Babam eşimin önünde bana asosyal dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
babama zaten çok kırgındım, artık nasıl affederim bilemem, eşimin önünde telefonda bir arkadaşına merhaba demedim diye bana asosyal dedi, eşimin önünde benimle tartıştı küçük düşürdü çok üzgünüm

Ara sira benim babamda esimin yaninda azarlar tabi ben cen cen cevabini veririm ama esim cok sinirlenir bende o benim babam karisma sen olur arada derim gecer gider
tabi hos deil uyar babani ben uyarinca anlamiyo oyle kabul ettik onu

Haddinden fazla alıngansın sanırım.Baban bu yaşına kadar hiç kızmadı mı sana ?

Evet hakkI olabilir ama eşinin onunde bence soylememeliydi...erkekler basit yaratiklardir herhangi bi kavgada bunu konu sahibine karsi kullanabilir..

Sen bide babamın eşimin yanındayken benimle tutuştuğu kavgaları bilsen :KK70: kulaklarından dumanlar çıka çoka hemde haksız olduğu halde. Ama babam işte yani,başımdan eksik olmasında yesin bitirsin beni canım babam napayım :)

Benim eşimin babasıda eşime aynını yapar. Hadi benim yanımda yapmadı neysede misafirler varkende yapar. Bir gün yine eşimin amcaları varken bi işi beceremiyo falan diye eleştirmeye başladı. (Haksız bu arada çok uğraştığımız halde halledemediğimiz bir işti) bende baba sen niye dert ediyosun ki sana bi zararı yok keyfine bak sen. Koskoca insanlarız yaptığımızın sorumluluğunu alırız sen canını sıkma dedim. O sıralar yeni gelindim. Adam lafının üzerine laf söylendiğini duyunca şok oldu bi an. Başklarının yanında yapmıyo artık ama benim yanımda devam aynı hızla..
Değiştiremiyosun işte koca koca adamları...

Kocanızla samimi yakin degil misiniz? Babam beni arkadaşlarımın önünde azarladı diyen 16 yasindaki genç kız yorumu gibi olmus biraz.. benim babam neler dedi eşime bak bi işin ucundan tutamaz ev işi yapamaz sonra pişman olma dedi :) canım o benim babam eşim de onun benim babam olduğunu biliyor. Beni babamdan korumasına gerek yok yani mahçup da olmam. Baba yahu.

ohoooo o da bir şey mi annem eski sözlümle ilk tanıştığında "oğlum bak sen emin misin? benim kızım lanettir, dili akrep gibidir, kızdı mı taş üstünde taş kalmaz, iş, yemek bilir ama canı istemezse yapmaz, ana baba dinlemez kafasını kızdıranı fırçalar, iyi düşün taşın" demişti.
benim intihar etmem lazım demek ki.
babanız o sizin, hoşlanmıyorsanız, müsait bir anda çekin kenara baba bana eşimin yanında böyle şeyler söyleme, hoş olmuyor deyin. baba-kızsınız siz iletişimde olun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X