Eğer kızım böyle bir şeyi öğrenip benden saklasaydı onu evlatlıktan redderdim !
He eğer anneniz biliyor da kabulleniyorsa karışamazsınız, bu onların meselesi.
Evet kardeşimle birlikte konuşmak daha kolay olabilir benim için de.Bence babana kardesinle birlikte soyleyin bildiginizi ya o kadin ya biz deyin annenizi de yalniz birakmayin bu surecte.kadinla yuzlesmenin anlami yok ki kadin bilmiyo mu sanki evli oldugunu babanin daha da hosuna gider bence.
Maddi durumumuz suan iyi. Annem tek basina da ayakta durabilir ama bizimle birlikte zor olur muhtemelen. Beninde okuldan mezun olmama daha 1 sene var. Ve kardesim bu sene universite sinavalrina girecekAnnen ayaklari uzerinde durabilir mi maddi durumunuz nasil msl annenizin yaninda kalin ama ayrilma durumu olursa
Kadinin saglam bir isi ve kariyeri var. Genc duruyor. Evli mi bekar mi o konuda bir bilgi edinemedim henüz.Bir konusun kardesinle birlikte annenin olmayacagi bir yerde babanizla.kadin nasil biri gibi duruyor
Bir kac kez imada bulundum. Bosanirsaniz onun yaninda kalırsın gibisinden. Hayir oyle biri yok neden olsun ki filan dediBabanla konuştun mu ?
Evet bende oyle düşünüyorum.Hatta bir psikologla gorusuo nasil hareket etmeniz gerektiginizi sorabilirsin annen destek almasi gerekecektir illa ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?