- 8 Ocak 2015
- 400
- 136
- 38
- 34
- Konu Sahibi katipmerve
-
yani o da var sonucta cahil insanlar sonucta ama benim onlarin gozunde bi dwgerim yok aslinda hep degersiz oldum oysaki tek istesigim sevilmektibazen anne babalar meramını yanlış anlatır. ASlında o sizin barışmanız için bir şeyin vesile olmasını istiyor ama kendini ifade edememiş.
Neden sen bakış açını değiştirmiyorsun?yani o da var sonucta cahil insanlar sonucta ama benim onlarin gozunde bi dwgerim yok aslinda hep degersiz oldum oysaki tek istesigim sevilmekti
Keske ole olsa ablam bana hep dengesiz laf ederdi yok seviyesiz ezik benim param var kimisinden kaslarini kaldirim konusirdu yanlarinda seslerini cikarmazlardi sen nasil bole konisiyosun kardesinle diye tabi bu laflari bekarken solerdibencede kötü niyetle söylememiş babanız.
doğum bu sonuçta hayati bişey olduğu için hassas davranmış biraz
siz de hamilelikten dolayı hassas olduğunuz için alınmışsınız hepsi bu...
ablanla barışıp barışmamak sana kalmış tabi ama ailenin yanlı düşündüğünü sanmıyorumKeske ole olsa ablam bana hep dengesiz laf ederdi yok seviyesiz ezik benim param var kimisinden kaslarini kaldirim konusirdu yanlarinda seslerini cikarmazlardi sen nasil bole konisiyosun kardesinle diye tabi bu laflari bekarken solerdi
Aynen nasil uzuldugumu kendiler biliyor bana kizim allah sagsalim kurtasin ins dese ben nasil sevinirimHiç sallama yaaa Senin derdin sana yeter Öyle çok kardeşlik hakkını düşünüyosa baban arasın o kızına söylesin Allah allah Ayrımcılık resmen Şu an zor durumda olan hassas olan sensin o değil
Yok da Allah korusun sana bişey olsa oturup vicdan azabı çekmesi gereken o Sen bi adım da atmışsın daha önce Sen takma kafana canım yaaAynen nasil uzuldugumu kendiler biliyor bana kizim allah sagsalim kurtasin ins dese ben nasil sevinirim
Yanlış anlaşılma. .
Baba can'dır..[/QUOTE her baba ayni dwgil malesef biz sadece bayramlarda opusup saliyoruz geri en yakin iliskimiz bu tabi babam senede bi iki defa guzwl apz solee ona aklim gider o baska
Ole ama zaten stres icindeyim daha canimi sikiyolar bugun hastaneye gidecegimide biliyolar arkadaslarim komsularim herkes ariyor ailemidw ben ariyom malesef vicdanliyim ne yapsalar ailem diyorum uzuliyorum ama yanlis yapiyomusimYok da Allah korusun sana bişey olsa oturup vicdan azabı çekmesi gereken o Sen bi adım da atmışsın daha önce Sen takma kafana canım yaa
Sen yapman gerekeni yaptığına inanıyorsan Anlanla kırgınlığınız konusunda suçlu olduğunu düşündüğün bir konu yoksa kimseyi takma daha fazla Stres yapmaman rahat olman gereken bir zamandasın Sen bebeğinin heyecanına odalklan Boşalt kafanı artık :)Ole ama zaten stres icindeyim daha canimi sikiyolar bugun hastaneye gidecegimide biliyolar arkadaslarim komsularim herkes ariyor ailemidw ben ariyom malesef vicdanliyim ne yapsalar ailem diyorum uzuliyorum ama yanlis yapiyomusim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?