• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam ayrılacaksın dedi, ölmek istiyorum artık=(

cok kotu durumdayım.:59: ne yapacagımı sasırdım lutfen yardım edin. benim bir sevdigi var 2 senedir beraberiz birbirimizi cok seviyoruz. askımız cok mucizevi bir sekilde basladı. film gibiydi. zor oldu ama kabustuk. 2 yıldır bir kere bile uzulmedim cok mutlu eti üzerime titredi hayatımda kimseye bu kadr deger vermedim ve bukadar sevmedim evlenmek istiyorduk. aileme konuyu actım annem sıcak baktı. fakat babam alevi oldugunu duydugu andan itibaren nuh diyo peygamber demiyor. bircok seyi yanlıs biliyor. bensevgilimden eminim sevgisinden beni mutlu edeceginden.suan aglıyorum cunku babam ayrılcaksın dedi ikinci defada imkansız olmaz dedi. cok kotuyum onu nasıl bırakırım yasıyamam onsuz ailemsizde ama napıcam. biriyle evlenceksem o olmalı ama ailemi nasıl ikna edicem lutfen yardım edin cok zor durumdayım:2:

evlenebildiniz mi acaba aynı durumu bende yaşıyorum çünkü biraz daha farklı olarak benim sevgilimde kürt olduğu için istemiyorlar :(

Back