.babam annemi aldatıyor ve bunu yakaladım telefon msjlarından:(

hazan77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
333
0
26
İstanbul
kızlar babamın telindeki mesajları okudum annemi aldatıyor ve facebook adresınden de bazı arkadaşlarıyla bır kadından bahsettıklerını ve sürekli gittiklerini öğrendim!!! şuanda allak bullak oldum ne yapmalıyım?? boşanmalarını istiyorum zaten annemde bunu istiyor ama gidecek yerimiz paramız ve sosyal bır gelirimiz yok malsef..ben çalışmaya başlayacağım fakat bu aylar sonra 1yıldan daha fazla süre içinde ancak kendi düzenimizi kurabiliriz.bu zaman içerisinde de ben annemin aptal yerine konmasını nasıl izleyeceğim inanın çok çaresiz kaldım siz olsanız ne yapardınız bana lütfen akıl verin..

kızlar babamın telindeki mesajları okudum annemi aldatıyor ve facebook adresınden de bazı arkadaşlarıyla bır kadından bahsettıklerını ve sürekli gittiklerini öğrendim!!! şuanda allak bullak oldum ne yapmalıyım?? boşanmalarını istiyorum zaten annemde bunu istiyor ama gidecek yerimiz paramız ve sosyal bır gelirimiz yok malsef..ben çalışmaya başlayacağım fakat bu aylar sonra 1yıldan daha fazla süre içinde ancak kendi düzenimizi kurabiliriz.bu zaman içerisinde de ben annemin aptal yerine konmasını nasıl izleyeceğim inanın çok çaresiz kaldım siz olsanız ne yapardınız bana lütfen akıl verin..

Boşanma durumunda babadan nafaka alabilir annen.
İhaneti ispatlarsan tazminat da alır.
Sen de işe girecekmişsin,geçinip gidersiniz.

söylemelisin bence. kadına yazık ama öğrenmesi daha iyi olur neden göz göre göre aldatılsınki kim ister bunu

annen babandan neden boşanmak istiyor canım, yine sadakatsizlik yüzünden mi

anlamıyorum bu erkekleri ya evde gül gibi karıları dururken çocukları dururken elin orospularıyla gününü gün etmelerini mantığım almıyo. evdeki kadında da var aynısından :47:

annen babandan neden boşanmak istiyor canım, yine sadakatsizlik yüzünden mi

yok canım ya babam baya agrasif biri çok küfür eder evde annemde daha fazla dayanamayacağını söyledi:( bu son zamanlarda bu tartışmalar en ufak birşeyden bile büyük tartışmalar çıkarmaya annemi kovmaya başladı istemediğinide soyledi sonra bir ara ıyı oldu tutarsız davranıslar sergiliyor yine aynı yere döndük oyuzden bende dıyorum hemen gidelim diye ama cesaret edemıyor annemi nasıl cesaretlendirebilirm..dayımda boşandı aslında ama o eski karısına dönmeyi tercıh etti sağolsun bızı bıraktı onunla yaşayacaktık butun planlarımızı yapmıştık ama o bızı ortada bıraktı!! ne yapacağımızı bilmiyoruzz

anlamıyorum bu erkekleri ya evde gül gibi karıları dururken çocukları dururken elin orospularıyla gününü gün etmelerini mantığım almıyo. evdeki kadında da var aynısından :47:

başkalarınınki altından galiba ya da bilmediğimiz bi şekil mi artık:))) birgün aldatan erkeğin karısına tercih ettiği kadını bulup aç bakiiim şeyini dicem:)))

aslında kadının numarası bende var ve kadından gelen mesajın fotografını çektik kadının bilgilerini almam lazım kim nereden ispat için ne demeliyim??

başkalarınınki altından galiba ya da bilmediğimiz bi şekil mi artık:))) birgün aldatan erkeğin karısına tercih ettiği kadını bulup aç bakiiim şeyini dicem:)))

değişik geliyo galıba ama elin orospusu bıraktığında kendi eşinin değerini anladıkları anda onlardan nefret edıyorum..!! yok oyle bı dünya! babamda yasayacak bunu

