Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dayına kızamazsın eşine dönme kararı verdiği için...o onun hayatı ve sizin yüzünüzden eşinden vazgeçemez ama tabii sorun bu değil...bak gör zamanla annen hazmedecek...bireysel parasızlık insana soda gibi geliyor...bi güzel geğirtip iyice hazmettiriyor yani.... Sen kanıtlarını topla babanla konuş eğer konuşulabilitesi yüksek bi adamsa...bak bakiim napıo???
dayına kızamazsın eşine dönme kararı verdiği için...o onun hayatı ve sizin yüzünüzden eşinden vazgeçemez ama tabii sorun bu değil...bak gör zamanla annen hazmedecek...bireysel parasızlık insana soda gibi geliyor...bi güzel geğirtip iyice hazmettiriyor yani.... Sen kanıtlarını topla babanla konuş eğer konuşulabilitesi yüksek bi adamsa...bak bakiim napıo???
Bayanlar kelimelerinizi biraz sansürleyin ya, açık açık yazmayın.
aynı şeyleri bende yaşadım mesajlarını yakaldım anneme söyledim noldu siz olmasanız bi dkk durur muyum diyo ama içi içinide yiyor farkındayım her gün konusunu açıyor üzülüyor bu kadar emeğime bumuydu deyip kendi kendini yiyor babanla konuşmalısın aranızda bu konuyu aşmalısınız annene tavırları değişir hor davranırsa en son çare yaşamış biri olarak söylüyorum
babam bunu asla kabul etmez facebookta arkadsıyla yazışmalarını nasıl kapattı çocuk kandırıyor sankı bağırarak hakaret ederek evden kovarak durumu kapattı işte kendince!! olmuyor kesinlikle bır işe yaramıyor konuşmak babamla normal bır konuyu bıle asla konuşamazsınız çok saçma sapan şeyleri araya katarak bağırır..ve son zamanlarda sık sık bızıde kovmaya başladı gidecek yer ayarladığımızı dusunuyorduk oda olmadı ortada kaldık!
annenın nafaka alması ıcın delıl toplamanız gerekır telefon numarasını baskası arasın kadın belkıde sızı bılıyor tanıyor olabılırmı sesını tanımasın buna dıkkat edın
canım dayımla yaşadıklarımızı anlatamam burada emin ol haksız eşi onunda aldattı ve defalarca eşi onu aldattı yakaldı çocuklarına bakmayan bir kadın ve bızimle gelip ev baktı kaporasını verdiK kesinlik ben bir kaç yıl daha evlenemem çocuklarımla sen ılgilenirsin dedi anneme biz tam babama söyleyecektık ki adam gelmiş eşime döncem ben dıyo ne yaparsın canım allah için soyle..babamla asla konuşamazsın asla! O normal konularda bile bağırıp çağıran biri..kÜFÜR ağzından eksık olmaz.bır kere bıle benı hiç bır konuda desteklememiştir oyuzden bende kurtulmak isterim..
yemin ediyorum varya benim babam gözümün önüne geldi allah sabır versin canım ya çok zor her suçunu bağrırarak örtbaz eder en ufak şeyde kovar anneme kardeşlerimi abim hastanelerde sürünüyor bi kere bakmadı ablam ben evliyiz hiç alakası yoktur bizimle evde 3 kardeşim daha ver her günü onlara zehir eder sana bişey söyliym mi annene söyleme böyle tipler karı çoçuk evde olsun arsızlıkla hizmetimi gördürür dışarda da hayatımı yaşarım der annem babama ima etti boşan istemiyorum dedi 3 ay oldu hiçbirimizle konuşmuyor evde bağır çağır huzur kalmadı çok pişmanım çook boşver kardeşim bildiğinide bilmesin
sen babandan nefret ettiğin için daha bi hırslanmışsın ve daha bir istiyorsun annenin boşanmasını...böyle bi adamla evli olup psikolojimiz bozulacağına boşansınlar varsın parasızlık olsun derdimiz diyorsun...doğru da düşünüyorsun ama annen yapabilecek mi??? O senin baban bi yerde daha yıkıcı olabilirsin ama annenin kocası...senelerini güzelliğini vermiş ona....boşver dayına takma kafayı güvenilmeyeceğini öğrendiniz böylece....sen tek kalabilirsin bu boşanma sürecinde bn ondan korkuyorum....
Bn şuan evliyim benzer şeyler yaşadım kendi ailemde ve bn evlendikten sonra babam acaip yumuşadı kızım fln diyip ilgileniyor ve sanki hiç anneme bize o şeyleri yaşatmamış gibi geliyor...evlatsın ve kadınsın sevgiye muhtaçsın ve ister sev ister sevme sen onun kanından canından bi parçasın bir kızım desin okşasın seni tüm yağların erir....
Eğer bnde de annemde de eriyecek yağ yok eminim diyorsan kalkışın bu işe....
ama gerckten daha fazla tahammülümüz kalmadı bizimde psikolojımızı bozdu! herseyi batıyo gözüme okadar nefret ettim ki anlatamam..annemide bızıde kandırdığını sanıyo ama aldatan aldanır işte bunu bılmıyo smdı guzel geliyor hersey ama oyle bır gun gelirki annemin değerini anladığında annem olmaz.ben anneme seve seve bakarım yeterki o bızden uzak dursun
canım çok üzüldüm senin için ben de 5 yıl önce filan babamın telefonunda bi kadınla resimlerini yakalamıştım ama annemin maddi geliri olmadığı için hiçbirşey söyleyemedim. ama benim o dönem psikolojim bozulmuştu o olaydan sonra ve babamdan nefret etmiştim. hala da eskisi gibi sevmem ve güvenmem ona. annem boşansa daha da kötü bi duruma düşecekti o yüzden mecburen susmuştum.
babanın durumu iyiyse nafaka alabilirsiniz