babam çocuğuma bağırdı eşimin yanında

sayeste

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
219
6
96
Kırıkkale
günaydın herkese bugün moralim çok ama çok bozuk .çalışan bir bayanım annemle babam hem kışı bizde geçirmek hem de çocuklarıma bakmak için 3 aydır bizde kalıyorlar.kızım 5.5 yaşında ana okuluna gidiyor.Oğlum 15 aylık .Babam geldiğinden beri oğluma sürekli bağırıyor
önceleri çocuk tepki vermiyordu ama birkaç haftadır babam bağırınca ağlıyor hıçkıra hıçkıra.Benim yanımda bağırınca sorun etmiyordum ama bir kaç kez eşimin yanında bağırdı o çok bozuluyordu ama belli etmiyordu.Dün akşam yemek yerken sofrada oğlum babasının kucağında oturur babası yedirir yemeğini .bir de annemle babam beni affet diye bir dizi var ya onu çok seviyorlar..genelde de yemek saatine denk geliyor .dün oğlum tabaklara vuruyordu elindeki kaşıkla gürültü yaptı babam de sen artık fazla oldun diye bağırdı ğolum da ağlamaya başladı eşim bu sefer çok sinirlendi ama babama bişey demedi. Ben çocuğu eşimin kucağından almaya çalıştım ama eşim sinirli bir şekilde bırak kalsın dedi yani tepki gösterdi hareketleri ile.Sonra babam sofradan nolacak sanki bağırınca çok afedersiniz ama çükü mü düşecek dedi ve kaktı gitti annem de arkasından gitti.ben çocuğu uyutmaya gittim.Annem geldi yanıma sen kocana yüz vermesen bize böyle davranamaz dedi.Sonra babamla annem dışarı çıktı ve 2 saat falan gelmediler.sonra gelip uyudular.Ben sabaha kadar uyumadım. eşim de uyumadı .ne olur bana bir akıl verin ben ne yapayım şimdi

bana göre,baban daha ilk oğluna bağırdığında tepki verseydin bu olaylar yaşanmazdı.

öncelikle günaydın,
eşin haklı ,iyi bile dayanmış,saygısından bişey dememiş.onlar sizin çocuklarınız ve kimsenin bağırmaya hakkı yok..benim de 2,5 yaşında oğlum var,babasının bile bağırmasına müsade etmem..küçücük çocuk onlar,evet çükü düşer..:47:ne demek ne oalcak bağırınca,psikolojileri bozulur,2 ay sonra da size bağırmaya başlarlar..üstelik ne yüzünden,dizisini seyrederken gürültü oldu diye..
bence ailenizin evine dönme vakti gelmiş..

Bence uzun süreli misafirler eslerin iletişimini zorlaştırdıgi icin iliskilerini de zedeliyo keske cocuklara bakicak güvenilir birini bulsanda ailen bu kadar uzun süreli kalmasa. Ayrıca kimse o yaştaki bi bebeğe bağırmamalı esın cok hakli

babanız bence haklı değil. yaş olarak büyük olsaydı ve bağırmayı hak etmiş olsaydı tamam diyecektim de daha oğlunuz bebek... ne anlar o diziden susmadan... arkadaşın önceden söylediyi gibi daha önceden babanıza tepki verseydiniz... eşiniz bozulmuş ancak seslenmemiş, robot değil sonuçta...

konunun basını okurken ,sizi hemen hatırladım..bu sorununuz hakkında kacıncı konu acışınız siz bile belki unuttunuz....her defasında aynı sorunlar aynı problemler.....her defasında da aynı yorumlar aynı cevaplar.......
yanlış anlamayın elbette ki konu acacaksınız ama verilen akıllar hep aynı...ben de sıze yorum yapmıstım,daha önce ki konularınıza yani.....
ama demek ki burda yapılan yorumlar sizi pek enterese etmıyor ki yıne aynı sıkıntılarla buraya geliyorsunuz....
ve siz böyle yaptıgnız sürece daha cok konu açarsınız....
sadece konunuzun başlıkları değişir..
diğer her şey aynı olur!!!!!!!!

ayrıca siz anne -babanızı güzellikle kendi evine göndermedıkten sonra huzur bulamıcaksınız.....ama siz şimdi buna da gelemezsınız çünkü çocugunuza bakıyorlar.bir karar verın artık...ya sineye çekmeye devam edın ya da çocugunuza bır bakıcı bulun....maddi sıkıntı cekmek evde ki huzursuzluktan iyidir heralde....

