- 27 Mart 2019
- 30.655
- 114.131
- 598
Canım benim Keşke versin hep yazıyorum en rahat edeceği şekil neyse miktar neyse versin ama adam sevgilisyle yemeyi tercih ediyor kizada 10 bini vermeyi tercih ediyordur bunu verdiğine şükretmek gerekiyor ya hiç vermeseTamam işte pare o aynı evde olan ana babalara sor bakalım 10 bin lira ile tüm bunların hepsini yapabiliyorlar mı?
Harçlık deyip duruyorsunda ,konudaki baba tüm bunları karşılayıp üzerine 10 bin lira harçlık vermiyor ki hepsi bunun içinde zaten.
Henüz boşanma aşamasındaymışlar , kuru nafaka verip kenara mı çekilecek bu babalar hep , sevgilisi ile iki akşam yemeğine ödüyordur o parayı.
Sonuçta evde ne demek annenin aldığı asgari ücretle , oelektrik su giyim kuşam yeme içme , üniversite okuyan diğer çocuğa nasıl yetsin de bu kız 10 bin lirayı keyfine harçlık yapsın Allah aşkına.
Maalesef iste o zaman ekstra şerefsiz oluyor
Adam evliyken zaten yapmış anneye her türlü eziyeti şimdi ayrı daha rahat anne de keşke daha önceleri kendine bir yol cizseymis
Yapacak bir şey yok 10 bin tl
Ellerinde bu var bu varsa bunla ya yetinecek yada başka çareler bulacaklar anne oğul kız
Anne de kızına akıl verecek babayla konuşacak
Babayla aranı bozma diyecek
Ne bileyim bir çözümü bulacaklar beraber anne çocuklarını toplayacak kanatlarının altına ve akilli bir çözümle hayatlarına devam edecekler
Sonuçta yine diyorum çalışacaklar
Biz burda destan yazsakta birbirimize de girsek bir şekilde hayat yolunu bulunuyor
Ben evde derken lise öğrencisi üniversite de değil hanı başka şehirde değil yurtta değil o anlamada dedim
Dediğim gibi en güzeli neyse hayat onu sunsun
Son düzenleme: