babam annemi aldatıyor

suod

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
11
1
6
ne yapmalıyım bilmiyorum uzun zamandır böyle birşey var kimseye söyleyemiyorum. yakında patlak vericek bir şekilde öyle gözüküyor ama ben ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz?

fazlasıyla eminim mesajlaşmalarını okudum ayrıca kızın seni özledi falan yazılı şeyler buldum hep bir gizlilik birşey kredi kartıyla yaptığı saçma sapan alış verişlerini buldum telefonunda da bi küçük kız çocuk resmini buldum

fazlasıyla eminim mesajlaşmalarını okudum ayrıca kızın seni özledi falan yazılı şeyler buldum hep bir gizlilik birşey kredi kartıyla yaptığı saçma sapan alış verişlerini buldum telefonunda da bi küçük kız çocuk resmini buldum

Hadi canıımmmm yok artık bide kızı mı varmış of çok zor bi durum konuşmayı denediniz mi babanızla.. Ne bilim bu çocuk resmi kimin falan gibi bi soru yada şüpheli başak hareketleri var mı

başlığı babannem annemi aldatıyor diye okudum da yuh artık nasıl olur dedim anlam vermeye çalışıyordum, demek yalan söylüyor gelinine falan...

neyse , açık oturum yapın kadını da eve çagarın annen baban kadın konuşun olayı çözsünler kadınla baban öyle bir şey yok derse demekki annenle evliliğe devam edicek demek, annenin bilmesi gerek bence iyi veya kötü bilmeli. bu durumdan da en çok anneden sonra kız evlatlar etkileniyor.

kardeşin de varmış annen bilmeli, çok zor durumun babanı paylaşıcaksın başka kızla.

merhaba ,
babanla konuştun mu bu durumu , mesajlarları kopyala konuştugunda inkar edicektir ispatlaman lazım.. annenle babanın arası nasıl peki.. ? bence bu daha öneml, aralarındaki sevgi bittiyse çocukalrı için devam ettiriyorlarsa onlarda boşanarak mutlu olur .. ama sevgi var ise bi kaçamaksa ona göre davranırsın .. her halukarda annen bılmelı ...

Once babanla konusmalisin. O resimin ve mesajlarin aciklamasi yapmasi lazim. Sonrasinda annene anlatmalisin bilmesi kessinlikle hakki bence..

Boyle bir durum nasil anlatilir bilmiyorum ama annenin bilmesi lazim kesinlikle.

oha, bir de çocuğu varmış ve bunu başlığa yazmadın bile? kopuk kopuk anlatıyorsun, ciddi şeyler bunlar farkındasın demi? bi kardeşin olabilir?
İyi de vukuatli nüfus kayıt örneğinde çıkar. Nüfusa gitsin çıkarsın emin olsun önce.

kadın da evli olduğu için bunun bir işe yarıcağını sanmıyorum
İyi de belki kendi kocasindandir. Aman ne bilim benim böyle çarpık ilişkilere pek kafam basmiyor.

Canım ben de annemi yakaladım, başka bi adamla görüşüyordu telde. Önce aldım karşıma konuştum ağladı yok öyle bişey o yazıyor fln dedi. Uyardım bi daha görmeyim diye. Neyse iki ay sonra bi daha gördüm dedim hala mı görüşüyorsun.Yine ağladı, onu tehdit etmek zorunda kaldım, bak babama kardeşlerime söylerim diye. Ağladı, ben çocuklarım için varım, o önemsiz biri sadece arkadaşız felan dedi. Bir süre yüzüne bakmadım, şimdi de sürekli kontrolüm altında, görüşmüyor o adamla da.

yani canım, önce babanla mı konuşsan.

Back
X