Son düzenleme:

ben annnenizede kızdım .ne demek sen eşine yüz vermeseydin bize böyle davranmazdı. eşiniz orda bile sesini çıkartmamış sabırlı davranmış. bence 2 yaşına kadar bi bakıcı bulsanız hem ev işlerine bakan hemde bebeğinle ilgilenen öyle daha rahat olur. evli evine köylü köyüne. 2 yaşından sonrada kreşler kabul ediyor zaten. gelişimi açısından daha iyi olur.

konunun basını okurken ,sizi hemen hatırladım..bu sorununuz hakkında kacıncı konu acışınız siz bile belki unuttunuz....her defasında aynı sorunlar aynı problemler.....her defasında da aynı yorumlar aynı cevaplar.......
yanlış anlamayın elbette ki konu acacaksınız ama verilen akıllar hep aynı...ben de sıze yorum yapmıstım,daha önce ki konularınıza yani.....
ama demek ki burda yapılan yorumlar sizi pek enterese etmıyor ki yıne aynı sıkıntılarla buraya geliyorsunuz....
ve siz böyle yaptıgnız sürece daha cok konu açarsınız....
sadece konunuzun başlıkları değişir..
diğer her şey aynı olur!!!!!!!!

arkadaşım bendeki anne baba sizde olsa beni anlardınız..Eğer buraya da yazmazsam sıkıntıdan ölürüm herhalde .benim kocama sözümü geçirip bağırıp çağırmamı istiyorlar.Baskın bir karakter olmamı istiyorlar.Ama ben annemle babamın yanında eşimle kavga etmeyi doğru bulmuyorum.Onların yanında neden eşimi rencide edeyim.siz de haklısınız en çok sorun yaşıyorum çünkü iyi niyetliyim hakkımı savunamam özellikle annemle babama karşı.Onlar beni çok üzmelerine rağmen bişey söylemiyorum çünkü her zaman suçlu benim .ne yaparsam yapayım ben suçluyum .Yorumları tabi ki dikkate alıyorum ama annemle babam her şeyi sorun yaparlar onlara ben yaranamadım sanırım bu dünyadaki imtihanım annemle babam bu arada size de katılıyorum haklısınız

eşin çok çok haklı..ne demek sürekli çocuğa bağırmak? o evde iki küçük çocuk olduğunu bilerek geldiler değil mi? tabii ki gürültü de yapacaklar ses de çıkaracaklar..sırf dizi izlemek için çocuğa bağıran dedeyi de ilk defa duyuyorum.anneni de anlayamadım doğrusu.

keşke en başından bu tepkiyi verseymişsiniz..haklı ama geç kalınmış bir tepki olmuş.

haftaya izin al anne izin aldım sizde dinlenin de gönder sonrada bi bakıcı ayarla daha rahat edersin inan annem baktığında az bi süre baktı zaten hep şikayet falan kii oğlum çok uslu bi çocuktu gerçekten eşime falanda şikayet ediyordu dayanamadım aldım kreş bakıcı hepsini denemiş biri olarak evine bi bakıcı almanı öneririm 3-4 yaşında falanda kreşe gönderirsin..

eşin haklı bence tepki göstermekte...
kim olsa rahatsız olur...
baştan uyarsaydın keşke..
babanla konuş bence...

arkadaşım bendeki anne baba sizde olsa beni anlardınız..Eğer buraya da yazmazsam sıkıntıdan ölürüm herhalde .benim kocama sözümü geçirip bağırıp çağırmamı istiyorlar.Baskın bir karakter olmamı istiyorlar.Ama ben annemle babamın yanında eşimle kavga etmeyi doğru bulmuyorum.Onların yanında neden eşimi rencide edeyim.siz de haklısınız en çok sorun yaşıyorum çünkü iyi niyetliyim hakkımı savunamam özellikle annemle babama karşı.Onlar beni çok üzmelerine rağmen bişey söylemiyorum çünkü her zaman suçlu benim .ne yaparsam yapayım ben suçluyum .Yorumları tabi ki dikkate alıyorum ama annemle babam her şeyi sorun yaparlar onlara ben yaranamadım sanırım bu dünyadaki imtihanım annemle babam bu arada size de katılıyorum haklısınız

cnm ben senı cok iyi anlıyorum ...arada tatil için annem gelır yanımıza ne yapsam yaranamam evde genel bır huzursuzluk hakim olur...yaşlanıyorlar artık ne desek alınıyorlar.......zor bir karar senın için ben olsam bende zorlanırdım ama böyle devam ederse çok yıpranırsın eşinle aran bıle acılabilir:53:

cnm ben senı cok iyi anlıyorum ...arada tatil için annem gelır yanımıza ne yapsam yaranamam evde genel bır huzursuzluk hakim olur...yaşlanıyorlar artık ne desek alınıyorlar.......zor bir karar senın için ben olsam bende zorlanırdım ama böyle devam ederse çok yıpranırsın eşinle aran bıle acılabilir:53:

