hey allahım türlü türlü dertlerr varrrrrrrrrr...cnmmm yha belkı baban gelını yanına almıcakkktırr...almayınca da onlara bakacakk biri lazım dıe evlenmeyı dşünüodurrrr.....sadece kndınce dşnmee bide opnun tarafındann bakkkkk...kadın heryere sıgınır ama erkkk heryere sıgınamazz ve her işini kndı yapamazzzzzzzzzzzzzzz..........erken diemıı sen böle dşünüosun pekiii
annnnowwww öle dimeeeeeeeeeeee..cnmmmm oluruna bırakkkkkkkkkkkkk....sen ne dersen deeeee yapacagını yapackkk.kaç yasında deneyımlerı ve hayat tecrubesı olan bırııı..eksigii var mı yokmu onu senn bılemessın cnmmmmm...gel bıde ona sorrrrrr..heeebide cınsellık olsun eksıgıııııııııııı..gayet nrmalllllll.suclayamassın bunun ıcın babanıııııııııııııofff offff böyle baba olmaz olsunnn
Canım gelin babama ve kardeşime bakacak bakıyorda ayrıca bizler hep onun yanındayız ama babam daha annem hastayken koymuş kafaya evlenmeyi deli edecek bizi yaaaevlenmesi için cinsellik dısında bir eksiği yok demek istediğim bu...Sırf bu yüzden evlilik iğrenç
Canım gelin babama ve kardeşime bakacak bakıyorda ayrıca bizler hep onun yanındayız ama babam daha annem hastayken koymuş kafaya evlenmeyi deli edecek bizi yaaaevlenmesi için cinsellik dısında bir eksiği yok demek istediğim bu...Sırf bu yüzden evlilik iğrenç
:)))Olabilir tabiki de ...
Acaba gelin,babanıza ve kardeşinize bakmasın diye mi böyle birşey yapacak babanız?
Yanlış mı anladım ben yoksa..
Evlenirse gelinin bakmasına gerek kalmayacak galiba?
Kadın kimmiş,neymiş neyin nesiymiş?
Soruşturdunuz mu hiç?
Yok canım biraz bencildir babam artık babam bile demek istemiyorum gerçi...Kadın memleketten bekar genç biriymiş çünkü adamın istekleri öyle daha annem hastayken bulunmuş babaannemler tarafındannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?