- 8 Ocak 2015
- 400
- 136
- 38
- 34
- Konu Sahibi katipmerve
-
cok sukur ki esimden yana cok sansliyim bana deger veriyo her zaman yanimda ins oglumda saglikli dogarda baska bise istemiyom ailede bi yere kadar bu zamana kadar hep uzduler hep yordular beniO değil de ameliyata girecek adama yok ölebilirsin, yok helalleş falan denir mi ya? Psikolojik olarak dibe çekmiş resmen.
Bizde hayırlısıyla, sağlıkla girip çıkacaksın inşallah denir. Ne o öyle şom ağızlılık! Ben kızdım şahsen, ne olursa olsun moral bozucu laf edilmez. Şimdi senin nazına oynamaları lazım, hamileliğin zaten sorunlu derdin sana yeter.
Valla ben babadır, kötü düşünmüyordur diyenlere hak veremeyeceğim. Çünkü zaten senin kafan karışık, bebek bir yandan, kendi sağlığın öteki yandan, e bir de anne oluyorsun bu başlı başına bir değişiklik, yani hayatın şu an zaten yeterince dolu. Bu durumda bir de abla kaprisi ile uğraşamazsın. Hamilelere stres yasaktır bunu o baba bir öğrensin. Madem kardeşleri barıştırmak gibi ulvi bir amacı var, onu da böyle eline yüzüne bulaştırmasın bir zahmet. Koca adam hiç yoksa 50 yaşında vardır, sağlık sorunu olan biriyle böyle konuşulmayacağını bilmesi gerekir.cok sukur ki esimden yana cok sansliyim bana deger veriyo her zaman yanimda ins oglumda saglikli dogarda baska bise istemiyom ailede bi yere kadar bu zamana kadar hep uzduler hep yordular beni
Babanin gozunde degerin olmasa ablanla barismani bu kadar cok istemez.[/QUOyok canm babamin buyuk laflari varsi kinadi cok olmustur yok onun cocuklari kus nasil yetistirmisler bunun kus falan bizim kus oldugumuzu kimse bilmiyor milletin kulagina gider de rezil olurum derdinde
Bu soledin o kadar uzakki bana hic bi zaman kendimi dusunemedim hamileligimden beri aglamakli gecti annem arar babam arar yok hakkimi helal etmem babanin bedduasi ananin sutu:) ulan madem bizi cok dusunuyosunuz kiziniz bana dengesiz dengesiz konusurken ozaman nerdeydiniz yani bunlar hamileligimi zehir ettiSen yapman gerekeni yaptığına inanıyorsan Anlanla kırgınlığınız konusunda suçlu olduğunu düşündüğün bir konu yoksa kimseyi takma daha fazla Stres yapmaman rahat olman gereken bir zamandasın Sen bebeğinin heyecanına odalklan Boşalt kafanı artık :)
Dogru soluyosun ins ben ailem gibi olmam bebegime her zaman kendini sevdigimi deger versimizi bilsin istiyorum ben hic sevilmedim esimde gorunce bayagi simariyorum ona:)) valla dogumdan sonra cekmem bu laflarini niye uzecek olurlarsa buyuk ihtimal olur lohusaligimi falan dusunmezlerValla ben babadır, kötü düşünmüyordur diyenlere hak veremeyeceğim. Çünkü zaten senin kafan karışık, bebek bir yandan, kendi sağlığın öteki yandan, e bir de anne oluyorsun bu başlı başına bir değişiklik, yani hayatın şu an zaten yeterince dolu. Bu durumda bir de abla kaprisi ile uğraşamazsın. Hamilelere stres yasaktır bunu o baba bir öğrensin. Madem kardeşleri barıştırmak gibi ulvi bir amacı var, onu da böyle eline yüzüne bulaştırmasın bir zahmet. Koca adam hiç yoksa 50 yaşında vardır, sağlık sorunu olan biriyle böyle konuşulmayacağını bilmesi gerekir.
