• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam annemi sanırım aldatıyor

MaviRe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
1.682
1.426
48
Eşim babamın yanına yardıma gidiyor. Babam telefonla oymayan anlayan biri değil fakat bu aralar çok mesajlasiyormus özellikle eşimden gizli. Eşim bana bunu deyince daha dikkatli bakmasını istedim ve eşim profili küçük olarak görmüş annemin akrabasinin eşiyle benziyor profilleri ve yakın zamanda kızına bir hediye almış ve eşime evdekilere söyleme demiş. Son gorulmesine de baktığımda ikisinin birbirini tutuyor. Annem iki kardesimin vefatından dolayı toparlanamadi. Sizce ne yapmaliyim eşimle konuştuk ve böyle bir şeyi annem öğrenirse annem ve kardesimle bizim evde yaşamayı düşünüyoruz annem babamdan çok çekti tam rahatiz derken bu oldu ve ne yapacağımı bilmiyorum. Nasıl emin olucam nasil söyleyeceğim

Eşim babamın yanına yardıma gidiyor. Babam telefonla oymayan anlayan biri değil fakat bu aralar çok mesajlasiyormus özellikle eşimden gizli. Eşim bana bunu deyince daha dikkatli bakmasını istedim ve eşim profili küçük olarak görmüş annemin akrabasinin eşiyle benziyor profilleri ve yakın zamanda kızına bir hediye almış ve eşime evdekilere söyleme demiş. Son gorulmesine de baktığımda ikisinin birbirini tutuyor. Annem iki kardesimin vefatından dolayı toparlanamadi. Sizce ne yapmaliyim eşimle konuştuk ve böyle bir şeyi annem öğrenirse annem ve kardesimle bizim evde yaşamayı düşünüyoruz annem babamdan çok çekti tam rahatiz derken bu oldu ve ne yapacağımı bilmiyorum. Nasıl emin olucam nasil söyleyeceğim
Ahhh babalar ahhhh
Bu yazını okurken aslında seneler çnce yaşadıklarım aklıma geldi...
Gözlerim doldu...
o kadar zor bir sireç ki.
O kadar yalnız bir süreç ki...
Umarım siz bizim yaşadıklarımızı yaşamazsınız.
Anneniz en az hasar alacak şekilde p adamı terkedin...
lütfen annenizi koruyun

Ahhh babalar ahhhh
Bu yazını okurken aslında seneler çnce yaşadıklarım aklıma geldi...
Gözlerim doldu...
o kadar zor bir sireç ki.
O kadar yalnız bir süreç ki...
Umarım siz bizim yaşadıklarımızı yaşamazsınız.
Anneniz en az hasar alacak şekilde p adamı terkedin...
lütfen annenizi koruyun
Bu yaşımıza kadar sağ salim geldiysek annemin fedakarlığıylaydı. Şiddetle büyüdük anneannem akrabalar herkesin kapısına gittik hepsi kocandır dedi. Annemin mesleği var ben çalışır bakarim size dedi babam ölümle tehdit etti hepimizi. Sıfırdan başlamak hiç kolay olmuyormus anneannemler bize bi kac ayda olsa evlerini acsalardi ki durumlarida iyi biz yine başımızın çaresine bakardık ama şiddete maruz kaldık. Kinle baktım hepsine ama öylede olmuyormus. Annem ciddi psikolojik rahatsızlığı var ve eski şefkati kalmadı birakmadilar tek tutunduğumuz şeydi kardeşimle. Şimdi düzelmişti hatta iyi biri bile olduğuna inanmistim küçükken ölmesi için dua ettiğim babamın ama simdide bu olay çıktı. Inanmak istemiyorum yinede konduramiyorum. Ama annemi salak yerine koyduramam. Eşim sagolsun sevgililik donemimden beri hep yanımda ama anneme nasıl derim yada nasıl daha emin olabilirim bilemiyorum.

Bu yaşımıza kadar sağ salim geldiysek annemin fedakarlığıylaydı. Şiddetle büyüdük anneannem akrabalar herkesin kapısına gittik hepsi kocandır dedi. Annemin mesleği var ben çalışır bakarim size dedi babam ölümle tehdit etti hepimizi. Sıfırdan başlamak hiç kolay olmuyormus anneannemler bize bi kac ayda olsa evlerini acsalardi ki durumlarida iyi biz yine başımızın çaresine bakardık ama şiddete maruz kaldık. Kinle baktım hepsine ama öylede olmuyormus. Annem ciddi psikolojik rahatsızlığı var ve eski şefkati kalmadı birakmadilar tek tutunduğumuz şeydi kardeşimle. Şimdi düzelmişti hatta iyi biri bile olduğuna inanmistim küçükken ölmesi için dua ettiğim babamın ama simdide bu olay çıktı. Inanmak istemiyorum yinede konduramiyorum. Ama annemi salak yerine koyduramam. Eşim sagolsun sevgililik donemimden beri hep yanımda ama anneme nasıl derim yada nasıl daha emin olabilirim bilemiyorum.
Sakin olmaya çalış canım
Sakin bir dille ona anlatın
Vepsikolojik yardım alsın mutlaka
Hatta bence sizde alın
Biz o şekilde atlattık

