Babam duyarsa beni öldürür

yorum yazan herkese çokk teşekkür ederim.
evet babam duyarsa okuldan alabilir.çocukla rahat rahat buralarda da dolaşamam biri görür diye.çocuğu seviyo diğilim ama bu dönemde hoşlandığım kişi sayısı baayaa bi arttı..bu çocukta onların içinde sadce hoşlanıyorum.sizin yazdığınız yorumlarda çok mantıklı.dün çocuğa hayır demek için abiraz konuşıyım deddim çocuk dediki bidaha ne zaman gelirsin bende yarın gelirim dedim.bugünde yağmur yağıyo saat 2 gibi hava düzelirse çıkışlarına gidicem.sizce çocukla konuşurken nasıl hayır diyebilirim.zaten pat diye çıkma teklifi etmez heralde.ona karşı nasıl davranmalıyım?yani hayır dediğimi nasıl belli edebilirim??

Onunla herhangibir muhabbete girmek zorunda değilsin.Eğer muhatap olmazsan zaten ilgilenmediğini anlayacaktır.

Benim yorumum farklı bir yönde olacak nedense aklıma gelen ilk şey farklı oldu. Canım biz ne dersek diyelim sen kendi bildiğini okuyacaksın büyük ihtimalle. O yüzden o konuya yorum yapmıyorum ama madem ailen bu konularda hassas ve onlardan çok çekiniyorsun bence internette yaptıklarına da dikkat et. Örneğin bu siteye yazdığını görüp okuyabilirler, yada facebook şifren falan bilgisayarda kayıtlıysa hesabını kurcalayabilirler. Bunlara dikkat et bari.

yorumların tümünü okuyamadım bilmiyorum kimse söyledi mi ama şu an tam anlamıyla işgüzarlık yapıyorsun canım benim.. çünkü senin çocuktan gerçekten hoşlandığın filan yok. yalnızca diğer arkadaşlarına özenmişsin. eğer gerçekten hoşlanmış olsaydın konuya" ben birinden hoşlanıyorum ama babamlardan çekiniyorum" diye girer, arkadaşlarının sevgilileri olduğunu filan söyleme gereği duymazdın. eğer birinden bir gün ciddi anlamda hoşlanırsan babanın durumu öğrenmesi halinde işiteceğin azarı göze alabilirsin ama şu an boşu boşuna böyle bir riske girme derim. zaten çocuk sevgilisi olduğunu filan söylemiş. pek sağlam pabuca benzemiyor. dikkatli ol olur mu canım :34:

bu arada yaşım senden büyük, benim de bütün arkadaşlarımın sevgilisi var, benim yok. ama paşa paşa yaşıyorum. dert etme öyle şeyleri :)

sevgilin olunca madalya mi veriyolar guzel karde$im
en gereksiz $ey $u an senin için bi sevgili adi altinda el oglu :)
babam beni okuldan alir diyorsun ogrenirse,degermi gelecegini tehlikeye atmaya
belki onune gelen birine seni vercek evendirecek, ya$itlarin okurken sen koca kahri çekeceksin , degermi bi heves ugruna .. ( çok negatif du$unuyor yaziyor olabilirim ama okuldan alan onune gelenlede evlendirir yani)

ben senden 12 ya$ buyugum, ilk svegilim e$imdi 22 ya$inda tanidim onuda ..$ahsen bi$ey kaybettigimi sanmiyorum .. sevgili hep bulunur , okulunu $imdiki zamanini bulamazsin bi daha
babann buyjk ihtimalle senden sadece ders çali$mani istiyodur, dersim var desen annen ev i$ine yardim bile istemiyodur .. okumakdan daha kolay ve guzel bi i$ varmi bu dunyada ..

o çocugunda sevgilisi varsa berdu$luk yapmasin sevgilsine baksin ..seni kolay lokma sandi herhalde , oyle olmadigini goster ona ve digerlerine ..

Son düzenleme:
Ya rabbim yahu.

Biz o yaşlarda gündüzleri diskoya gitmeye falan özenirdik.

Erkek "arkadaşın" olsun.
Daha "hayatına" birini alacak tecrübede değilsin.