Umarım bebeğiniz hayırlısıyla sapasağlam doğar,sizde sapasağlam çıkarsınız doğumdan.Slm kizlar 41 hafyalik hamileyim ben sancim olmazsq sali gunu suni sanciyla dogum yapicam neysee benm bebegimin dawnli dogma ihtimali vardi bu haftaicide bobreginin birinde genisleme oldugunu ogrenip cok uzulup aglamistim bugun dr gittik xok sukur o genisleme gitmis cok sevindim sonra babami arayip amlattim bizde ablamin biriyle kusuz ben barismayi denedim ama ablam ayaklarina kapanmami hayal ediyo :) ve yaninda ne.kadar bebegimin durumu icin agladim ne teselli etti ne arayip sordu neyse babama bugun diom sukur gecmis bobregindeki genisleme falan diye sali gunu doguma girecem dedi bana sakin sakin dio ki doguma girecen olemilin ablanla helallesin dio bisey diyemedim ya benim olmem hic umrunda dwgil ablamla helallesmek onemli hic bi zaman ailemin yaninda degerim yok ama bufa denmez dogum arefesi zaten sikinti gecti
bu kadar dusunme doguma odaklan bebsin dogur insalla sag salim bazen insanlar bilmeden en sevdiklerinin kalpini bile kira bilyorlarSlm kizlar 41 hafyalik hamileyim ben sancim olmazsq sali gunu suni sanciyla dogum yapicam neysee benm bebegimin dawnli dogma ihtimali vardi bu haftaicide bobreginin birinde genisleme oldugunu ogrenip cok uzulup aglamistim bugun dr gittik xok sukur o genisleme gitmis cok sevindim sonra babami arayip amlattim bizde ablamin biriyle kusuz ben barismayi denedim ama ablam ayaklarina kapanmami hayal ediyo :) ve yaninda ne.kadar bebegimin durumu icin agladim ne teselli etti ne arayip sordu neyse babama bugun diom sukur gecmis bobregindeki genisleme falan diye sali gunu doguma girecem dedi bana sakin sakin dio ki doguma girecen olemilin ablanla helallesin dio bisey diyemedim ya benim olmem hic umrunda dwgil ablamla helallesmek onemli hic bi zaman ailemin yaninda degerim yok ama bufa denmez dogum arefesi zaten sikinti gecti
adamcagız aranız duzelsin diye demiştir, ölmeni umursamadıgından degil.. hem zaten Allah'a sukur ölümcül bi hastalıgın yok.. Allah korusun oyle olsa, ablana derdi zaten senin yanına gelmesini..Slm kizlar 41 hafyalik hamileyim ben sancim olmazsq sali gunu suni sanciyla dogum yapicam neysee benm bebegimin dawnli dogma ihtimali vardi bu haftaicide bobreginin birinde genisleme oldugunu ogrenip cok uzulup aglamistim bugun dr gittik xok sukur o genisleme gitmis cok sevindim sonra babami arayip amlattim bizde ablamin biriyle kusuz ben barismayi denedim ama ablam ayaklarina kapanmami hayal ediyo :) ve yaninda ne.kadar bebegimin durumu icin agladim ne teselli etti ne arayip sordu neyse babama bugun diom sukur gecmis bobregindeki genisleme falan diye sali gunu doguma girecem dedi bana sakin sakin dio ki doguma girecen olemilin ablanla helallesin dio bisey diyemedim ya benim olmem hic umrunda dwgil ablamla helallesmek onemli hic bi zaman ailemin yaninda degerim yok ama bufa denmez dogum arefesi zaten sikinti gecti
Ablam cok inat ve kendini benden cok cok ustun goruyo eger ararsa kendini kucuk dusurecegini dusuyo bi zamanlar bana cok laf sayiyodu hava atiyo yok aylik harvamasi 500 milyonmus parasi cokmus esi askermis ben aeviyesiz ezikmisim:) kaslarini kaldirip bakardi simdi esi 1000 maasila calisiyo durumlari iyi degil isinden istifa etti bizim durumumuz iyi ama ben hic bi zaman onun basina kalmadik hep moral verdimUmarım bebeğiniz hayırlısıyla sapasağlam doğar,sizde sapasağlam çıkarsınız doğumdan.
Babanız sizi incitmek isteyeceğini sanmıyorum.
Ablanızla aranızda ne geçerse geçsin söz konusu sağlık,en azından aranızdaki meseleleri boşverip sizi arayıp sorması gerekir.
Siz ne kadar iyi olursanız bebeğinizde o kadar iyi olur.
Üzmeyin kendinizi.
Yok canm ya dusukte yaptim uzuntumden bana dedikleri laf ablamla kussun ya allah bunu verdi sana oldu bundada dusuk tehlikem vardi gelip bakmadilar bile hic esim izin aldi o bakti banaadamcagız aranız duzelsin diye demiştir, ölmeni umursamadıgından degil.. hem zaten Allah'a sukur ölümcül bi hastalıgın yok.. Allah korusun oyle olsa, ablana derdi zaten senin yanına gelmesini..
ayrıntısını bilemem, yazdıgınız olaya göre yorumladım.. bence düşünememiştir, kötü niyeti oldugunu sanmıyorum.. evlatlarının barısmasına odaklı oldugundan, öyle cıkmıştır agzından..Yok canm ya dusukte yaptim uzuntumden bana dedikleri laf ablamla kussun ya allah bunu verdi sana oldu bundada dusuk tehlikem vardi gelip bakmadilar bile hic esim izin aldi o bakti bana
500 milyon aylık harcamayla üstün mü olunuyomuş?Ablam cok inat ve kendini benden cok cok ustun goruyo eger ararsa kendini kucuk dusurecegini dusuyo bi zamanlar bana cok laf sayiyodu hava atiyo yok aylik harvamasi 500 milyonmus parasi cokmus esi askermis ben aeviyesiz ezikmisim:) kaslarini kaldirip bakardi simdi esi 1000 maasila calisiyo durumlari iyi degil isinden istifa etti bizim durumumuz iyi ama ben hic bi zaman onun basina kalmadik hep moral verdim
icini dokmektede dogru yapmsin bende icimi dokduyum icin sakinlesdm bu 4 gunde yoksa zor sureci atlamak olmuyorAmin canm saol ins herseyden onemli bebegim tabiki ama uzulmemek elden degil ablami zayen hic takmiyorum ama dogum oncesi bole konusmasi cok kirdi beni maglub aile sorunlari kimseye de anlatamiyorum burda icimi doktum
O zaman bu ablanızın kendi terbiyesizliği,seviyesizliği...Ablam cok inat ve kendini benden cok cok ustun goruyo eger ararsa kendini kucuk dusurecegini dusuyo bi zamanlar bana cok laf sayiyodu hava atiyo yok aylik harvamasi 500 milyonmus parasi cokmus esi askermis ben aeviyesiz ezikmisim:) kaslarini kaldirip bakardi simdi esi 1000 maasila calisiyo durumlari iyi degil isinden istifa etti bizim durumumuz iyi ama ben hic bi zaman onun basina kalmadik hep moral verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?