Sakin olmaya çalış canım
Sakin bir dille ona anlatın
Vepsikolojik yardım alsın mutlaka
Hatta bence sizde alın
Biz o şekilde atlattık
Ben kardeslerimin vefatindan beri alıyorum. İlaçlarımı çok şükür bıraktım ama hala büyük ihtiyaç duyuyorum. Annemde gidiyordu ama şuan kabul ettiremiyoruz. Ama zar zor yinede gitmeye çalışıyoruz. Peki nasıl anlattiniz. Kanıtla mi yalanlayabilirler çünkü ben gidip söylesem. Annrmle konuşurken bile suçlu hissediyorum sanırım tam emin olana kadar bekleyeceğim

Ben kardeslerimin vefatindan beri alıyorum. İlaçlarımı çok şükür bıraktım ama hala büyük ihtiyaç duyuyorum. Annemde gidiyordu ama şuan kabul ettiremiyoruz. Ama zar zor yinede gitmeye çalışıyoruz. Peki nasıl anlattiniz. Kanıtla mi yalanlayabilirler çünkü ben gidip söylesem. Annrmle konuşurken bile suçlu hissediyorum sanırım tam emin olana kadar bekleyeceğim
Evet tam emin lana kadar bekle.
Ben emindim.
Aslında annemde emindi ama delil bekledik.
Bu gerizekalı yani babam o zamanlar fotograf makinaları vardı. Hatırlarsın belki. Onun içinde flash bellği yatağın kenarına düşürmüş aptal
Bende onu yakaladım.
Ama dedektif gibi sürekli takip halindeyim...
Onu aldım. İçinde kadının ç....k resimleri babamın öyle resimleri tabikide şok oldum.
Annem sordu ne vardı diye diyemedim...
Kardeşim zaten çok kötü etkilendi çocuk üni sınavına gireceği seneydi.
Hayatımın o günlerini unutamıyorum hala bile.
Anneme söyleyemedim.
Ama kadına o resimledi mail attım
Bunlar tabi panik....
Şok oldular
Kimden geldiğini bulamadılar.
Ertesi günlerde kadının çalıştığı yere gittim.
Araba almış buna baba denen ş......z
Sen misin alan arabasını çizdim alarmşar çalıypr gelmiyor arabanın başına.
Rezilliğin alasını çokattrım.
Hastanede çalışuyor tabi o....u kovdular oradan.
Babamın şirketine gittim şikart ettim. İş arkadaşının karısıydı tabikide bu
Oradan da onu kovdurdum.
Çok rezillik yaşadık ya. Şuan gebzenin bi köyünde yaşıyorlar sürünüyorlar. Daha beyer olsunlar. Bize imrenerek bakıylrşar şimdi
Bence sizde onu rededin. Yaptığına yaşadığına bin pişman olsun

Ben emindim.
Bu gerizekalı yani babam o zamanlar fotograf makinaları vardı. Hatırlarsın belki. Onun içinde flash bellği yatağın kenarına düşürmüş aptal
Bende onu yakaladım.
Onu aldım. İçinde kadının ç....k resimleri babamın öyle resimleri tabikide şok oldum.
Anneme söyleyemedim.
Bunlar tabi panik....
Şok oldular
Oradan da onu kovdurdum.
Çok rezillik yaşadık ya. Şuan gebzenin bi köyünde yaşıyorlar sürünüyorlar. Daha beyer olsunlar. Bize imrenerek bakıylrşar şimdi
Kesinlikle

Ben emindim.
Bende onu yakaladım.
Anneme söyleyemedim.
Bunlar tabi panik....
Şok oldular
Oradan da onu kovdurdum.

Ellerinize sağlık ne iyi etmişsiniz içim soğudu benim bile buradan

Kesinlikle haklısınız. Bende kendimi ikisinin son gorulmelerini takip etmekten alıkoyamıyorum. Umarım bizde güzel bir şekilde atlatırız. Çok teşekkür ederim yardımınız için. Allah sizi hep güzel insanlarla karşılaştırsın 💕

Öncelikle mutlaka emin olun.kanıt toplayın.
Babanızın şiddet geçmişi nedeniyle olayı ortaya çıkaracağınız zaman anneniz o evde olmasın bence :( annenizi sizin eve çağırın yalnız Kalmasınlar annenizin tepkisi babanınızın şiddet uygulamasına neden olmasın sonra :(

Öncelikle mutlaka emin olun.kanıt toplayın.
Babanızın şiddet geçmişi nedeniyle olayı ortaya çıkaracağınız zaman anneniz o evde olmasın bence :KK43: annenizi sizin eve çağırın yalnız Kalmasınlar annenizin tepkisi babanınızın şiddet uygulamasına neden olmasın sonra :KK43:
Kesinlikle haklisiniz buda hep aklimda

Back
X