merhaba kızlar..25 yaşındayım. 2 senelik bi ilişkim var.babam mezhep farkı yüzünden erkek arkadaşımı istemiyor.onu görmek, tanışmak bile istemedi.benimle param için evlenmek istediğini düşünüyor bide.ben öğretmenim,o teknisyen .aslında yok öyle bişey.babam öyle görmek istiyor.ailem bizi 1 senedir ayrı biliyor.gizli gizli görüşüyoruz..erkek arkadaşım beklemekten , böyle gizli saklı görüşmekten sıkıldı.haklıda ömür boyu beni bekleymezki.kaçalım gizli nikah yapalım diyor.korkuyorum hem de çook.babam hayatta affetmez, burnumuzdan getirir, huzur vermez.aileminde gönlü olsun istiyorum ama kesinlikle olmaz diyorlar.bisürü tehdit falan.babam gerçekten çok sinirli biridir.sırf alevi değil diye evlenemiyoruz.alevi olmayı bile kabul etti.babam sonradan alevi olunmaz dedi.saçmalığa bakın ya.erkek arkadaşım ya kaçalım yada ayrılalım yeter artık neyi bekliyoruz diyor.yaşımız geçiyor diyor.onunda ailesi baskı yapıyor evlenin artık diye.ne yapıcam bilmiyorum.düşünmekten kafayı yiycem.kaçarsam herkes beraber olduğumuzu düşünecek.öğretmenim bide.off ne yapıcam bilmiyorum.lütfen yardım edin.düşünceleriniz benim için çok önemli.şimdiden teşekkürler.