- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Yok kurtulmaya calısıyo.Evde de sürekli kavga cıkarır ezer bızı.Hanı derdın var mı falan hıc sormaz.Para getır der sadeceBazı babalar kızların erken evlenmesini bi sahibi olmasını ister acaba babanızda öyle biri mi?! Yaptıklarını da çok doğru bulurlar. Aslında en yanlış yöntemdir ama..
Görüşcegımı sanmıyorum pekYine de öyle düşünme netice de hakları var üzerimizde
Cok dogru.Bu yasıma kadar ne cektıgımı ben bılırımÜzülmezsinbende babasıyla anlaşamayanlardanım ayrıca o ne olursa olsun baban muhabbetlerini ben yemem babası iyi olanlar öyle düşünüyor çünkü sadece
Aynen öyle eşekten düşeni eşekten düşen anlar diye boşa dememişler sırf kan bağım var diye kimse özel değil bana kötü davranan kim olursa olsun farketmez sevmiyorumCok dogru.Bu yasıma kadar ne cektıgımı ben bılırım
Kendini kurtarmaya bak
Öyle de sehırde yasıyoruz.İnşallah iyi bir eşim olsun o zaman ben el mıyım degılmıyım gosterıcemNe diyebilirim bilemiyorum gelenek görenek bu
Kız evlada verilen değer geçmişten bu güne baktığımızda pekte iç açıcı değil
Aynen öyle eşşekten düşeni eşşekten düşen anlar diye boşa dememişler sırf kan bağım var diye kimse özel değil bana kötü davranan kim olursa olsun farketmez sevmiyorum[/QUOTE. Bende oyle.Akrabalara zaten mesafe koydum.Herkes menfaatci ve dedıkoducu.Anca nasıhat verır dedıkodu yaparlar
Eşine güvenen yolda kalır. Okumuyorsan hemen açıktan oku. Açık öğretim fakültesi için çalış. Memurluk sınavlarını dene. Kendine güven. Ya eşin kötü biri çıkarsaÖyle de sehırde yasıyoruz.İnşallah iyi bir eşim olsun o zaman ben el mıyım degılmıyım gosterıcem
AminAllah kımseyı aılesıyle sınamasın
Eşine güvenen yolda kalır. Okumuyorsan hemen açıktan oku. Açık öğretim fakültesi için çalış. Memurluk sınavlarını dene. Kendine güven. Ya eşin kötü biri çıkarsa
26 yasındayım.Fızık bıtırdım.Tekrar kpssye hazırlanıyorum.Olmazsa işe giricem sürekliKaç yaşındasınız? Mesleğiniz nedir?
Kaçın kurtulun diyeceğim ama kardeşiniz ne olacak bu sefer
İnşallah sagolun.Kardesımde bende pazar gunu calısıyoruz.Eve geldıgımde o görücüler olursa ki kardesıme dedım telefonu askım dıye acsın bozsun onları :)Bu kişi Babanız bile olsa kız kardeşinize söz hakkı vermeliydi...
Anne - baba olarak onların sahipleri değiliz...Onların bizden ayrı birey olduklarını kabullenmeliyiz...
Adam eski kafalılardan bu bariz belli...
Umarım size ait olan hayatınızı , keşkeler olmadan yaşarsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?