Annen bilmiyosa söylemelisin hemen , eminsen tabi..

eminiz canım mesajı kardeşime gösterdim zaten fotografını çektik kadının attığı mesajın!!! numarasıda var canım kadının bilgilerine kimdır nerdendır falan öğrenmem lazım ne sorsam nasıl bir kelime oyunu oynasam onu düşünüyorum canım suanda...kanıtlamam lazım iyice.

annen boşanacak kadar güçlü bi kadın değilse söyleme...ruhi güçlülükten bahsediyorum tabii...sonra yuvayı yıkan senmişsin gibi bi izlenim olur....malesef böyle değişik bi dünya....

sen hazmedemiyorsun belli ama annen belki hazmetcek??? hee yaşadım biliyorum....bnm anneme yüz defa demiştim baktım kadın napim madii gelirim yok fln kardeşleriniz babasız bırakamam cart curt etti hzmetti yani...sonra da babam bana kızdı yuvasını yıkıomuşum....

her doğru her yerde söylenmiyor,kavak ağcını nie sevmezler dosdoğru die...bi ölç tart anneni...bak bakiim hazır mı???

eğer internet üzerinden bilgileri yada resim fotoğraf almak istiyosanız prtSc tuşuyla da ekran görüntüsünü alabilirsiniz sonra da sadece painti açıp yapıştır deyin ve kaydedin dosyayı

annen boşanacak kadar güçlü bi kadın değilse söyleme...ruhi güçlülükten bahsediyorum tabii...sonra yuvayı yıkan senmişsin gibi bi izlenim olur....malesef böyle değişik bi dünya....

Sen hazmedemiyorsun belli ama annen belki hazmetcek??? Hee yaşadım biliyorum....bnm anneme yüz defa demiştim baktım kadın napim madii gelirim yok fln kardeşleriniz babasız bırakamam cart curt etti hzmetti yani...sonra da babam bana kızdı yuvasını yıkıomuşum....

Her doğru her yerde söylenmiyor,kavak ağcını nie sevmezler dosdoğru die...bi ölç tart anneni...bak bakiim hazır mı???

canım annemde maddı acıdan kendine güvenmiyor yoksa çoktan giderdim dedi zaten bana..aslında dayımda eşinden boşanmıştı bız onunla yaşayacaktık bütün düzenimizi kurduk ben işe başlayacaktım zaten bir kaç aya kadar bir seneye kadarda düzenimizi rahat kurabilirdik ama dayım sağolsun eşine dönme kararı aldı!! Oyüzdende biz ortada kaldık malesef

eğer internet üzerinden bilgileri yada resim fotoğraf almak istiyosanız prtsc tuşuyla da ekran görüntüsünü alabilirsiniz sonra da sadece painti açıp yapıştır deyin ve kaydedin dosyayı

canım telefonundan yakaladım kadının mesajını sonra o mesajın fotografını çektim kadının numarasını aldım.ınternetten de bı arkadaşıyla konuşmalarını yakaladım

canım annemde maddı acıdan kendine güvenmiyor yoksa çoktan giderdim dedi zaten bana..aslında dayımda eşinden boşanmıştı bız onunla yaşayacaktık bütün düzenimizi kurduk ben işe başlayacaktım zaten bir kaç aya kadar bir seneye kadarda düzenimizi rahat kurabilirdik ama dayım sağolsun eşine dönme kararı aldı!! Oyüzdende biz ortada kaldık malesef

dayına kızamazsın eşine dönme kararı verdiği için...o onun hayatı ve sizin yüzünüzden eşinden vazgeçemez ama tabii sorun bu değil...bak gör zamanla annen hazmedecek...bireysel parasızlık insana soda gibi geliyor...bi güzel geğirtip iyice hazmettiriyor yani.... sen kanıtlarını topla babanla konuş eğer konuşulabilitesi yüksek bi adamsa...bak bakiim napıo???

Back
X