Babam beni cok geriyor

vaybenivaylarbana

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2022
14
15
18
41
Bundan 1,5 yil once Almanyaya tasindik. Benim 15 yillik iyi bir kariyerim vardi. Ancak esimin is bulmasi ile ortaklasa kararla, kizimizinda gelecegini dusunerek geldik. Ben calisabilecegimi dusunmustum ancak, pekte umdugum gibi olmadi. Ben yillarca ayaklarimin üzerinde durdugum icin suanda esime maddi olarak bagli kalmaktan cok rahatsizim ve icim icimi yiyor ancak bir yandan kendi kendime dil'de ögrendim ögrenmeye de devam ediyorum cok yakin zamanda da dil kursuna gitmeye baslayacagim. Ama kendim rahatsiz degilmisim gibi bir yandan da Babam inanilmaz üstüme geliyor. Zaten gittigimiz günden beri sürekli kizgin ama bugünde isimi gücümü birakip, ev kadini oldum diye gerizekali dedi. Artik dayanamiyorum gercekten. Nerdeyse 40 yasina geldim. Tamam haksiz degil ancak bu kadarda pisman edilmez ki bir insan. Birseyde söyleyemiyorum cünkü hasta. Anneme söyledim birkac kez ancak onuda sürekli arada birakmak istemiyorum. Ama gercekten cok üzülüyorum ne yapicam bilmiyorum gercekten

Yani babanıza yapılacak pek bir şey yok gibi. Bunca zaman çalışmışsınız niye şimdi böyle bir şey söyledi ki? Neyse. İlla ki orada da bir düzen oturtur dile hakim olunca işte bulursunuz. Bu durumlarda eşlerin birbirine destek olması gayet doğal bir durum. Hayırlı olsun bu arada :)

Yaşlı olduğundan sizin uzağa gitmenizi kaldıramamış ve özlüyor,canı yanıyor o yüzden istenmeyen sözler sarfetmis yazık..15 yıllık kariyerinizi bırakmanıza da kızıyordur, emeği vardır mutlaka sizi okutmuş vs ama siz de bi iş bulursunuz illaki ,zaman geçince de alışır ve düzelir ilişkileriniz diye düşünüyorum ben.Cok sıkmayın canınızı.

Yaşlıdır. O kadar okutmuş etmiş kendi ayaklarınız üstünde durun kimseye bağlı kalmayın istiyordur. O yaşlarda yanlış ifade etmiş. Takılmamaya çalışın. Zaten dil öğreniyormuşsunuz. Yakında bir işe girince kimse bir şey diyemez. Her değişim sancılıdır ama sonu güzel olur. Yeni yaşamınız güzel kapılar açılsın inşallah

Sizi hep özgür ve kendinden bir karakter için okutup çalışmanızı istemiş arkanızda durmuş babanız bu güzel bir hareket.
Tabii şimdi farklı bir ülkeye gitmenizi, bir anda ekonomi olarak eşinize bağlı olmanızı kaldıramamış ve hastaymış bir anlık gaflet ile ağzından çıkmış.
Umarım dil olayını çözüme kavuşturur belki farklı da olsa bir sektörde iş hayatına atılırsınız

Bazen yaşlıların ağzının ayarı olmuyor saçma sapan konuşuyorlar ... bence kendisini bırakıp gitmişsiniz gib hissediyor , üzülmüş o yüzden de talihsiz laflar etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…