Babam benim olmemi degilde ablamla helallesmeden gitmemi dusunuyor

katipmerve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
400
136
38
34
Slm kizlar 41 hafyalik hamileyim ben sancim olmazsq sali gunu suni sanciyla dogum yapicam neysee benm bebegimin dawnli dogma ihtimali vardi bu haftaicide bobreginin birinde genisleme oldugunu ogrenip cok uzulup aglamistim bugun dr gittik xok sukur o genisleme gitmis cok sevindim sonra babami arayip amlattim bizde ablamin biriyle kusuz ben barismayi denedim ama ablam ayaklarina kapanmami hayal ediyo :) ve yaninda ne.kadar bebegimin durumu icin agladim ne teselli etti ne arayip sordu neyse babama bugun diom sukur gecmis bobregindeki genisleme falan diye sali gunu doguma girecem dedi bana sakin sakin dio ki doguma girecen olemilin ablanla helallesin dio bisey diyemedim ya benim olmem hic umrunda dwgil ablamla helallesmek onemli hic bi zaman ailemin yaninda degerim yok ama bufa denmez dogum arefesi zaten sikinti gecti

bencede kötü niyetle söylememiş babanız.
doğum bu sonuçta hayati bişey olduğu için hassas davranmış biraz
siz de hamilelikten dolayı hassas olduğunuz için alınmışsınız hepsi bu...

bazen anne babalar meramını yanlış anlatır. ASlında o sizin barışmanız için bir şeyin vesile olmasını istiyor ama kendini ifade edememiş.
yani o da var sonucta cahil insanlar sonucta ama benim onlarin gozunde bi dwgerim yok aslinda hep degersiz oldum oysaki tek istesigim sevilmekti

bencede kötü niyetle söylememiş babanız.
doğum bu sonuçta hayati bişey olduğu için hassas davranmış biraz
siz de hamilelikten dolayı hassas olduğunuz için alınmışsınız hepsi bu...
Keske ole olsa ablam bana hep dengesiz laf ederdi yok seviyesiz ezik benim param var kimisinden kaslarini kaldirim konusirdu yanlarinda seslerini cikarmazlardi sen nasil bole konisiyosun kardesinle diye tabi bu laflari bekarken solerdi

Keske ole olsa ablam bana hep dengesiz laf ederdi yok seviyesiz ezik benim param var kimisinden kaslarini kaldirim konusirdu yanlarinda seslerini cikarmazlardi sen nasil bole konisiyosun kardesinle diye tabi bu laflari bekarken solerdi
ablanla barışıp barışmamak sana kalmış tabi ama ailenin yanlı düşündüğünü sanmıyorum
gerçi doğuma giren sensin ablanın seni araması gerek

Hiç sallama yaaa Senin derdin sana yeter Öyle çok kardeşlik hakkını düşünüyosa baban arasın o kızına söylesin Allah allah Ayrımcılık resmen Şu an zor durumda olan hassas olan sensin o değil
Aynen nasil uzuldugumu kendiler biliyor bana kizim allah sagsalim kurtasin ins dese ben nasil sevinirim

Aynen nasil uzuldugumu kendiler biliyor bana kizim allah sagsalim kurtasin ins dese ben nasil sevinirim
Yok da Allah korusun sana bişey olsa oturup vicdan azabı çekmesi gereken o Sen bi adım da atmışsın daha önce Sen takma kafana canım yaa

Adamcağız duruma üzülüyor belli ki.Ben de kötü niyet olduğunu sanmam. Belki ablana da diyordur bak kardeşin doğum yapacak diye bilemeyiz ki. Sen yine de ölüm falan düşünme. Hem senin hem bebeğinin sağlıktan yanakları al al olur inşalllllllah :)

O değil de ameliyata girecek adama yok ölebilirsin, yok helalleş falan denir mi ya? Psikolojik olarak dibe çekmiş resmen.
Bizde hayırlısıyla, sağlıkla girip çıkacaksın inşallah denir. Ne o öyle şom ağızlılık! Ben kızdım şahsen, ne olursa olsun moral bozucu laf edilmez. Şimdi senin nazına oynamaları lazım, hamileliğin zaten sorunlu derdin sana yeter.

Yok da Allah korusun sana bişey olsa oturup vicdan azabı çekmesi gereken o Sen bi adım da atmışsın daha önce Sen takma kafana canım yaa
Ole ama zaten stres icindeyim daha canimi sikiyolar bugun hastaneye gidecegimide biliyolar arkadaslarim komsularim herkes ariyor ailemidw ben ariyom malesef vicdanliyim ne yapsalar ailem diyorum uzuliyorum ama yanlis yapiyomusim

anlatmak istediğini anlatamamış bence baban..yoksa neden öyle söylesin...Sağlıkla al kucagına bebeğini inşallah..ablanda o durumlarda seni yalnız bıraktıysa hiç sallama madem...sen şimdi bebeğine ve kendine odaklan...

Baban kötü bir niyetle söylememiş ama senin hamilelikte ki psikolojini anlayamayacagindan üslubu yanlış olmuş. .Allah hayırlı doğumlar nasip etsin Cnm. Bebeğini sağlıcakla kucağına al.

Ole ama zaten stres icindeyim daha canimi sikiyolar bugun hastaneye gidecegimide biliyolar arkadaslarim komsularim herkes ariyor ailemidw ben ariyom malesef vicdanliyim ne yapsalar ailem diyorum uzuliyorum ama yanlis yapiyomusim
Sen yapman gerekeni yaptığına inanıyorsan Anlanla kırgınlığınız konusunda suçlu olduğunu düşündüğün bir konu yoksa kimseyi takma daha fazla Stres yapmaman rahat olman gereken bir zamandasın Sen bebeğinin heyecanına odalklan Boşalt kafanı artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…