan o bilmiyor nedenini
Benim demek istedigim o degilki.Babana söylediginle kalirsin
Mutluda degil annen anladigim kadariyla peki annen bosanmayi ayrilmayi hic düsündümü yada düsünüyormu?:44:
Tuttki annene söylemedin ve ileride bir sekilde ortaya cikmis var sayalim sende anne ben biliyordum ama söylemedim dersen kadinda kendini aptal yerine konulmus hissetmezmi herkesin haberi bir benim haberim yok....:26: zor bi karar zamana birak en iyisi su akar yolunu bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?