- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.555
- 133
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Filmlerdeki gibi baba desene. Haklısın böyle babalardan kaçmak içinde yanlış evlilk yapan bisürü genç var. Sen akıllısın maşaAllah. Kardeşinede destek ol derim. Oğluna da böyle mi acaba?Yok kurtulmaya calısıyo.Evde de sürekli kavga cıkarır ezer bızı.Hanı derdın var mı falan hıc sormaz.Para getır der sadece
Degıl.Ona heo para falan verıyo ıyı davranıypFilmlerdeki gibi baba desene. Haklısın böyle babalardan kaçmak içinde yanlış evlilk yapan bisürü genç var. Sen akıllısın maşaAllah. Kardeşinede destek ol derim. Oğluna da böyle mi acaba?
Atanırsam zaten uzak yere gıdıcem.Gerı dondugumde de tek yasıycam aılemın yanında degil.Özelde calıssam da para bırıktırcem.Evlenmezsem babam cok baslı yaparsa ayrı eve cıkarım annemı de alıp.Cok sagol bu arada :)Baban ölse üzülmezsin bence.
Sana bir şey söyleyeyim. Çok akıllı bir insansın belli. İnsan aklıyla varolur. Bu yönden çok avantajlısın. Bence senin önün açık. Neyin ne olduğunu biliyorsun. Burda öyle mantıksızlık örnekleri okuyorum ki, valla ülkede senin gibi aklı başında kızların da olduğunu görmek iyi geldi. Okul ve iş yönünden ne yapacaksan bir an önce yap ve kendi evine çık bence.
Ölürse üzülür müsünüz bilemem de
Evlenince esinizin anasinin babasinin catlak ciktigini gorup de oy benim babam olaydi dersiniz kesin.
İste o sizsiniz amaHiç öyle demedim ben . Hayatta hiç kimse babam kadar uzemedi beni. Eşiminkilerin yararı yoktu ama zararı da yoktu. Ki aylarca gitmem ameliyat düğün mecburen gideriz uzmeden gondermezler sağolsunlar.
Benim babada konu sahibininkine benzer bu arada.
Ölürse annem yalnız kaldı diye üzülürüm sadece.
Evlenmez.Evde gene kavga başlıycak.Babam baskı yapcak söylenecek.Bize sormadan görücü çagırmıs.Kardesım cıkmaz zaten görücü karsısına.Kendi cıksın artıke kardeşin ne olacak? 20 yaşında istemediği biri ile evlenecek mi zorla?
Hayatta insanı babası kadar kimse uzemiyor.cunku diğer insanlarla görüşmezsin biter seni bir kere uzerler. Ama anne baba olunca komple kesemiyorsun görüşmeyi. Ve 6 ay gitmesen gelince el üstünde tutacağına yine uzecekler.
Kardeşini 20 yaşında kıza sormadan görücü çağıran bir baba seninki ne özlersin ne üzülürsün. Sen kendi yolunu çiz işine gücüne sarıl. Çok calis atan.ozel okullarda başla. Tek güvencen işin olacak hayatta.
Derhal ekonomik özgürlüğünüzü kazanın. Bir işe girin. Babanızın yaptığı yanlış ama sizin de bu durumda boş durmanız yanlış. Çalışın paranızı kazanın ve kendiniz için bir gelecek planlayın. Birilerinin sizin için gelecek planlamasına izin vermeyin26 yasındayım.Fızık bıtırdım.Tekrar kpssye hazırlanıyorum.Olmazsa işe giricem sürekli
Uzlmyin etme bulma dunyasi. Gun gelir devran doner. En buyuk tokati da ondan yer. Filmlerde bile boyle olur ya hep. Bigun anlicak sizin degerinizi ama is isten gecmis olcak.Degıl.Ona heo para falan verıyo ıyı davranıyp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?