- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
gördü :)Gelsin isteskn seni cocugu gormemisse caktirmayin bakarsin begenir onaylar. Al sana goruch usulu. Hem senin hem babanin istegi olur
durumum çok olumsuz değil dimi :) vlla hasta oldum düşünmektenBaşkalarını sok araya.. illa ki ikna olur.
Bu işler böyle kapıdan kovulacak bacadan girecek istiyorsa yapacak bir şey yok
evet.düğünümde damada sen çekilsene kızımın yanından der gibi.öyle bi adam☺☺ baban onyargili davraniyor klasik turk baba benimkide oyleydi sonra ablam sevgilisiyle tanistirinca butun soylediklerjni unuttu sanki bi sekilde beraber bi yemek yemege yada bi cay icmeye ikna edkn babanizi annenizden destek alin bu konuda
durumum çok olumsuz değil dimi :) vlla hasta oldum düşünmekten
sevgilinle görücü üsülüyle tanışmış gibi davran mademkızlar önceden anlatmıştım babam görücü usülü evliliği savunuyor.sevgilim olduğunu öğrendiğinde demediğini bırakmadı.ayrılıcaksınız dedi.ayrılmam deyince bi halt mı yedinize kadar vardı iş.sinirle söyledi aslında o zaman ama insan unutamıyor.mahallemizdeki bi kızdan konu açıldı.babam da evde kıçını kırıp otursaydı elbet isteyen olurdu diyo.hala görücü usülü evliliği savunuyor.ben seneye o kızdığı sevgilimin konusunu tekrar açmayı düşünüyorum iş güç hallolunca.napıcam ben.yine gürültü kıyamet kopar mı.ya yine istemiyorum derse.kafaya takmaktan içim şişti.
nasıl ettin :)) senin adına sevindim :))ay ne çektik yabende yeni ikna ettim darısı başına inşallah
önceden gördü çocuğu:)sevgilinle görücü üsülüyle tanışmış gibi davran madem
ya verirsiniz yada başkasına veremezsin beraber yaşlanırız dedimnasıl ettin :)) senin adına sevindim :))
söylemiş bulundum aklım havalarda iken.o zaman tozpembe görüyordum sanırım herşeyiKeşke babana hiç soylemeseydin canımondan başkasına varmam evde başınıza kalırım de tehdit et sende
Allahm çaresiz bırakmaz inşallah .Bi halt mı yediniz ne demek yahu? Çok terbiyesizce bi laf etmiş. Ben olsam bir kere daha ikna etmeye çalışırım, baktım olmuyor onun rızasını falan umursamadan gider evlenirim. Böyle bir önyargı olamaz yani, haklı sebepleri olsa neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?