Arkadaşların özenilecek bir şey yapmıyorlar.

birden aklıma günlük tuttuğum günler geldi
üstünden yıllar geçince bulup okumuştum nasıl gülmüştüm sonra
şimdi senin yazdıklarını okuyunca da bunu hissettim nedense
ve bu sayfayı unutup gideceksin bigün geri dönüp okuduğunda güleceksin
kırılma gücenme ama daha yaşın çok küçük ve bu konular hiç özentiyle olacak şeyler değil
ve emin ol sen o özendiğin arkların gibi değilde başarılı çalışkan kendine ve ailesine faydalı bi kız olursan
ilerde o arkların sana özenecek..sanırım şimdi lise1de filansın o yüzden hiç kafanı bulandırma bööle şeylerle
o zamanlarda neyin ne olduğu anlaşılmıyor masalda gibi düşünüyosun herşeyi ay ben onu sevdim o beni sevdi ee sonra..
valla hayat en azından eskisi gibi toz pembe değil(hiçbi zaman değil ya gerçi..neyse) bence gezmene tozmana keyfine dersine bak canım boşver zamanı gelince oluyo nasılsa bişiler

Sevgili sahibi olmak marifet değildir ki canım

Şimdi birini sevsen çok aşık olsanız evlenmeye karar verseniz ne olacak?

Yıllarca okul bitsin üni bitsin askerlik bitsin iş bulunsun diye bekleyeceksiniz

Evleneceksiniz diye bir şart yok tabi bu sefer ne olacak?

Evlenene kadar 3-5 tane sevgilin mi olsun istiyorsun?

Sen kapalıymışsın, biz başımızı neden örtüyoruz? Erkeklerin ilgisini çekmemek için.

Etrafına özenmen çok normal, ama etrafının yaptığı doğru değil ki..

Vazgeç bu işlerden..

ben uzatmadan hemen konuya giriyim.lütfen sonuna kadar okuyun yardım edin bana
ben 16 yaşındayım şu zamana kadar hiç sevgilim olmadı.sınıftakilerin akadaşlarımın hepsnin sevgilisi var onlarla sürekli konuşuyolar.çok özeniyorum onlara benim neden yok çirkinmiyim diye.şu zamana kadar hiç kimse çıkma teklifi etmemişti.ama dün çocukluk arkadaşımın sınıfındaki çocuk face den mesaj attı merhaba tanışıyo muyuz filan diye.ben x arkadaşımın okuluna gidiyodum çıkışlarına hep onu da görüyyodum biraz etkilenmiştim.dün biraz konuştuk sevgilin varmı diye sordu yok dedim.onunda yokmuş.bugün okul çıkışına yeniden gittim çocuk x arkadaşıma beni sormuş iyi mi?güzel mi?kapalı mı(bu arada ben kapalıyım)filan diye soru sormuş.arkadaşım demişki bugün beni almaya gelicek demiş çocukta demişki tamam beraber çıkalım o zaman demiş.ama arkadaşım beklememiş(kıskandımı anlamadım)arkadaşıma dedim yarın okula geliceğimi çocuğa söyle bizi tanıştır diye tamam söz filan dedi yarın konuşucaz yani.benim sorunum şu:benim abim ve babam böyle durumlara çok çok karşılar zaten babam duyarsa saçımı başımı yolar.ablam filan da yok konuşamıyorum kimseyle.ama bende istiyorum hayatımda birisi olsun.merak ediyorum nasıl bi duygu oldugunu.bana dersine çalış erken diyceksiniz.emin olun ki herşeyden önce derslerimi koyarm zaten sürekli onunla olamam ailem anlar.herkesin ailesi karşı böyle şylere ama kızlarının hepsinin çıktığı var ve haberleri yok.babamı da çok sviyorum.öyle bişey oldugunu duyarsa kötü şeyler olur.ama o çocukla yarın konuşmakta istiyorum ne yapabilirim nolur yardım edin çok istiyorum hayatıma birisinin girmesini

okuyanlara ve yorum yazan ablalarıma şimdiden çok teşekkür ederim

oyh canım benim.yaşın daha çok küçük ve inanki merak edilicek özenilicek hiçbirşeyi yok.zamanı gelince zaten hayatında biri olacak ama henüz çok erken.yapma bak benden sana abla tavsiyesi

