Aaaaahhhhh aaaahhhhhhh Polyanacigim, nickinde sana cok uymus, resmen bu hayatta polyanacilik oynuyorsun.
Kücük yasta evlen, ne meslek ne egitim, isisz koca, hamile kal birde üstüne üstlük sana yardim eli uzatan babana laf söyle ve laf söylet.
Vay vay vay kocanin gururumu yikiliyormus? Bak sen.
Bak canim bu hayat senin düsündügün gibi yürümüyor ne yazikki.
Simdi yapilan hatalari bir kenara birakalim, saglikli bebegini dogurmana bak, ama hic bir zaman baban veya annen hakkinda o issiz kocandan laf söyletme, cünkü onlar sizin kötü durumda oldugunuzu gördükleri icin dayanamayip yardim etmeye calisiyorlar.
Insanlik halidir hepimizde issiz olabiliriz, ama kocanin alinmasina gerek yok, burda sizleri düsünen yasli insanlarada terbiyesizlik yapmayin.
Saygi, saygi, saygi, onlar sizin ebevynleriniz.
Canim Ema cok dogru demis kimseyi evliligine karistirmamali diye, ama Emacigim bunlara dememisler, bunlar cocuk yahu nasil anne baba karismasin simdi?
Onun icin ben her zaman diyorumki, okuyun, meslek yapin, calisin, hayati taniyin sonra evlenin, bir kac sene cocuk yapmayin, evliliginiz otursun birbirinizi taniyin sonra cocugunuzu yapin.
Yaw cocuk yasta evlenenlere ister istemez müdahele ediyorsun, yardim ediyorsun aslinda bir büyük olarak madem evlendiniz, ne haliniz varsa görün demek lazim anne ve baba olarak, evet Ema galiba sana hak veriyorum.
Keske ne haliniz varsa görün diyip, hiiicccc karismayacaksin asil en büyük iyiligi o zaman yapiyorsun, ama yürek iste dayanmiyorki....