• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam evlılıgıme neden bu kadar karışıyor anlamıyorum

birde su var hamıleymıssınız tabıı kı esınız çalışacak para kazanacak size aileler mı destek olacak omur boyu boyle bır sacmalık yok yanı babanızın iş bulmak ıstemesı neden zorunuza gıdıyor babanıza mı guwendınız evlenırken

ben hatayı bu cocugu ıstemekle yapmısım daha ıyı anladım cunku eşimi hıc tanıyamamısım ... bazen karnımdakındednde nefret edıyorum dıyorum öldursem ama onun ne sucu gunahı var suçu var bütün hatalar gunahlar benım

sizin hatlar fena karışmış kızgınlık babanıza değil evliliğinize eşinize doğmamış bebeğinize kendinize.birşeyler gerçekten olması gerektiğinden çok sapmış durumda.bunu çözümlemeniz gerekli ...:34:

üzmeyin babanızı yaa...
adamcağız sizi düşünüyor,kusura bakma konu sahibide,kocanla aran bozulacak diye korkacağına
bence daha vefalı bir evlat olmayı deneyebilirsin..
madem babandan destek istemiyorsun,bunu saygı çerçevesinde söylemelisin..

illa kaybedince anlıyoruz dimi anne babanın değerini?

Aaaaahhhhh aaaahhhhhhh Polyanacigim, nickinde sana cok uymus, resmen bu hayatta polyanacilik oynuyorsun.
Kücük yasta evlen, ne meslek ne egitim, isisz koca, hamile kal birde üstüne üstlük sana yardim eli uzatan babana laf söyle ve laf söylet.
Vay vay vay kocanin gururumu yikiliyormus? Bak sen.

Bak canim bu hayat senin düsündügün gibi yürümüyor ne yazikki.
Simdi yapilan hatalari bir kenara birakalim, saglikli bebegini dogurmana bak, ama hic bir zaman baban veya annen hakkinda o issiz kocandan laf söyletme, cünkü onlar sizin kötü durumda oldugunuzu gördükleri icin dayanamayip yardim etmeye calisiyorlar.
Insanlik halidir hepimizde issiz olabiliriz, ama kocanin alinmasina gerek yok, burda sizleri düsünen yasli insanlarada terbiyesizlik yapmayin.
Saygi, saygi, saygi, onlar sizin ebevynleriniz.

Canim Ema cok dogru demis kimseyi evliligine karistirmamali diye, ama Emacigim bunlara dememisler, bunlar cocuk yahu nasil anne baba karismasin simdi?

Onun icin ben her zaman diyorumki, okuyun, meslek yapin, calisin, hayati taniyin sonra evlenin, bir kac sene cocuk yapmayin, evliliginiz otursun birbirinizi taniyin sonra cocugunuzu yapin.
Yaw cocuk yasta evlenenlere ister istemez müdahele ediyorsun, yardim ediyorsun aslinda bir büyük olarak madem evlendiniz, ne haliniz varsa görün demek lazim anne ve baba olarak, evet Ema galiba sana hak veriyorum.
Keske ne haliniz varsa görün diyip, hiiicccc karismayacaksin asil en büyük iyiligi o zaman yapiyorsun, ama yürek iste dayanmiyorki....:43:

Çok güzel yorumlamışsınız emeğinize sağlık.

Eşinle baban anlaşamıyorsa eşine tabi olacaksın kendi rızanla evlenmişsin babam,babam dersen evlilik biter

Nedense bütün yorumlar içerisinde sizin ki gözüme çarpıyor :)
Yahu babayla ne problemin var allah allaah!!
Takmışsın babaya,hiç değer vermiyormusun sen ailelere.
Evlilik bitermişşşş... Neden bittiğne bağlı evlilik. Baba napmışki evlilik bitsin.
Bence sen de böyle yapıyorsun galiba babayı anayı atıp eşini tutuyorsun.
Yaşça büyük olmanız lazım benden böyle konuşmak istemiyorum !!!