Ben de tam senin yaşındayken annemin şiddetle karşı olduğu biriyle ilişki yaşadım sırf sevgilim olsun diye. Onu sevdiğimi de sanmıştım. Ben de kapalıyım bu arada. ama sonra ne oldu? 6 ayım boşa gitti tabiki :) üstelik uzun süre vicdan azabı çektim çünkü elini tutmuştum :'( sen sen ol canım bu hataya düşme... Şu an birine aşığım ve onun hiç sevgilisi olmadı. Kendimi ona layık göremiyorum. Kötü hissediyorum :( keşke ben de tertemiz kalabilseydim, hiç o öküzle çıkmasaydım diyorum. Babanı okumadım ama adam seni korumak istiyordur. Lütfen koru kendini, bu tür ilişkilerin hiçbir amacı ve faydası yok. Aksine hep pişmanlık :( çok utanıyorum çoook...

Son düzenleme:
Bence çocuğa bu kadar yanaşman hoş olmamış.

Buradaki çoğu kişinin flörtleri olmuştur, seninde olacaktır muhtemelen.

Fakat sevmediğin bir çocukla bu kadar görüşme çabası içerisinde olman bana biraz saçma geldi.

Hayat senin hayatın sonuçta seçimlerinden de sen sorumlusun.

cnm senı cook ıyı anlıyrum aynıı benım aılem ve aynı seylerı bende hıssettım en fenasıda yasadım bu duyguları o kadr merk etmıstımkı hepsını yasadım bende kapalıyımm bak simdi sevdiigm adamla evlenmek istiyorum ama ne biliyormusun hep kendime kızyorum keske bekleseydin kimseyle konusmasaydın sevdigine saklasaydın kendini diye

çok doğru mantık

Çocuğun sevgilisi yokmus ki , nerden cikardiniz :26:
Konu sahibi niye kapalisin onu düşün, ona göre cevabını kendin ver..
babam niye kızar böyle bir durumda :ssz:
Baban için değil Allah için sakın böyle şeylerden

Çocuğun sevgilisi yokmus ki , nerden cikardiniz :26:
Konu sahibi niye kapalisin onu düşün, ona göre cevabını kendin ver..
babam niye kızar böyle bir durumda :ssz:
Baban için değil Allah için sakın böyle şeylerden

Konu sahibi ilk yazdigi mesajinda yazmisti,facede konusurken sevgilisi varmis diye,bizde yorumlari ona gore yapmistik,daha sonraki mesajinda yanlis yazdigini ve duzeltigini soyledi sevgilisi olmadigini,yani biz cikartmadik sevgilisi oldugunu neyseki sonradan duzeltti yazdigi yazigi.

Son düzenleme:
Ailenin yüzüne bakamayacağın şeyler yapma... Benim bir arkadaşım vardı.. Acaib açık bir kızdı.. Çok da alımlıydı... İlk bakışta dersin ohoo kimbilir kaçtane sevgilisi olmuştur diye... Ama tam tersi birtane bile olmadı... Asılan asılana idi... Şimdi çok aşık olduğundan biriyle görüşüyor ama onunlada ciddi .. Yaşı. İse 24 ... Düşün o yaşa kadar bir tane bile olmamış ve o bununla gururlanıyordu... Böyle düşünmelisin sende... Kaliteli kız arkadaşların olursa hiçbir erkeğe ihtiyacın olmaz o yaşta...

Lise döneminde bütün teklifleri reddettim. Bi eksiklik hissetmedim. Pişman da değilim. Bu bi ihtiyaç değil... Ne yapman gerektiğini ben sana söyleyemem gerçi sadece yazmak istedim. Ha bu arada sevmediğin yada bir şeyler hissetmediğin biriyle çıkmak istemen tuhaf geldi açıkçası... Biriyle bi şeyler yaşamak istiyorsan ufakcık ta olsa bi şeyler hissetmelisin bence...

Son düzenleme:
Back
X