Babam bizi başından atmaya çalışıyor.

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Erkek kardeşim nişanlı.Kardeşimin nişanına babamın tanıdıkları da gelmişti.Nişan olalı bir ay oldu.Bugün babam gelmiş anneme pazar günü görücü gelicek dedi.Kız kardeşim için dedi bunu.Kardeşime sormadı bile.Nişan günü görücü için haber yollayan kişi dikdik sürekli kardeşimi kesmiş, kardeşim anlamış zaten.Kız kardeşimin sevgilisi var ayrıca daha 98 dogumlu.Babam hep kukuma gibi evde kaldınız falan der.Ondan nefret ediyorum.İlerde görüşmek istemiyorum.Hatta dügünümde sonunda bende koca buldum bakın bakalım boyum uzamış mı falan demek isterdm.Hayatımda biri var ama düzgün işim olmadan param olmadan düşünmüyorum.Eger 30lara gelir evlenmezsem birikmiş param işim de olursa tek yaşayıp babamla görüşmek istemiyorum ki evlenince de yüzüne bakmak istemiyorum.Ona göre biz el kapısına gitcez el olucaz zaten.Acaba bir gün ölse üzülür müyüm?

Bazı babalar kızların erken evlenmesini bi sahibi olmasını ister acaba babanızda öyle biri mi?! Yaptıklarını da çok doğru bulurlar. Aslında en yanlış yöntemdir ama..

Bazı babalar kızların erken evlenmesini bi sahibi olmasını ister acaba babanızda öyle biri mi?! Yaptıklarını da çok doğru bulurlar. Aslında en yanlış yöntemdir ama..
Yok kurtulmaya calısıyo.Evde de sürekli kavga cıkarır ezer bızı.Hanı derdın var mı falan hıc sormaz.Para getır der sadece

Ben

Öyle de sehırde yasıyoruz.İnşallah iyi bir eşim olsun o zaman ben el mıyım degılmıyım gosterıcem
Eşine güvenen yolda kalır. Okumuyorsan hemen açıktan oku. Açık öğretim fakültesi için çalış. Memurluk sınavlarını dene. Kendine güven. Ya eşin kötü biri çıkarsa

Yok farkındayım.Ben cocugum olsa bıle bır sekılde hep calısıcam.Unı bıtırdım memurluk denıcem tekrar olmazsa da ıse gırıcem para bırıktırıcem.Duzgun ıse gıreyım yuksek lısansta yapıcam ınsaşlah
Eşine güvenen yolda kalır. Okumuyorsan hemen açıktan oku. Açık öğretim fakültesi için çalış. Memurluk sınavlarını dene. Kendine güven. Ya eşin kötü biri çıkarsa

Bu kişi Babanız bile olsa kız kardeşinize söz hakkı vermeliydi...

Anne - baba olarak onların sahipleri değiliz...Onların bizden ayrı birey olduklarını kabullenmeliyiz...

Adam eski kafalılardan bu bariz belli...

Umarım size ait olan hayatınızı , keşkeler olmadan yaşarsınız...

İnşallah sagolun.Kardesımde bende pazar gunu calısıyoruz.Eve geldıgımde o görücüler olursa ki kardesıme dedım telefonu askım dıye acsın bozsun onları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…