Babam beni reddetmiş

Elimden geleni yapıp çoktan iyi yerlere gelecğim.Ve bigün öyle güçlü çıkçamki karşına o bile inanamıycak.
smuwiLa senin için çok üzüldüm canım başın saolsun:ssz:

Kızlar şuan moralim o kadar bozuk ki.
Önceki konularımı okuyanlar az çok bilir babamla aramın açık olduğunu.Okumayanlar için kısaca bahsedeyim:
Annemle babam ayrı eskiden babamda ayda bir 1.5 ayda bir felan görüşürdük onda da 10 dk felan çünkü hep arkadaşları için bizi(kardeşimle ikimiz) bırakıp giderdi.
son zamanlarda hiç aramamaya başlamıştı sınavdan bikaç gün önce konuştuk işte pazar günü sınav olduğunu felan söyledim ama ne sınav için aradı nede sınavdan sonra.Çok üzüldüm hatta sınav gecesi hastaneye kaldırıldım.Kalbime sancılar giriyordu.Kendimi sıkmaktan üzmektenmiş.
Bunu duyduğu halde bile aramadı beni.En sonunda ben mesaj attım trip attım kızdım yine aramadı.Cevap bile vermedi.
Gecen babanesi vefat etti.10 yaşındaki kardeşimi arayıp cenazeye çağırmış benim haberim bile yok.söylemiyo.Bu durumda beni mi araması lazım küçücük kardeşimi mi?
Bugün de kardeşim söyledi benim öyle bi kızım yok demiş.Neymiş efendim ben onu aramıyomuşum.Annemi gözümün önünde boğmaya kalkışan adama bu kadarı bile fazlada söyletmesin beni.
Kızlar böyle konuşuyorum ama üzülüyorum.Sınava 2 ay kaldı canm çalışmak bile istemiyo.Sevdiceğimle dertleşiyorum.İyiki o var.
Böyle napçam bilmiyorum.Çok moralim bozuk çok:ssz:

benim babam ben davet etmediğim için nişanıma gelmedi.. ( davet etmeme gerek varmış gibi... )
Nikahıma da ben davet etmedim, gelmedi. Düğünüme de gelmeyecek çünkü davet etmeyeceğim.. benimde annem babam ayrı, babam hiçbir zaman annem gibi olmadı, olamadı. çok üzülürdüm eskiden, neden böyle diye.. artık umrumda bile değil :) onun canı yanmıyorsa benim hiç yanmıyor.. o umursamıyorsa sen hiç umursama bence :3:

Kızlar şuan moralim o kadar bozuk ki.
Önceki konularımı okuyanlar az çok bilir babamla aramın açık olduğunu.Okumayanlar için kısaca bahsedeyim:
Annemle babam ayrı eskiden babamda ayda bir 1.5 ayda bir felan görüşürdük onda da 10 dk felan çünkü hep arkadaşları için bizi(kardeşimle ikimiz) bırakıp giderdi.
son zamanlarda hiç aramamaya başlamıştı sınavdan bikaç gün önce konuştuk işte pazar günü sınav olduğunu felan söyledim ama ne sınav için aradı nede sınavdan sonra.Çok üzüldüm hatta sınav gecesi hastaneye kaldırıldım.Kalbime sancılar giriyordu.Kendimi sıkmaktan üzmektenmiş.
Bunu duyduğu halde bile aramadı beni.En sonunda ben mesaj attım trip attım kızdım yine aramadı.Cevap bile vermedi.
Gecen babanesi vefat etti.10 yaşındaki kardeşimi arayıp cenazeye çağırmış benim haberim bile yok.söylemiyo.Bu durumda beni mi araması lazım küçücük kardeşimi mi?
Bugün de kardeşim söyledi benim öyle bi kızım yok demiş.Neymiş efendim ben onu aramıyomuşum.Annemi gözümün önünde boğmaya kalkışan adama bu kadarı bile fazlada söyletmesin beni.
Kızlar böyle konuşuyorum ama üzülüyorum.Sınava 2 ay kaldı canm çalışmak bile istemiyo.Sevdiceğimle dertleşiyorum.İyiki o var.
Böyle napçam bilmiyorum.Çok moralim bozuk çok:ssz:[/QUOT

cocuklugumuz şiddetle gecti önce annem sonra abim ve ben hep baba baskısı şsiz calışmayan yaptıgı yanlış işlerle para batıran hep birilerinden bi menfaaat bekleyen bir babam var :( 15 yasıma kadar hep böle kendine ait hic bişeyi olmayan annem nakış işleyip satan ve bunu elinden zorla alan babam:( evet 15 yaşinda okulu bıraktım ve calışmaya basladım sonra annemin yerine şiddet goren ben:( 18 yasında kosar adım kendımı evlenırken buldum tek anlayan esimdi beni sıkıntılarımıpaylastıgım tek kişi dir ( heralde bu kadar uzuntunun icinde rabbimin mucizesi) ama tam tersi de olabılırdı
sözüm nisanım dügünüm babam sayesinde hep göz yasıyla gecti neydi bize nefreti biz ona ne yaptık yazık degılmıydı insana babası yaparsa eller neler yapmazdı:(
evlenirken 4 kardesim katıldı aramıza şimdi 5 yasında en kucugumuz.
ben ve abim kurtardık kendimizi ama ya annem ya gerideki iki evlat hala cekıyolar ve ben hala maddi olarak o cocukların cogu ihtiyaclarını gormeye calısıyorum :) buyuk bi keyıfle... ama ne mi oldu gecen hafta yıne işten cıktı babam ve ben annemi teselli ediyorum diye silmiş bizi cokda umrumdaya artık hıssızım ben o adama karsı ustelık bı evladımı kaybettim ve ıkıncı hamılelıgım cok zor oldugu halde bunları bana ben hamileyken yapıyo cektıklerimi bile bile
evet beni sılmıs annemi evden kovdu kardeslerimide benım sımdı bu aama ne demem ne yapmam lazım hadı sız soyleyın ben benı sıldıgıne uzulmuyorum sadece annem ve o ıkı kardesıme kahroluyorum:(:14:

minikkalp sizinde durumunuz gerçekten kötüymüş.ne diyelim Allah hepimizi sizin gibi hayırlılarıyla karşılaştırsın.şanslıymışsınız en azından eş konusunda.umarım bebeğiniz sağlıkla huzurla doğarda szinde yüzünüz güler.

minikkalp sizinde durumunuz gerçekten kötüymüş.ne diyelim Allah hepimizi sizin gibi hayırlılarıyla karşılaştırsın.şanslıymışsınız en azından eş konusunda.umarım bebeğiniz sağlıkla huzurla doğarda szinde yüzünüz güler.

Allaha sukur es yonunden cok sansliyim evet ama ben takmiyorum artik hayatimi yavas yavas duzene sokuyorum acikcasi o yaptiklari yuzunden ondan dahada uzak cokk mutluyum...

Back
X