• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam evlılıgıme neden bu kadar karışıyor anlamıyorum

p_o_l_y_a_n_a

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
237
0
0
Aydın
merhaba arkadaslar... Konuyu anlatayım oncelıkle benım eşim inşaatta calısıyor. bazen iş oluyor bazen olmuyor eşimle anlastık tamam dedık aslında işi bu degıl ama su an için mecbur yapıyor.. neyse babamda ne hıkmetse eşim bazen evde duruyorya süreklı iş buluyor eşime halbukı bız eşimle anlastık ben burda çalısacam dedı tamam dedım ama babam anlamıyor artık ne yapacagımı şaşrdım eşimi cok sevıyorum incıtmekten korkuyorum bazen elımde olmadan suratımı asıyorum ama ne yapıyım arada kaldım artık en son gecen babamla tartıstık dedmkı karısma benım evıme senden ekmek ıstemıyorum as ıstemıyorum nıye benım kocama iş bulup duruyon dedım oda işte sureklı gıder ıyı olur dedım ya o elın oglu ben bısey dıyemem eve ekmek getırıyormu getırıyor eee o zman ne dıcemkı yanı bayagı tartıstım ya cok moralım bozuk hıc bı zman babamdan destek goremedım sımdıde emınım korkuyordur para ısterım aş ısterım dıye korkuyor herhalde eşimde sevmıyor babamı haklı cunku sıktı artık ben bıle bunaldım yaa sız olsanız ne yapardınız benım ne yapmam lazım arada kaldım yardım ıstıyorum

Babanızın eşinize daha iyi gelirli bir iş bulmasına neden kızdınız anlamadım. Başkası olsa Allah razı olsun der.

Son düzenleme:
bende ilişkinize karışıyor sandım
işsiz bir arkadaşım var ben bile her gördüğüm iş ilanında ona haber veriyorum
eşinizin işi devamlı değilmiş
babanızda ne bana ne başkasına muhtaç olmasın demiş olmalı ki
eşinize iş buluyor
tabi bunu yaparken sizi ve eşinizi rencide mi ediyor bilemem ama
ben bunda kızacak birşey görmedim açıkçası

babanız nasıl bir insan pek bilmem ama anlattıgınız duruma gore iyilik yapmak istemis ondan is buluyor bunun altında para istemiyim ondan diye dusunmus olmanız yanlıs geldi bana ustelik esinizin babanızı sevmemesindeki sebep bumu

Doğru yapıyorsun babanı evliliğine karıştırma o eşini yetersiz görüyor, sana layık olmadığını düşünüyordur sevse damata bu harekette bulunmaz ,zaten

Doğru yapıyorsun babanı evliliğine karıştırma o eşini yetersiz görüyor, sana layık olmadığını düşünüyordur sevse damata bu harekette bulunmaz ,zaten

Evet doğru damadını sevmediği için daha iyi bir iş bulmaya çalışmış çok haklısın. Mükemmel bir yorum olmuş.

babanız, sizin tabirinizle, ondan ekmek-aş istersiniz diye korktu da ondan mı iş buluyor eşinize?
çok enteresan bir bakış..
bana evladı bir nebze olsun maddi olarak rahat etsin diye çabalıyor gibi geldi..

hamileymişsiniz..
babanızın evladını düşündüğü gibi, keşke sizin eşiniz de kendi evladını düşünsü de boş durmasa, nerede iş bulsa koştursa..

Babanızın eşinize daha iyi gelirli bir iş bulmasına neden kızdınız anlamadım. Başkası olsa Allah razı olsun der.

katılıyorum. Eşiniz veya siz neden karşı geliyorsunuz ki ? Babanız o sizin el üstünde tutmanız lazım tartışmanız değil. Hele ki eşleştirmiyorum ama bir eş için babaya kızmaya değmez. Ben olsam Allah razı olsun baba derim istemiyorsam tartışmam o zaten elinde sonunda anlar istemediğnizi

Evet doğru damadını sevmediği için daha iyi bir iş bulmaya çalışmış çok haklısın. Mükemmel bir yorum olmuş.

adam evlenmeyi becermiş kadınınada bakmayı becerecek, babasının kocasına iş bulması erkeğin gururunu kırar, evli kız evlatlarına müdahaleye karşıyım ben ,adam olsun kendi iş bulsun,kızın babasına ne?

bence baban istememiş ve sen sevdiğin için evet demiş bu evliliğe
ama her baba kızını en iyi yerlere görmek ister
babanda sana daha güzel bi hayat sunmaya çalışıyor
baba yüreği işte :50:
ama bence nankörlük ediyorsun
kaç yıllık evlisin ?? yada kaç aylık ??
yeni evli olmalısın tahminimce kocanın yanında durması hoşuna gidiyor olabilir.
babanın kalbini kırma ilerde zor durumda kalınca ondan başkası yardımcı olmaz
kalbini kırarsan oda yanında olmaz :50:

adam evlenmeyi becermiş kadınınada bakmayı becerecek, babasının kocasına iş bulması erkeğin gururunu kırar, evli kız evlatlarına müdahaleye karşıyım ben ,adam olsun kendi iş bulsun,kızın babasına ne?

Bu zamanda torpilsiz iş zor. Benin babam da eşime iş buldu eski işinden daha iyi imkanlarla. Eşim de çok sevinerek geçti yeni işe. Hiç te gururu kırılmadı.

