Sevgilin değilmiş,utanacak ne yazıyordu ki:26:
biliyorum ama ben çok çekinirim sevgilim olmasa bile..babam da pis pis bakıyo zaten
Baban utansın özeline girdiği için diyeceğim ama cidden kim olsa okur
Kimse okumam demesin
Tabi okumamak lazım ama
Baban kötü tepki vermemişki sonuçta
Utanıyo musun yoksa babana kızıyo musun ?
Kızsaydı tepkisini göstermezmiydi:26:Kızmadıysa boşver
kaç yaşındasın:26:
kızmadı ama çok utanıdım.türk bayrağına döndüm resmen17 yaşındyım bu arada
hem utanıyorum hem çok kızıyorum.
Utanmanın geçmesini bekleyeceksin. Biraz realist bak duygusal bakma..sizce ne yapmam gerekiyo :26:
Imm, sandığım yaşlardan daha küçükmüşsün. Yeni mi oldu olay? Bir de niye utandın?kızmadı ama çok utanıdım.türk bayrağına döndüm resmen17 yaşındyım bu arada
bundan 6 sene önceydi gecenin bir yarisi odamda tikir tikir webcam acik yaziyorum..tamda sigara icme cabalarim var yaktim o da arkasindan yakmisim tam onu anlatiyordum gülerek
babam pattanadak geldi isikta kapali,girdi cikti tekrar geldi karsidakide ben görmedim ama yuvarlanmis babam o yuvarlanan kimdi dedi ben tabi kimse dedim camda acik
sonra kiz arkadasim yaziyordu o isik yanip sönüyor ac dedi kizin msn ismi "siz ölüme aAllahu ekber diye gittiniz biz ölümden korkar olduk" babam gecenin o saatinde anlamadi ne ölümü kizim
ne oluyor neyin var baba ben yazmadim o sunun icin yazmis filan adamcagioz yuvarlanani unuttu benim kötü ruh halimde olduguni düsündü utandim filan konusmadim biraz sarildi bitti..
Benimde çok fena rezil olmuşluğum var bir arkadaşıma ilerde gülerek hatırlıyorsun tabi
off çok utanmış hissediyorumçok kızdım babama. babam arkadaşımla yazışmalarımı okumuş.erkek ama sevgilim değil kardeşim gibidir.bana okuduğunu ima edicek şeyler söyledi..ben de ''yazışmalarımı mı okudun'' dedim.o da ''evet'' dedi.ben de kızdım ''niye okudun'' diye ''sen de olsan okurdun'' diyo yaa sinir oldum ben olsam okumazdım..ve baya canımlı cicimli sözler vardı.ama yanlış anlamda değil birbirimizi kardeş gibi sevdiğimizden öyle diyoruz birbirimize gerçekten.çok utanıyorum ya :26: ..babama her bakışımda o olay geliyo aklıma utanıyorum..sizce ne yapmam gerekiyo :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?