- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Babam çok çektirdi bize. Hep içti annemi defalarca aldattı. Şimdi 56 yaşında. Annemi aldatıyor. Kadının evi semt olarak bize yakın. Bu aralar eve hiç bakmıyor. Sarhoşken söyledi. Yok ben evlenince annemi boşayacakmışta. WhatsApp durumlarına kadınla resmini atıyor. Kadının 2 kızı var kızları da biliyor kadını. Kadının face geçmişine baktım. Tanımadıgı erkek dolu facesi. Yok 4 ay önce adamın biri evlenme teklif etmiş hepsini gördüm. Babamla zaten pek konuşmazdım. Şimdi ben ve kız kardeşim hiç konuşmuyoruz. Anneannem falan halaa yaşıyor. Teyzem boşandı. Yıllardır onlarla yaşıyor. Durumları çok iyi. 4 5 evleri var. Bir evde yıllarca dayım oturdu. Şimdi kiraya verdi. Bir evde teyzem oturdu.. Bir evde kızı oturuyor. Annem dışlanmış evlat resmen. Oraya gitse kadına çeneleriyle huzur vermiyorlar. Ben 4 5 aya evlenicem. Dedem falan çok yaşlı.Boşansa en azından maaşını alır. Napayım ben. Kadını rezil mi etsem mahallesinde. Ama babam bana kızar bayaa kavga çıkar. Kadına çok baglı, mesajlarını okudum. Ne yapacagım. Nasıl bir ailem var.