Babam

Anne in için çok üzücü bir durum. İşte eski kafalar çocuklarını küçük küçük evlendirirlermiş sonunu bilmeden..

Anneciğine sahip çık destek ol. Onu hayata bağlayan senin varlığın..

Babamı o dönem kaybettim. 10 sene oluyor.
Anlatmadığım o kadar çok şey var ki çok zor zamanlar geçirmiş

Bir şey söyleyeyim mi kimseyi önemseme bir kulağından girsin bir kulağından çıksın. çok gençsin hatta küçüksün. Milletin ağzı torba değil ki büzesin.

İleride evlilik gibi bir durumda olursan baban bostan korkuluğu gibi dursa bile annenle ikisini karşı tarafın karşısına çıkar.

Ne olursa olsun kendini karşıya yalnız gösterme. İşin bitince aynı mesafeden devam et.
Karşı tarafa yanlız olduğumu göstersem ilk fırsata bunu yüzüme çarparlar . Dediğiniz gibi yapıcam. Yorum için teşekkür ederim 💐💙

Duvara çarpa çarpa öğrenicem galiba. Bende sıkıldım uğraşıyorum olmuyor. Gün sonunda kendimle baş başa kalan ben oluyorum.yazdıklarınız dikkate alıcam. Genciz bu yaşların tadını çıkarmak lazım . Öyle bir gaza geldim ki kimse üzemez artık beni sjsjs . Her şey için çok teşekkür ederim yazıdığınız her şey çok değerli benim için. Bende sizin salamıycam herkes kendi derdini kendi çözsün sksksk
ohhhhhhh harikaaaaa 😂 arada düşebilirsin arada çıkabilirsin ama her zaman hatırlat kendine aldığın nefesin kıymetini çünkü karşımıza ne çıkacağı hiç belli olmaz
her zaman şükredecek bir şey var
al sana şarkı 😂

Anne in için çok üzücü bir durum. İşte eski kafalar çocuklarını küçük küçük evlendirirlermiş sonunu bilmeden..

Anneciğine sahip çık destek ol. Onu hayata bağlayan senin varlığın..

Babamı o dönem kaybettim. 10 sene oluyor.
Allah rahmet eylesin. Emin olun elimden geleni yapıyorum benimde annemden başka kimsem yok çünkü .

ohhhhhhh harikaaaaa 😂 arada düşebilirsin arada çıkabilirsin ama her zaman hatırlat kendine aldığın nefesin kıymetini çünkü karşımıza ne çıkacağı hiç belli olmaz
her zaman şükredecek bir şey var
al sana şarkı 😂

Hatırladım sizi doğum günümde konu açtığımda da şarkı göndermiştiniz . Bu arada enerjinize bayıldım umarım hep böyle olursunuz. Bizde deriniz ya halledicez inşallah skskks

Hatırladım sizi doğum günümde konu açtığımda da şarkı göndermiştiniz . Bu arada enerjinize bayıldım umarım hep böyle olursunuz. Bizde deriniz ya halledicez inşallah skskks
aa yok o başkasıdır :)
gaz vermekte 1 numarayım teşekkür ederim fgdsf 🥰 halledersinnn

Kusura bakmayın o kadar çok yorum geldi ki karıştırdım galiba sksksk . Ona ne şüphe ben çok iyi şarj oldum. Bundan sonra kim derdini anlatırsa kafasına bir tane yapıştırıp hayatımdan şutluycam sksksk

Kusura bakmayın o kadar çok yorum geldi ki karıştırdım galiba sksksk . Ona ne şüphe ben çok iyi şarj oldum. Bundan sonra kim derdini anlatırsa kafasına bir tane yapıştırıp hayatımdan şutluycam sksksk

Ahuzarr Ahuzarr Bibibella Bibibella A absurdizm veee tabiiki de Zerriniffet Zerriniffet ve adını vermek istemeyen diğer mağdurlar. Zamanda geri gidip hepinizin minik kalplerine sarılmak , yaralarınızı sarmak , elinizden tutup omzunuza pıt pıt yaparak ' hepsi geçecek tatlı kız , bişeye ihtiyacın olursa ben hep yanındayım ' demek istedim bi an , sonra hepinizin koca koca karılar olduğunuz aklıma geldi vazgeçtim kendiniz yapıverin gari :D

Ahuzarr Ahuzarr Bibibella Bibibella A absurdizm veee tabiiki de Zerriniffet Zerriniffet ve adını vermek istemeyen diğer mağdurlar. Zamanda geri gidip hepinizin minik kalplerine sarılmak , yaralarınızı sarmak , elinizden tutup omzunuza pıt pıt yaparak ' hepsi geçecek tatlı kız , bişeye ihtiyacın olursa ben hep yanındayım ' demek istedim bi an , sonra hepinizin koca koca karılar olduğunuz aklıma geldi vazgeçtim kendiniz yapıverin gari :D
Yok ya ben 0 yaşımdayım ayrıca koca kadın olmak güzel değilmiş. Ben istifa ediyorum bellimi doğrultmadım sjsjs . Güzel kalbinden öpüyorum müthiş bir kadınsın sen 🥰💗

Kız o benim beeennn🤣
O da benim bacım üstüne yatmazsan sevinirim 😘

Herkes uyumuş kahkaha atmamak için zor tutum kendimi . Sizin gibi böyle mutlu olmasını bilsem çok iyi olur hep negatif negatif nereye kadar shhfhbb
yav kızım yokölebişi 😂 benim de modum yoktu bu videoya ihtiyacım varmış sdcfvgh
deliye vur arada aç bi müzik dans et küfür et sinir olduğun insanlara şöyle havaya şak diye hareket çek falan konuş kendi kendine ağla zırla sonra hopla saçma şeyler yap enerji boşalsın 😂 herkesin bir derdu var durur içerusinde yoksa yani

ahahaa bi şeyleri tek başına yapmaya alışınca işte alışmadık popişte don durmaz 😂

❤️❤️
her şey o minik kızlar için

yav kızım yokölebişi 😂 benim de modum yoktu bu videoya ihtiyacım varmış sdcfvgh
deliye vur arada aç bi müzik dans et küfür et sinir olduğun insanlara şöyle havaya şak diye hareket çek falan konuş kendi kendine ağla zırla sonra hopla saçma şeyler yap enerji boşalsın 😂 herkesin bir derdu var durur içerusinde yoksa yani
Küçükken merak ettiğim yaşalara bak yaprak dökümü Leyla olmam ramak kalmıştı neyseki sizler yardımıma koştunuz skskskk bende böyle yapıcam delillere hesap sormuyorlar nede olsa 😅😅

Allah hepinizden razı olsun konuyu salya sümük ağlayarak açmıştım ssjsjsj . Şuan kahkaha atmamak için zor tutuyorum kendimi. Kadınlar ne güzel varlıklar oturup iki kısır yesek dert tasa hiç bir şey kalmaz sjsjsj

Küçükken merak ettiğim yaşalara bak yaprak dökümü Leyla olmam ramak kalmıştı neyseki sizler yardımıma koştunuz skskskk bende böyle yapıcam delillere hesap sormuyorlar nede olsa 😅😅
aynen koyver kendini hiç değilse kendi kendineyken git bi aynaya bak sen var ya harika bi insansın her şeyin en güzelini hak ediyosun ve alıcaz de 😂 git ve al!!

Back
X