Son düzenleme:
Pollyannacım babana değil kızgınlığın, eşine.
Çatacak birini aramışsın malsef vefakar baban olmuş muhatabın.
Nasıl konuşabildin babanla o şekilde.Ne kadar üzülmüştür kim bilir.
Ben babama o şekil konuşsam arkamdan hüngür hüngür ağlar koca adam.

Kesinikle eşinin diline anne babanın dolanmasına izin verme.Anna babana saygısızlık yapmasında cesaretlendirme adamı.
BABANLA güzelce konuş.Bba bırak kendi bulduğu işte çalışsın.Yorulma de.
Eşne de babam iyiliğimiz için uğraşıyor.Masraflarımız artacak.Güzel bir iş bul.Para kazan, bizi kimseye muhtaç etme de.
İnşaatta çalışmak istiyorsa bırak çalışsın.
Bebeğine da sakın kıyma.Nasıl düşünürsün böyle bir şeyi.
O can sana ALLAHın emaneti.
Bundan sonra al tedbirini.Kesinlikle saçma şeyler düşünme.Allah söylediklerinle imtihan eder sonra seni
Allah yardımcın olsun.[ /COLOR]

ben o durumda olsam,eşim bi çalışsa bi çalışmasa,bi iş bulsa bi bulamasa karnımda bebeğimle eşimi seviyorum modunda dolanmaz babamada ne cephe alır ne aldırırdım...
bu durumdayken babacımın bizim için bişeyler yapmaya çabalamasının karşılığı onun ellerini değil ayaklarını öperdim ve öptürürdüm...
konu sahibi sizi şiddetle kınıyorum..yazık gerçektende..!!!

sayfa sayfa okudukça yorumlarım siliniyor kafamdan yenileri ekleniyor :)
baban yine yanında çok şükür
bence istemediği bi evlilik yapmışın eşini sorumsuz görüyor
zaten haklıda çünki sadece yazın yada kışın çalışınca çok zorluk çekilir
adamcağızda yardım ediyor etmeye çalışıyor
eşin çalışmak istemiyor senide dolduruyor
bence aklını başına al :31:

baban kötü birşey yapmıyor ki.eşine iyi ve düzenli bir iş bulmaya çalışıyor bunda eşinin kırılacağı ne gibi bir durum var anlamadım:44:bence babana tepkinde haksızsın:31:

Sen babana ekmek istemiyorum, aş istemiyorum demişsin ya... Hani bir gün istemek zorunda kalırsan (ki şu gidişatta bu mümkün) hangi yüzle isteyeceksin? O babadır kızım bana bunu dedi diye sana kucak açmayacak değil. Ama sen hiç tükürdüğümü yalamam diye gurur yapmayacak mısın?

hepınıze tesekkurler vakıt ayırdıgınız ıcın ama benım içimdekılerı kım nerden bılebılırkı..... ben babama su yuzden kızıyorum sureklı ıs buluyor benım eşimimınde bı tarafı şişiyor herhalde bırak ne halı varsa gorsun zaten benım eşime olan guvenım tamamen bitti sen nıye ugrasıyon ben artık zaten yorulmusum bazı şeyler bıtmiş ne halı varsa gorsun nerde calısırsa calıssın kendı bazı seylerı düşünmedıkten sonra ben hıc düşünmem....