Bence düşünceniz ve tutumunuz yanlış. Hiç bir baba kızının üzülmesini, mutsuz olmasını istemez. Siz neden bu kadar tavırlısınız onu anlayamadım. Hem eşinizin daha iyi iş alanlarında çalışması sizi daha mutlu etmez mi? Babanızın eşinize daha iyi işler bulmasından rahatsız olmayın. Bence eşinizle oturun konuşun nekadar babanızla bile tartışsanız asla ama asla eşinize anlatmayın baba-kız arasında tartışma da olur fikir çatışması da olur bu gayet normal. Bunu yaşayan sadece siz değil siniz ki her baba-kız hemfikir olmayabilir. Ama şunu unutmayın ki büyükler daha tecrübelidir yaşam tecrübeleri vardır doğru olana yönlendirebilir. Sizin yapmanız gereken eşinizi karşınıza alın, eğer babanızla tartışmanızı eşinize anlatsıysanız bile durumu şöyle toparlayın: Ben düşündüm, inşaatlarda çalışman tehlikeli olabilir (çünkü inşaat sektörünün hele ki işci olarak çalışıyorsa riskleri çok fazla) babamın bulduğu işleri de bir değerlendirsen diyorum hem sigortası, tatil günleri (haftasonları, bayram günleri vs.) hem işin süresi yani geçici olmaması bakımından ve buna benzer daha olumlu açıklamalar yaparsanız eşinizide ikna edersiniz. Bu düşüncenin size ait olduğunu hissettirin. Doğru zamanlama ve söz mutlaka olumlu sonuçlar gösterecektir.

Sadece yazdıklarınıza bakarak diyorum ki çok iyi bir babanız varmış.
Belli ki sizi düşünüyor,size yardımcı olmaya çalışıyor.
Siz niye ona kızıyorsunuz,size yardımcı oluyor diye mi?
Bana başka sebepler de varmış gibi geliyor bu durumda.

KIZIN BABASINA NE?
Bu yorumunuzu hiç beğenmedim.
Benm babamda bu yapıdadır yardımı sever karışır hep. Neden gururu kırılsın? Adam pimpirikli bişey demekki gurur yaparsa.
Kendi oğlu gibi görmüş iş buluyomuş bulur bulur karısıda desinki "benim babam böyle aldırma kocacım".
Ne yani iş buluyo diye yuvasımı yıkıldı ..
yazık yazık bu düşünceniz çok yanlış BABA kolay bulunmuyor

Son düzenleme:
Bu zamanda torpilsiz iş zor. Benin babam da eşime iş buldu eski işinden daha iyi imkanlarla. Eşim de çok sevinerek geçti yeni işe. Hiç te gururu kırılmadı.

erkekten erkeğe değişir bu ,

KIZIN BABASINA NE?
Bu yorumunuzu hiç beğenmedim.
Benm babamda bu yapıdadır yardımı sever karışır hep. Neden gururu kırılsın? Adam pimpirikli bişey demekki gurur yaparsa.
Kendi oğlu gibi görmüş iş buluyomuş bulur bulur karısıda desinki "benim babam böyle aldırma kocacım".
Ne yani iş buluyo diye yuvasımı yıkıldı ..
yazık yazık bu düşünceniz çok yanlış BABA kolay bulunmuyor

aileler yeni evlilere çok karışıyor yuvalar yıkılıyor ,benim ailem,senin ailen meselesine dönüyor ,mesleksiz erkekler tabi başka bir dert

Erkekden erkeğe değişir demişsiniz elbette ama bence erkeği kadın yönlendirir siz fevri tavırlı durum sergilerseniz babanıza karşı ve bunuda olduğu gibi eşinize anlatırsanız eşinize zaten koz vermiş olursunuz. Artık o izlenimi asla değişmez her durumda başınıza kakar. Ben de diyorum ki eşinizi ikna edecek olan sizsiniz. Ona kısaca şöyle deyin, ben senin inşaat işçisi olarak çalışmanı istemiyorum. (Yanlış anlaşılmasın sakın inşaat işçileri hk. olumsuz düşünce değil bilakis onlar olmasa binalar asla yapılamaz onların emekleri takdire şayan bence, ama sizin durumunuzla ilgili bir yorum )

aileler yeni evlilere çok karışıyor yuvalar yıkılıyor ,benim ailem,senin ailen meselesine dönüyor ,mesleksiz erkekler tabi başka bir dert

Baba neyine karışmış onu anlamadım iş bulup duruyor .. ee olgun bir erkekte; ihtiyardır büyüktür idare ederiz der .
Bunu düşünemiyorsa yuva yıkılıyorsa o adamdan adam olmaz kusura bakmayın..

erkekten erkeğe değişir bu ,

Sizin yorumlarınıza genelde katılırım ancak çok talihsiz olmuş bu seferki.

Adam kızı hamile diye eşinin düzgün bir işi olsun diye ona düzenli bir iş bulmaya kalkışmış ben olsam teşekkür üstüne teşekkür ederim babacım Allah senden razı olsu diye. Buna gurur yapacak adam kompleksli bir adamdır. Madem o kadar gururlu o zaman demezler mi düzgün bir işi olsaydıda karısı hamileyken onun anası babası iş bulma zorluğuna girmeselerdi diye? Hem ailelerin karışması ne alaka yani? İş bu ya. Oğlanın ailesinin bile teşekkür etmesi lazım oğluna düzenli bir iş bulunduğu için. Ne diyeyim valla ben o babanın yerinde olsam suratına bakmazdım o damadın.

arkadaslar yorumlarınız ıcın saolun ama babamı tanımıyorsunuz gecen gun bıze verdıgı bı kac seyı gıdıp baskasına anlatmıs o kişide eşime demıs bıde babam sınırlarını cok zorladı artık ben iş bulmasına bısey demıyorum ama başa kakıyor ona buna anlatıyor eşiminde zoruna gıtmıs yapılan ıyılık soylenırmı dedı haklı bu durumda eşim bıraz gururlu onun ıcın huzurum kacmasın dıye bısey dıyemıyorum

Back
X