- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Yalniz ise yaramayabilir o da. Benim babam vermiyorum kimseye ben sana bakarim ömrüm boyu tepemde kal demistiKeşke babana hiç soylemeseydin canımondan başkasına varmam evde başınıza kalırım de tehdit et sende
gördü yavrım gördüBaban hiç görmediyse sevgilini görücü usülü istemeye geliyormuş gibi yapın :)
olmazsa eğer ben kaçmam.o zamn napıcam.Hele o gün bir gelsin hayırlısıyla da. nasip olursa araya birilerini falan sokarsınız.
ay inşallah hep mutlu olursunuz.niye vermemişlerdi başta canımya verirsiniz yada başkasına veremezsin beraber yaşlanırız dedimtabi baya kavga gürültü oldu. ay sonu sözleniyorum inşallah
he yedik dedim ben de o sinirle.bana namussuz damgası vuramazsın dedim çok kalbim kırılmıştıBi halt mı yediniz ne demek yahu? Çok terbiyesizce bi laf etmiş. Ben olsam bir kere daha ikna etmeye çalışırım, baktım olmuyor onun rızasını falan umursamadan gider evlenirim. Böyle bir önyargı olamaz yani, haklı sebepleri olsa neyse.
benim babam da öyle o numara sökmez :)Yalniz ise yaramayabilir o da. Benim babam vermiyorum kimseye ben sana bakarim ömrüm boyu tepemde kal demisticanim babam
Sonra ikna oldu tabi.
olmazsa eğer ben kaçmam.o zamn napıcam.
ay çok sağolasın güzel dileklerin için.inşallah canımo zaman babanı tehdit edersiniz kaçarım diye
hasta numarası yaparsın yataklara düşersin
ay canım kıyamam ya inşallah hiç gerek kalmaz seve seve verir seni baban.
Kim olsa kırılır. Bi babanın kızına bunu demesi çok ayıp. Bana da dese ben de yedik derdim.he yedik dedim ben de o sinirle.bana namussuz damgası vuramazsın dedim çok kalbim kırılmıştı
ki çok net 2 yıldır görüşemiyoruz sevgilimle.buluşmuyoruz yani.mesafelere yenik düşmeyen bi sevgi bizimki.Allahım hayırlı etsinKim olsa kırılır. Bi babanın kızına bunu demesi çok ayıp. Bana da dese ben de yedik derdim.
severek olduğu için :)ay inşallah hep mutlu olursunuz.niye vermemişlerdi başta canım
Cocuk görücü gibi gelsin. Gördük kizimizi desinler falan. Eger sevgilini tanimiyorsakızlar önceden anlatmıştım babam görücü usülü evliliği savunuyor.sevgilim olduğunu öğrendiğinde demediğini bırakmadı.ayrılıcaksınız dedi.ayrılmam deyince bi halt mı yedinize kadar vardı iş.sinirle söyledi aslında o zaman ama insan unutamıyor.mahallemizdeki bi kızdan konu açıldı.babam da evde kıçını kırıp otursaydı elbet isteyen olurdu diyo.hala görücü usülü evliliği savunuyor.ben seneye o kızdığı sevgilimin konusunu tekrar açmayı düşünüyorum iş güç hallolunca.napıcam ben.yine gürültü kıyamet kopar mı.ya yine istemiyorum derse.kafaya takmaktan içim şişti.
oo aynı bizim mevzu.görücü usulü istiyorlar değil miseverek olduğu için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?