Babam beni hiç sevmedi :(

Ben de babamın beni sevdiğini düşünürdüm ama öyle değilmiş. Küçüklükten beri kardeşimle kavga etsek hep ezilen kızılan azarlanan tartaklanan ben olurdum haklı olduğum halde. Şimdi bile anneme hep benim için saçma sapan şeyler söylemiş. Eve 1 saat geç kalsam takar. Neyseki evlenip kurtulmuşsun. ben anneme evlenicem desem hemen ne acelen var diyor.
Evet bi acelem yok ama bu evde huzurlu değilim anlamıyorlar.
Evet tıpkı bende bekarken senin gibiydim evlenip kurtulayım diye allaha yalvardım babadan kaçmak için acele karar verme sakın evleneceğin adamı iyi seç yolun açık olsun
Yeni yaz dizisiyle ayni senaryo, ilginc geldi.
Siz babaannenizin ne zaman öldüğünü bilmiyor muydunuz?
Tabiki biliyorum küçüklüğümden beri annem herzaman anlatır ama bu yüZden sevilmediğimi içten içe anlasamda dile getiremezsiniz bunu birinin yüzünüze vurması gerekiyor işte
Ayrıca öyle bir dizimi var hemen izlemek isterim

Allah gönlüne ferahlı versin Can'ım üzülme ,baban annesinin ölümüne suçlu aramış kafasında o yere seni oturtmuş maalesef belliki aklı başında bir insan değil ve bu insanın sevgisi senin için büyük kayıp olmamalı çocuklarına tutun onları sev onlardan sevgi al , hala bu yaşa gelip siz hadi neyse çocuklarınıza bile kötü davranması akıl işi değil bir gün gelip size muhtaç olduğunda anlar belki ama iş işten geçmiş olur ; allah merhamet versin o insana ne diyebilirim yerinizde olsam çocuklarımı yanına yaklaştırmam tırnağına kurban olsun o miniklerin

Tabiki biliyorum küçüklüğümden beri annem herzaman anlatır ama bu yüZden sevilmediğimi içten içe anlasamda dile getiremezsiniz bunu birinin yüzünüze vurması gerekiyor işte
Ayrıca öyle bir dizimi var hemen izlemek isterim
Evet starda Yuksek Sosyete. Orda da annesi sevmiyor kizi.

Yeni yaz dizisiyle ayni senaryo, ilginc geldi.
Siz babaannenizin ne zaman öldüğünü bilmiyor muydunuz?
Peki şimdi nasılsın mutlu musun
Mutluyum çocuklarım benim herşeyim eşim biraz hızlı verilmiş bir karar oda babam yüzünden kaçar gibi evlendim ama ailesi hariç eşim babamdan çok çok iyi hele onun çocuklarımızı şevkatle sevmesine aşığım :anne:

Herkese merhaba,
benim Babam beni hiç sevmedi daha bir kez olsun ona dokunmadım yanına yaklaştırmaz kızar hep bağırır azarlar küçüklüğümden beri böyledir benim dışımda 3 evladı daha var onlara farklı davranır bana farklı yemek yerken sürekli kafama vururdu en ufak hatamda beni döverdi..
gelgelelim şimdi 34 yaşındayım evlendim zaten başından atmak ister gibi evlendirdi beni herşeyin farkındayım artık anneme hep sordum babam beni neden sevmiyor dedim herzaman yok kızım seviyor sana öyle geliyor derdi birgün teyzem anlattı babam annesine çok aşırı bağlıymış onun öldüğü gün ben doğmuşum bu yüZden bana hep soğuk bakmış hiçbirzaman ısınamamış hiçbirzaman sevgisini görmedim öyleki bazen doğduğum güne lanet ediyorum dedim ya çocukken hep hissettim ama çocuk aklı ağlar unuturdum şimdi durum daha farklı 2 tane çocuğum var benimde halen baba evine gittğimde beni kovmaktan beter ediyor çocuklarıma bağırıyor küfrediyor diğer kardeşlerimde evli onları görünce yüzünde güller açıyor bir ikram bir güleryüz sadece bana yok çok canım acıyor içimde birşeyler kanıyor bir yanım buruk size anlatamam allahta yaşatmasın... zoruma gidiyor :KK43:
o zaman gitme ve onu öldü bil, seni üzüyor, koskocaman kadınsın, kendi ailene bak artık, olmadı birçocuk daha yap

Mutluyum çocuklarım benim herşeyim eşim biraz hızlı verilmiş bir karar oda babam yüzünden kaçar gibi evlendim ama ailesi hariç eşim babamdan çok çok iyi hele onun çocuklarımızı şevkatle sevmesine aşığım :anne:
Çok şükür o zaman gerisi hikaye boşverin ben olsam adım atmazdim

Șimdi o baba yogun bakımda caniyla cebellesiyor peki ben neden içten içe üzülüyorum ve ağlıyorum bunu da anlamıs değilim sanırım vicdan içimde ki vicdan a lanet olsun!!

