Babam psikolojik danışman ama bana hiç yardımı dokunmuyor. Konuşmama izin vermiyor, dinlemiyor. Ama başkalarına elinden geleni yapıyor. Üzülüyorum, umrunda olmuyor.Babanla bu konu üzerine açık açık konuş, Sen onu dinle o seni dinlesin... Elbet bulursunuz bi orta yol
Tekrar yalan söyleyip, aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.Ayrıldık de geç.
16 yaşındayım. Babam bana çok düşkündür. Her zaman evlilik konusunu açınca kızım beni bırakamaz falan der. Çok severdi beni. Şu an hala öyle olduğunu hissetsem gider konuşurum ama sevmiyor aksine öfke dolu.Babalar kizlarina duskun
Paylasmak istemiyor
Yas kac bu arada ?
psikolojik danışman ve kendi kızına bunları mı yapıyorBabam psikolojik danışman ama bana hiç yardımı dokunmuyor. Konuşmama izin vermiyor, dinlemiyor. Ama başkalarına elinden geleni yapıyor. Üzülüyorum, umrunda olmuyor.
Tekrar yalan söyleyip, aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.
Babam psikolojik danışman ama bana hiç yardımı dokunmuyor. Konuşmama izin vermiyor, dinlemiyor. Ama başkalarına elinden geleni yapıyor. Üzülüyorum, umrunda olmuyor.
Tekrar yalan söyleyip, aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.
Sevmedigini hic sanmam16 yaşındayım. Babam bana çok düşkündür. Her zaman evlilik konusunu açınca kızım beni bırakamaz falan der. Çok severdi beni. Şu an hala öyle olduğunu hissetsem gider konuşurum ama sevmiyor aksine öfke dolu.
Tanımıyor. Neden yapıyor bilmiyorun. Ayrılmamı istese zorlardı sınır koyardı. Ama o sadece konuşmuyor. Ona söylemediğim için kızdığını düşünüyorum.psikolojik danışman ve kendi kızına bunları mı yapıyor
erkek arkadaşını tanıyor mu yoksa senin sevgilin olmasından mı rahatsız
Evet haklı, utanarak da olsa kabul ediyorum, ama biraz daha az sert olsun isterdimSevmedigini hic sanmam
Yasinin kucuk oldugunu dusunuyor ki evet kucuk ..
Derslerini etkileyecegini dusunuyor ki evet etkiler
Sen ufaktan yanas babaya dayanamaz yumusar
Evet alışmasını bekliyorum. Annem de kıskandığını söylüyor.Baban sanırım seni kıskanmış. Aşırı öfkeli tepki vermemesi bunun kanıtı. Şimdiye kadar okuldan alsa alırdı şimdiden sonra yapacağını sanmam.
Sakın ayrıldık diye yalan söyleme öğrenirse daha kötü olur.
Zamanla alışır bence. Yine de sen gidip konuşmayı dene.
Psikolojik danışman mı?Terzi kendi söküğünu dikemezmiş diye boşuna demiyorlar.
Konuşmayı deneyeceğim, çok seviyorum babamı ve eskisi gibi olmak istiyorum.senin adımlar atman gerekiyor
bir gün babana kahve yapıp götürsen başka bir akşam bunu tekrarlasan sonra bir gün konuşmaya çalışsan
ÖylePsikolojik danışman mı?Terzi kendi söküğünu dikemezmiş diye boşuna demiyorlar.
aynı ortamdan kaçmamaya çalışın biraz dayanamayıp konuşur umarımKonuşmayı deneyeceğim, çok seviyorum babamı ve eskisi gibi olmak istiyorum.
Öyle
Aynen ya amca ergen
Umarımaynı ortamdan kaçmamaya çalışın biraz dayanamayıp konuşur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?