- Konu Sahibi p_o_l_y_a_n_a
merhaba arkadaslar... Konuyu anlatayım oncelıkle benım eşim inşaatta calısıyor. bazen iş oluyor bazen olmuyor eşimle anlastık tamam dedık aslında işi bu degıl ama su an için mecbur yapıyor.. neyse babamda ne hıkmetse eşim bazen evde duruyorya süreklı iş buluyor eşime halbukı bız eşimle anlastık ben burda çalısacam dedı tamam dedım ama babam anlamıyor artık ne yapacagımı şaşrdım eşimi cok sevıyorum incıtmekten korkuyorum bazen elımde olmadan suratımı asıyorum ama ne yapıyım arada kaldım artık en son gecen babamla tartıstık dedmkı karısma benım evıme senden ekmek ıstemıyorum as ıstemıyorum nıye benım kocama iş bulup duruyon dedım oda işte sureklı gıder ıyı olur dedım ya o elın oglu ben bısey dıyemem eve ekmek getırıyormu getırıyor eee o zman ne dıcemkı yanı bayagı tartıstım ya cok moralım bozuk hıc bı zman babamdan destek goremedım sımdıde emınım korkuyordur para ısterım aş ısterım dıye korkuyor herhalde eşimde sevmıyor babamı haklı cunku sıktı artık ben bıle bunaldım yaa sız olsanız ne yapardınız benım ne yapmam lazım arada kaldım yardım ıstıyorum