Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fazlasıyla eminim mesajlaşmalarını okudum ayrıca kızın seni özledi falan yazılı şeyler buldum hep bir gizlilik birşey kredi kartıyla yaptığı saçma sapan alış verişlerini buldum telefonunda da bi küçük kız çocuk resmini buldum
bu durumu hala kabullenemediğim için bu benim için çok zor birşeyoha, bir de çocuğu varmış ve bunu başlığa yazmadın bile? kopuk kopuk anlatıyorsun, ciddi şeyler bunlar farkındasın demi? bi kardeşin olabilir?
bunu öğrendiğimden beri bende kendisinden tiksiniyorumNe iğrenç insanlar var ya kusura bakmayın lütfen yinede babanız ama böyle adamlardan tiksiniyorum![]()
kardeşin de varmış annen bilmeli, çok zor durumun babanı paylaşıcaksın başka kızla.
o kızına da barbi bebekler alıyordur harçlık veriyordur ooofff
Aynen .Ben de sinir oldum.Amacı ne olaki arkadaşın. Bu nasıl bir insanliktir. Dert paylasamayacaksaniz kalabalık etmeyin Sayin Sever90...Afedersiniz ama sizin amacınız ne acaba... Herşey halledildi de barbi bebekle harçlık mı sorun oldu...
İyi de vukuatli nüfus kayıt örneğinde çıkar. Nüfusa gitsin çıkarsın emin olsun önce.oha, bir de çocuğu varmış ve bunu başlığa yazmadın bile? kopuk kopuk anlatıyorsun, ciddi şeyler bunlar farkındasın demi? bi kardeşin olabilir?
kadın da evli olduğu için bunun bir işe yarıcağını sanmıyorumİyi de vukuatli nüfus kayıt örneğinde çıkar. Nüfusa gitsin çıkarsın emin olsun önce.
İyi de belki kendi kocasindandir. Aman ne bilim benim böyle çarpık ilişkilere pek kafam basmiyor.kadın da evli olduğu için bunun bir işe yarıcağını sanmıyorum