Babam da işte başbakanlığa başvurduğunu iddia ediyor vakıflar genel Müdürlüğü diyor. Orayı da acıyorum yok yok yok. Bölümüm sosyal b öğretmenligineden kendin yapmayıp garantiye almadın dicem olan olmuş başbakanlık burslarına falan başvur. bölümün tıp vs falansa veren çok yer var
Vakıflar daha açıklamadı canımBabam da işte başbakanlığa başvurduğunu iddia ediyor vakıflar genel Müdürlüğü diyor. Orayı da acıyorum yok yok yok. Bölümüm sosyal b öğretmenligi
VGM'den çıkar inşallah, geçmiş şey için üzme kendini boşuna.Öncelikle yeni yılınızı tebrik eder, sağlık ve huzur getirmesini dilerim..
Kızlar bugün kyk burs sonuçları açıklandı, ben de heyecanla beklerken birde ne görüyüm başvurunuz bulunmamaktadır.. o kadar umutluydum ki, tepemden aşagı kaynar sular döküldü ki en çok ihtiyacı olan da bendim.. başvuruyu babam yapmıştı o zaman vakıflar genel müdürlüğüne başvurmuşumdur diyor. Orayı açıyorum orda da birşey yok. Kızlar durumu çok iyi olanlara bile çıkmış vallahi en çok ihtiyacı olan bendim ki beceriksizlik yüzünden alamıyorum.. ankarada başka nerelerden burs bulabilirim çok kötüyüm çok akıl verin nolur
Hayirlisi böyleymis diyorum, olsun diyorum ama gercekten ihtiyacım vardi durumumu bilen biliyor. Vgm de cikmazsa ki insallah ona basvurmayi becermistir daha da kötü olur..Vakıflar daha açıklamadı canım
Başbakanlık burs başvurularında bitti.neden kendin yapmayıp garantiye almadın dicem olan olmuş başbakanlık burslarına falan başvur. bölümün tıp vs falansa veren çok yer var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?