zaten eşimde soğudum inanır mısın özel hayatımız asgari seviyede ..Annemle babam haklı mı acaba eşim onlara saygısızlık mı yaptı ben engel olmadım mı eşime babam oğluma bağırabilir sen karışma mı deseydim acaba. yıprandım zaten.ama şimdi annemle babama gidin artık mı diyeyim.Hem bu olaydan sonra küsüp giderlerse ben eşimi suçlarım ona düşman olurum.zaten 20 gün sonra gideceklerdi.Ama inanın ev ev üstüne olmuyor.Bir de babam her şeye karışır sağolsun

sizin yanınızda devamlı bağırıp ağlatıyorsa siz yokken de aynısını yapıyordur.Ben olsam annem babam da olsa aklım evde kalırdı.Bence annenler gitmeli,madem gürültü oluyor evlerinde sessiz sessiz otursunlar.Eşin kesinlikle haklı.

eşin çok çok haklı..ne demek sürekli çocuğa bağırmak? o evde iki küçük çocuk olduğunu bilerek geldiler değil mi? tabii ki gürültü de yapacaklar ses de çıkaracaklar..sırf dizi izlemek için çocuğa bağıran dedeyi de ilk defa duyuyorum.anneni de anlayamadım doğrusu.

keşke en başından bu tepkiyi verseymişsiniz..haklı ama geç kalınmış bir tepki olmuş.

eşim babam çocuğa ilk bağırdığında tepkisini belli etti babam o zaman da küstü ama yine takrarladı ben da anneme dedim babam çocuğa bağırmasın korkuyor işte diye ama boşuna demekki .zaten ben uyardığımız halde böyle yapmalarına anlam veremedim.Şu an eşimle ben suçluyum onlar haklı

günaydın herkese bugün moralim çok ama çok bozuk .çalışan bir bayanım annemle babam hem kışı bizde geçirmek hem de çocuklarıma bakmak için 3 aydır bizde kalıyorlar.kızım 5.5 yaşında ana okuluna gidiyor.Oğlum 15 aylık .Babam geldiğinden beri oğluma sürekli bağırıyor
önceleri çocuk tepki vermiyordu ama birkaç haftadır babam bağırınca ağlıyor hıçkıra hıçkıra.Benim yanımda bağırınca sorun etmiyordum ama bir kaç kez eşimin yanında bağırdı o çok bozuluyordu ama belli etmiyordu.Dün akşam yemek yerken sofrada oğlum babasının kucağında oturur babası yedirir yemeğini .bir de annemle babam beni affet diye bir dizi var ya onu çok seviyorlar..genelde de yemek saatine denk geliyor .dün oğlum tabaklara vuruyordu elindeki kaşıkla gürültü yaptı babam de sen artık fazla oldun diye bağırdı ğolum da ağlamaya başladı eşim bu sefer çok sinirlendi ama babama bişey demedi. Ben çocuğu eşimin kucağından almaya çalıştım ama eşim sinirli bir şekilde bırak kalsın dedi yani tepki gösterdi hareketleri ile.Sonra babam sofradan nolacak sanki bağırınca çok afedersiniz ama çükü mü düşecek dedi ve kaktı gitti annem de arkasından gitti.ben çocuğu uyutmaya gittim.Annem geldi yanıma sen kocana yüz vermesen bize böyle davranamaz dedi.Sonra babamla annem dışarı çıktı ve 2 saat falan gelmediler.sonra gelip uyudular.Ben sabaha kadar uyumadım. eşim de uyumadı .ne olur bana bir akıl verin ben ne yapayım şimdi

Babanız cocuğunuzla bağırarak konuşuyor siz de sesinizi cıkarmıyorsunuz, eşiniz de demek ki susmuş susmuş sonra da dayanamamış hareketleriyle belli etmiş, 15 aylık bir cocuk bağırarak terbiye edilmez.

Hep kayınvalidelerin adı çıkmış, bunu bir kız annesinin, babasının yapması cidden çok tuhaf.
Eşiniz iyi bile sabretmiş benim eşim olsa evden bile kovabilirdi.

siz yokken vuruyolardir belkide
yada yakinda sizin yaninizda da yapabilirler bunu
e$in ^sabirli ve saygili imi$ takdir ettim adami
aynisini bi kocanin babasi yapsa anne kavga çikarir

bi yolunu bulup gondermen lazim onlari ipler tamamen kopmadan

sen nasıl izin veriyorsun babanın çocuğuna bağırmasına ? ben olsam baba falan dinlemezdim kimse çocuğuma bağıramaz ya. eşin yerden göğe kadar haklı ben olsam onun kadar sakin olamazdım

Back
X