merhaba arkadaslar... Konuyu anlatayım oncelıkle benım eşim inşaatta calısıyor. bazen iş oluyor bazen olmuyor eşimle anlastık tamam dedık aslında işi bu degıl ama su an için mecbur yapıyor.. neyse babamda ne hıkmetse eşim bazen evde duruyorya süreklı iş buluyor eşime halbukı bız eşimle anlastık ben burda çalısacam dedı tamam dedım ama babam anlamıyor artık ne yapacagımı şaşrdım eşimi cok sevıyorum incıtmekten korkuyorum bazen elımde olmadan suratımı asıyorum ama ne yapıyım arada kaldım artık en son gecen babamla tartıstık dedmkı karısma benım evıme senden ekmek ıstemıyorum as ıstemıyorum nıye benım kocama iş bulup duruyon dedım oda işte sureklı gıder ıyı olur dedım ya o elın oglu ben bısey dıyemem eve ekmek getırıyormu getırıyor eee o zman ne dıcemkı yanı bayagı tartıstım ya cok moralım bozuk hıc bı zman babamdan destek goremedım sımdıde emınım korkuyordur para ısterım aş ısterım dıye korkuyor herhalde eşimde sevmıyor babamı haklı cunku sıktı artık ben bıle bunaldım yaa sız olsanız ne yapardınız benım ne yapmam lazım arada kaldım yardım ıstıyorum

adamcağız ne yapsın kızını düşünüyo geçim sıkıntısı yaşamasın eşinin düzenli geliri olsun istiyo her babada yapmaz bunu !!

o kadar yanlışın varki su actıgın konuda baban sana iyilik yapmaya calısmıs sen terslenecegıne babacım saol esım ısınden memnun bende arada kalıyorum bir daha konu olmasın dersın cıkarsın ....bence baban yerıne kocana kızmalısın neden düzenli bir iş istemıyorsun dıye

sen babanı sevmiyo olabilirsin kızgın olabılrsın ama sen onun kanından canından birisin...eşin el oğlu nasıl baban hakkında konusturursun cok cok ayıp ailene bişiy olsa üzülen sen olacaksın sevgili kocan değil....!!!babanın gönlünü al

adam evlenmeyi becermiş kadınınada bakmayı becerecek, babasının kocasına iş bulması erkeğin gururunu kırar, evli kız evlatlarına müdahaleye karşıyım ben ,adam olsun kendi iş bulsun,kızın babasına ne?

insanların evlenirkenki hayatları ve sonrası farklı olabilir... evlendikten sonra maddi meseleler artar...ne yani sizin mantığınızla düşünüp fakirse fakir dünyaya gelmeyi biliyorsa aç kalmamayı da öğrensin deyip yardım yapmaktan uzak mı durmalıyız???bir babanın yaptığı sadece bu ve altında kötü niyet yoksa ortada sadece kızını düşünen bir baba vardır... kız evlendikten sonra hala o babanın kızıdr..zaten bu mantık değil mi gelinliğinle çıktığın eve kefeninle dönersin deyip de kızını yaşadığı hayata mahkum eden....

hepınıze tesekkurler vakıt ayırdıgınız ıcın ama benım içimdekılerı kım nerden bılebılırkı..... ben babama su yuzden kızıyorum sureklı ıs buluyor benım eşimimınde bı tarafı şişiyor herhalde bırak ne halı varsa gorsun zaten benım eşime olan guvenım tamamen bitti sen nıye ugrasıyon ben artık zaten yorulmusum bazı şeyler bıtmiş ne halı varsa gorsun nerde calısırsa calıssın kendı bazı seylerı düşünmedıkten sonra ben hıc düşünmem....

yazdıklarınız o kadar tezat ki..konuyu ilk önce açarken harika maddi sıkıntısı olsa bile eşiyle arası iyi olan babasına eşimin gururunu kırıyor diye kızan biri vardı karşımızda, şimdi ise eşine kızan babasına acıyıp üzülen biri var.. ben bişey anlamadım.....

babanız, sizin tabirinizle, ondan ekmek-aş istersiniz diye korktu da ondan mı iş buluyor eşinize?
çok enteresan bir bakış..
bana evladı bir nebze olsun maddi olarak rahat etsin diye çabalıyor gibi geldi..

hamileymişsiniz..
babanızın evladını düşündüğü gibi, keşke sizin eşiniz de kendi evladını düşünsü de boş durmasa, nerede iş bulsa koştursa..

arkadasın yorumu bence konuya tam cevap olmus Babanız elı uzerınızden eksık olursa asıl hayatınızdakı karısıklıgı cozmeye ımkanınız olmayacak..

Back
X