siz hepiniz benim ablam sayılırsınız lütfen yardım edin uzun süredir forumu takip ediyordum bu derdin içinden çıkamadığım için kayıt oldum.öncelikle uzun yazabilirim kusura bakmayı. 18yaşındayım bu sene mühendislik kazandım allaha şükür annemi hiç utandırmadık bu zamana kadar ablam da hukuk mezunu. daha önce istanbula yaşıyorduk babam eve hiç uğramazdı işten gelir hemen giderdi dışarı. para bırakmazdı anneme ekmek bile aldırmazdı biz onu kahvede zannederdik. daha sonra eve bilgisayar alındı ablam babamın mesajlarını görmüş ben daha 7-8yaşlarındaydım. babam başka KADINLARLA berabermiş. annemle konuşmuş ablam. annem boşanamamış. 2tane kızım var babamın evine geri dönemem diye düşünmüş susmuş hep. annemle babam odalarını ayırdıklarına anlamamıştım ben bu olayların hepsini 16 yaşımdayken öğrendim. küçükken ben babamı hep çok severdim ama hiç göremezdim ablam da bana kızardı sevme onu diye. şimdi istanbuldan başka şehire taşındık 5yıl önce. babam namaza falan başladı kuran okumayı öğrenmiş. annemle de eskisinden çok çok iyiler. dediğim gibi benim herşeyden 16 yaşımda haberim oldu. babamı hiç sevemedim o günden beri. şimdi de akşam amcamlarla bahçede otururken babam namazdaydı babamın telefonuna mesaj geldi. açtım whatsapptan hülya diye kadının birisi fotoğrafını atmış "nasılım şekerim" yazmış. amcam da yanımdaydı telefonu elimden alıp baktı. daha sonra amcam babamı çağırdı,amcam babamdan büyük bu arada. kavga ettiler içeride amcam babama tokat attı çok tartıştılar. amcamdan çok utandım o an böyle bir adamın kızı olduğum için. çünkü babam 48 yaşında hala uğraştığı işlere bakın..amcamlar gidince babam ablamla beni çağırdı "ben sizin babanızım size yalan söylemem ben öyle birini tanımıyorum benim numaramı buluyolar ben eskiden öyleydim ama artık değilim bu da bar kadınlarından biri" dedi. annem ise hala bize kızıyor "babanızın üstüne gitmeyin" diyor. bende artık sinirlendim ve "sen nasıl bir yüzsüzsün nasıl karşımıza geçip eskiden bar kadınlarıylaydım diyebilirsin" dedim. annem bana kızdı. babam hiç bir şey demedi ablam babamın telefonunu kırdı çünkü ablam bu olayların şahidi küçüklüğü bunlarla geçti. anneme yalvardım "nolursun anne boşanın bize de kendine de hayatı zehir etme ikimiz de okuruz sana bakarız ablamla bari bize acı" dedim nuh dedi peygamber demedi."ben 45yaşımdan sonra kocamdan ayrılamam o yapmaz" deyip durdu. ablam üniversiteden mezun,bende ankarada kazanadım. ablam "gel ben ankarada çalışmaya başlarım,sende okulunu okursun annemleri boşver kendi hallerinde olsunlar" diyor. ama ben annemin evde babam için didinirken babamın orda kadınlarla olmasını istemiyorum. çok uzun anlattım çünkü çok üzgünüm nolur yardım edin annemi vaz mı geçireyim yoksa ablamla bırakıp gidelim mi..yardımınıza ihtiyacım var.