Babam benim olmemi degilde ablamla helallesmeden gitmemi dusunuyor

cok sukur ki esimden yana cok sansliyim bana deger veriyo her zaman yanimda ins oglumda saglikli dogarda baska bise istemiyom ailede bi yere kadar bu zamana kadar hep uzduler hep yordular beni

cok sukur ki esimden yana cok sansliyim bana deger veriyo her zaman yanimda ins oglumda saglikli dogarda baska bise istemiyom ailede bi yere kadar bu zamana kadar hep uzduler hep yordular beni
Valla ben babadır, kötü düşünmüyordur diyenlere hak veremeyeceğim. Çünkü zaten senin kafan karışık, bebek bir yandan, kendi sağlığın öteki yandan, e bir de anne oluyorsun bu başlı başına bir değişiklik, yani hayatın şu an zaten yeterince dolu. Bu durumda bir de abla kaprisi ile uğraşamazsın. Hamilelere stres yasaktır bunu o baba bir öğrensin. Madem kardeşleri barıştırmak gibi ulvi bir amacı var, onu da böyle eline yüzüne bulaştırmasın bir zahmet. Koca adam hiç yoksa 50 yaşında vardır, sağlık sorunu olan biriyle böyle konuşulmayacağını bilmesi gerekir.

Bu soledin o kadar uzakki bana hic bi zaman kendimi dusunemedim hamileligimden beri aglamakli gecti annem arar babam arar yok hakkimi helal etmem babanin bedduasi ananin sutu:) ulan madem bizi cok dusunuyosunuz kiziniz bana dengesiz dengesiz konusurken ozaman nerdeydiniz yani bunlar hamileligimi zehir etti

Dogru soluyosun ins ben ailem gibi olmam bebegime her zaman kendini sevdigimi deger versimizi bilsin istiyorum ben hic sevilmedim esimde gorunce bayagi simariyorum ona:)) valla dogumdan sonra cekmem bu laflarini niye uzecek olurlarsa buyuk ihtimal olur lohusaligimi falan dusunmezler

Tesekkurler kizlar ins saglikli dogar bebisim bende kurtulurum sagsalim geeisi bos beni dusunmeyi bende dusunmem artik

Böyle bir abladan helallik istemenize gerek yok o sizden istemeli merak etmeyin. Babanız kötü niyetle dememiştir ama yine de ayıp etmiş. Canının ve bebeğinin derdine düşmüş kadına böyle denmez. Hele 'ölüm olabilir' lafları doğum yapacak kadına nasıl denebilir.. Allah size ve çocuğunuza sağlık versin..

Umarım bebeğiniz hayırlısıyla sapasağlam doğar,sizde sapasağlam çıkarsınız doğumdan.
Babanız sizi incitmek isteyeceğini sanmıyorum.
Ablanızla aranızda ne geçerse geçsin söz konusu sağlık,en azından aranızdaki meseleleri boşverip sizi arayıp sorması gerekir.
Siz ne kadar iyi olursanız bebeğinizde o kadar iyi olur.
Üzmeyin kendinizi.

Amin canm saol ins herseyden onemli bebegim tabiki ama uzulmemek elden degil ablami zayen hic takmiyorum ama dogum oncesi bole konusmasi cok kirdi beni maglub aile sorunlari kimseye de anlatamiyorum burda icimi doktum

bu kadar dusunme doguma odaklan bebsin dogur insalla sag salim bazen insanlar bilmeden en sevdiklerinin kalpini bile kira bilyorlar

adamcagız aranız duzelsin diye demiştir, ölmeni umursamadıgından degil.. hem zaten Allah'a sukur ölümcül bi hastalıgın yok.. Allah korusun oyle olsa, ablana derdi zaten senin yanına gelmesini..

Ablam cok inat ve kendini benden cok cok ustun goruyo eger ararsa kendini kucuk dusurecegini dusuyo bi zamanlar bana cok laf sayiyodu hava atiyo yok aylik harvamasi 500 milyonmus parasi cokmus esi askermis ben aeviyesiz ezikmisim:) kaslarini kaldirip bakardi simdi esi 1000 maasila calisiyo durumlari iyi degil isinden istifa etti bizim durumumuz iyi ama ben hic bi zaman onun basina kalmadik hep moral verdim

adamcagız aranız duzelsin diye demiştir, ölmeni umursamadıgından degil.. hem zaten Allah'a sukur ölümcül bi hastalıgın yok.. Allah korusun oyle olsa, ablana derdi zaten senin yanına gelmesini..
Yok canm ya dusukte yaptim uzuntumden bana dedikleri laf ablamla kussun ya allah bunu verdi sana oldu bundada dusuk tehlikem vardi gelip bakmadilar bile hic esim izin aldi o bakti bana

Baban yanlış cümle kurmuş,art niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Doğumda bir nevi ameliyat sonucta baban bu vesileyle barışmanız için söylemiştir.Ablanın içinde yeğen sevgisi varsa herhalde zaten size doğum için ziyarete gelir barışırsınız.

Yok canm ya dusukte yaptim uzuntumden bana dedikleri laf ablamla kussun ya allah bunu verdi sana oldu bundada dusuk tehlikem vardi gelip bakmadilar bile hic esim izin aldi o bakti bana
ayrıntısını bilemem, yazdıgınız olaya göre yorumladım.. bence düşünememiştir, kötü niyeti oldugunu sanmıyorum.. evlatlarının barısmasına odaklı oldugundan, öyle cıkmıştır agzından..

500 milyon aylık harcamayla üstün mü olunuyomuş?

Amin canm saol ins herseyden onemli bebegim tabiki ama uzulmemek elden degil ablami zayen hic takmiyorum ama dogum oncesi bole konusmasi cok kirdi beni maglub aile sorunlari kimseye de anlatamiyorum burda icimi doktum
icini dokmektede dogru yapmsin bende icimi dokduyum icin sakinlesdm bu 4 gunde yoksa zor sureci atlamak olmuyor

O zaman bu ablanızın kendi terbiyesizliği,seviyesizliği...
Saçmalığa bak insan hiç kendi kardeşine bunu reva görür mü?
Siz en doğrusunu yapmışsınız zor zamanında yanında olmuşsunuz.
Fakat sağlık başka bir şeye benzemez.Eğer durum böyleyse ablanız sizden ne kadar uzaktaysa o kadar iyi hele de böyle gergin ve stresli bir durumda daha da üzmesin sizi.

benim babam da bu kafada çok fazla değersiz hissettirmiştir beni ablamla kıyaslayarak.
boşver kuzum bu dünyaya yalnız geldik yalnız gideceğiz Allah büyük. üzme kendini

Anlattığınız kadarıyla babanızda iyi niyetli değil sizi sindirebildiğini duşunuyor kotu konuşarak rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin bence babanızla annenizle de görüşmeyin bence bir sure herkes haddini bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…