• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam evlenmeme izin vermiyor :(

Bir de neden evlenilecekse de mezhep pazarligi yapiliyor ki, kimse kimse icin hayat gorusunu degistirmemeli. Resmen baska gorustekiler benim icin kabul edilemez demis oluyorsun, halbuki evlenilecekse de birbirinin hayat tarzina saygi duyamiyorsan bastan hatali degil mi bu? Karsidakini oldugu gibi kabul edilemez gormek demek olmuyor mu?

merhaba kızlar..25 yaşındayım. 2 senelik bi ilişkim var.babam mezhep farkı yüzünden erkek arkadaşımı istemiyor.onu görmek, tanışmak bile istemedi.benimle param için evlenmek istediğini düşünüyor bide.ben öğretmenim,o teknisyen .aslında yok öyle bişey.babam öyle görmek istiyor.ailem bizi 1 senedir ayrı biliyor.gizli gizli görüşüyoruz..erkek arkadaşım beklemekten , böyle gizli saklı görüşmekten sıkıldı.haklıda ömür boyu beni bekleymezki.kaçalım gizli nikah yapalım diyor.korkuyorum hem de çook.babam hayatta affetmez, burnumuzdan getirir, huzur vermez.aileminde gönlü olsun istiyorum ama kesinlikle olmaz diyorlar.bisürü tehdit falan.babam gerçekten çok sinirli biridir.sırf alevi değil diye evlenemiyoruz.alevi olmayı bile kabul etti.babam sonradan alevi olunmaz dedi.saçmalığa bakın ya.erkek arkadaşım ya kaçalım yada ayrılalım yeter artık neyi bekliyoruz diyor.yaşımız geçiyor diyor.onunda ailesi baskı yapıyor evlenin artık diye.ne yapıcam bilmiyorum.düşünmekten kafayı yiycem.kaçarsam herkes beraber olduğumuzu düşünecek.öğretmenim bide.off ne yapıcam bilmiyorum.lütfen yardım edin.düşünceleriniz benim için çok önemli.şimdiden teşekkürler.
Kaçalım gizli nikah kıyalım diyen biri sizi gerçek manada sevmiyordur. Bu da benim kocakarıvari görüşüm

Önce şunu bı anlayalim. Babam istemiyo diye evlendiğinde kaçmış olmuyorsun. Sen yetiskinsin. Baban büyük bı vebale giriyor. O kişiyle çok mutluysan gerçekten sorunsuz bı ilişkiniz varsa istediğini gönül rahatlığıyla yapmalısın. Dinen evlenmeniz caiz zaten. Sen karar verdikten sonra millete b.k yemek duser

Bu arada gizli nikah ne ya? Niye normal bı evlilikten söz edilmiyor

Back
X