Babam bana sürekli beddua ediyor :(

ebrutolga

FByiÇekemynAntenBağlatsın
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
4.561
18
66
İstanbul
Boş yere edilen beddua tutmaz zaten güzelim sıkma canını, o kendini küçük düşürdüğüyle kalsın

merhaba kızlar...
Haftaya düğünüm var insallah. Biliyorsunuz düğün öncesi telaslar sürekli koşturmaca.. Babam da bu dönem yardımcı olacağına sürekli huysuzluk ediyor en ufak şeyleri kavgaya çeviriyor
Bu arada da babamin telefonunun bataryası bozulmuş, benden batarya istedi. Dün aldım ama uymadı. Bugün değiştiririm dedim, ama aklımdan uçup gitmiş sırf bunu unuttuğum icin, aldığı alkolün de etkisiyle akşam akşam bana etmediği beddua kalmadı. Aklınıza gelen herşeyi saydı döktü... Haliyle moralim çok bozuk. Insallah kabul olmaz

zaten düğün nişan koşturmanın içinde gelinden damattan çok etraftakiler trip yapar.
sizde habire nabız tutmaya çalışrsınız
Üzmeyin kendini oda üzülüyor sonuçta biricik kızı ayrılacak artık baba ocağından..

sen kalbini ferah tut :) babaların duası kabul olur ama bir de ruh hali önemli alkolun etkisiyle yazmışsın bir de evlenmene üzülüyor olabilir :) Allah kalpten geçeni en iyi bilendir :)

SIKMA CANINI DUGUN AREFESINDE
alkolun etkısı
yoksa hıcbır baba evladına beddua etmez
.........

sağolun kızlar. Desteğiniz icin çok teşekkürler,
Babam ne kadar kabul etmese de çok duygusal ve ayni zamanda da alkole çok düşkün bir adam.
Genelde de ufacık sorunlardan açığımızi arayıp kavga çıkarmaya meyli vardır ve biz her zaman tetikteyizdir aman bize patlamasın diye...
Evleneceğim diye küstü bana, anneme ne eziyetler etti sen damada gizliden para veriyorsun onun düğününü sen yapıyorsun diye, halbuki öyle birsey yok ortada..
Şu son bir haftayi da en az beddua ile atlatabilirsem..

Onun düğünü mü? Farkındamı bilmem ama aynı zamanda kızı evleniyor yani babanında düğünü oluyor.. Ben uyuz oluyorum böyle insanlara ya, kusura bakma canım baban ama böyle düşünüp size eziyet etmesi kabul edilebilir bir şey değil tabi ki..

ebrutolga, nalan öyle haklısınız ki..
Nişanlımın yanında da böyle yapıyor, bağırmalar kötü sözler.. O hep duymazlıktan gelip alttan alıyor ama nereye kadar sabır eder ki o da el oğlu sonuçta...
Rabbim iyilikle güzellikle ıslah eder insallah...

Amin canım inşallah..

allah mesut etsin canım...alkollü bir insanın bedduası kabul olmaz zaten bilinçli hareket edemediği için...canını sıkma babanı da idare etmeye çalış...

nişanlının yanında yapması hiç doğru değil.

evlendıgın zaman
ileride eşinle tartıstıgında hemen yüzüne vurur, ve sahıpsız sanır senı ezmeye calısır..

evlılıkte muhakkak kavgalar olur yaa, o yüzden söyledım cnm..

babanı uyar
nişanlımın yanında kapa çeneni de töbeee yarabbim yaaa

ah kızlar ah keşke bunları ona söyleyebilsem.. Inanın lafını bile edemem çünkü o her zaman haklıdır...
Özellikle de alkollü iken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…