Ben de annemi kaybettim ve oğlumu doğurdum, anneme çok bagliydim.. Ogluma daha cok baglandim ,sanki Rabbim acilarimi azaltsin diye göndermişti meleğimi, her ağladığımda ona sarıldım, bakış açısı tabi sizin babanız da keşke annesinin eksikliğini sizinle doldursaydı suçlamak yerine

Herkese merhaba,
benim Babam beni hiç sevmedi daha bir kez olsun ona dokunmadım yanına yaklaştırmaz kızar hep bağırır azarlar küçüklüğümden beri böyledir benim dışımda 3 evladı daha var onlara farklı davranır bana farklı yemek yerken sürekli kafama vururdu en ufak hatamda beni döverdi..
gelgelelim şimdi 34 yaşındayım evlendim zaten başından atmak ister gibi evlendirdi beni herşeyin farkındayım artık anneme hep sordum babam beni neden sevmiyor dedim herzaman yok kızım seviyor sana öyle geliyor derdi birgün teyzem anlattı babam annesine çok aşırı bağlıymış onun öldüğü gün ben doğmuşum bu yüZden bana hep soğuk bakmış hiçbirzaman ısınamamış hiçbirzaman sevgisini görmedim öyleki bazen doğduğum güne lanet ediyorum dedim ya çocukken hep hissettim ama çocuk aklı ağlar unuturdum şimdi durum daha farklı 2 tane çocuğum var benimde halen baba evine gittğimde beni kovmaktan beter ediyor çocuklarıma bağırıyor küfrediyor diğer kardeşlerimde evli onları görünce yüzünde güller açıyor bir ikram bir güleryüz sadece bana yok çok canım acıyor içimde birşeyler kanıyor bir yanım buruk size anlatamam allahta yaşatmasın... zoruma gidiyor :KK43:
Baban sana kotu davranmis kucukmussun ses cikaramamissin bunu anliyorumda cocuklarina niye kufrettiriyorsun. Ne git ne gorus ne ara ne sor. Cocuguma kotu davranan bagiran kufur eden babanin geberse cenazesine gitmem.

Üvey olabilir misin ne bilim
Diğer kardeşlerine farklı davranıyormuş
Sen çok iyi birisin
Başkası olsa nasılsa kurtuldum ondan der bir daha da gitmezdi

Bir gün çocuklar olmadan gidin babanızla konuşun bu hesabı kapatın ,ömür boyu içinizde ukte kalmasın ,muhtemelen başka bişi vardır ,
Bi gönül davası vs

benimki beni nasil sevmemisse dogar dogmaz yurt disina bi gitmis gidis o gidis aman bos ver ya sevmesin daha iyi boyleleri sende onu sevme

Ben babama anneme aileme okadar düşkünümki onlarda bana tabyy rabbim eksikliklerini vermesin... ama sizin durumunuz çok üzücü allah korusun ben olsam asla onun yüzüne bakmam annem feryat figan aglasin umrumda olmaz gitmem hayırdır sende onun evladısın nasıl gaddar bir adammm diğer kardeşlerine farkliymis peki onlar bu duruma ne diyo

Canim bence o babanın öküzlügu afedersin. Bende babanemin öldüğü gün doğmuşum babam onun adını vermiş bana hep anamm diye severdi beni. Biraz daha büyüyünce baba istersen doğum günümü kutlama ben hic uzulmem demistim. Babamda olmaz oyle şey allahim anamo aldi seni verdi bana bin şükür derdi. Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah ben 16 yasindayken vefat etti. Ben ondan evlat olarak raziyim allahim da babamdan razı olsun..

Cahillik. Siz yine saygısızlık yapmayın ama çokta tınlamayın. İlahi adalet diğer çocukları bakmayacak yine siz bakacaksınız ileride. Bana öyle geliyor. Siz kendi çocuklarınıza odaklanın. Aynı cahillikleri yada benzerini siz yapmayın.

Back
X