- 19 Mayıs 2020
- 47.396
- 212.914
- 598
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Kadını bi rahat koymadılar yerinde güzel güzel uyusun.Konu nasıl vefat etmiş kadına geliyor ya? Söylenenler çok çirkin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadını bi rahat koymadılar yerinde güzel güzel uyusun.Konu nasıl vefat etmiş kadına geliyor ya? Söylenenler çok çirkin.
Yobazlık göstergesi. Can yakmak için vefat etmiş kadını ağızlarına doluyorlar.Kadını bi rahat koymadılar yerinde güzel güzel uyusun.
Baba hayırdır aklın mı kaldı deseydin. O yaparken iyiydi.Orası öyle.Pismanligim var bu konuda.Bura içinde babama dedimki.Bak zor sikintili gitmeyim sen yarın git bir iki hafta dene dedi.
Sonra ukala diye hep kizarda piskopatsin.İzmirdeki kadını haklı çıkarıyorsun yaptı.Hemen karşılık veriyorsun.Diyor.
Varoşluk diyeceğim, ama varoşlar bile ölüyü diline dolamazlar. Ne kadar ayıp ya, kocan da bunu yapıyorsa arkandan..Yobazlık göstergesi. Can yakmak için vefat etmiş kadını ağızlarına doluyorlar.
Ben dün görüşmeye gittim.Mudur bana servisciyi ara görüş.Haberles.Sabah gel.Dedi aradım yok illa şuradan alicam.Babama anlattım.Durum böyle böyle.İlla ben konuşucam dedi.Sus kapat diye işaret yapıyorum.Adama size belli guzergah mi veriyorlar.İste bu kız 45 dakika yürümek zorunda akşamları ne yapacak ısrar etti adama ? Adamda birsuru personel var.Kaza olur.Trafik olur.Bahanesi yaptı.Babama karşıdaki adam onu dinlemiyor diye tamam uzatma gibi işaret yaptım.Servisçi ile baban neden görüştü? Niye beraber arıyorsunuz?
Bir ii bulup, işe başlama süreci bu kadar kavgalı hale gelmemeli. Nasıl bu hale geldi?
Evet gorustugumuzde canını yakmak için söyledim dedi.Yobazlık göstergesi. Can yakmak için vefat etmiş kadını ağızlarına doluyorlar.
Terbiyesizlik. Annene yapılmış bir saygısızlık.Evet gorustugumuzde canını yakmak için söyledim dedi.
Babam servisciye kizdi.Sinirini benden çıkardı.Cunku hava 7 de aydınlanıyor.Ben 6 da evden cikicam.Sen babanı boşver yaşlanınca huysuz oluyorlar. Çalış paranı biriktir bir yandan eğitimini tamamla. Şimdi artık çöpçü ilanında bile üniversite mezunu olma şartı var. Pişmanım diyorsun da millet 50sinde okuyor. Pişman olacak bir durum yok.
Ben dün görüşmeye gittim.Mudur bana servisciyi ara görüş.Haberles.Sabah gel.Dedi aradım yok illa şuradan alicam.Babama anlattım.Durum böyle böyle.İlla ben konuşucam dedi.Sus kapat diye işaret yapıyorum.Adama size belli guzergah mi veriyorlar.İste bu kız 45 dakika yürümek zorunda akşamları ne yapacak ısrar etti adama ? Adamda birsuru personel var.Kaza olur.Trafik olur.Bahanesi yaptı.Babama karşıdaki adam onu dinlemiyor diye tamam uzatma gibi işaret yaptım.
Sinirlendi.Yok dusunuyormusun nasıl gidip elecegini.Niye ısrar etmiyorsun.Gene ben mi goturucem ise falan.Dedi.
Zaten bu laf bizi bitirdi.Ex demedi Allah var.Bu lafı.Sen anneme bakma.Ne dediğini bilmiyor dedi.Ama anası yüzünden teyzemler dayimlar sen bundan niye ayrilmiyorsun yaptı.Terbiyesizlik. Annene yapılmış bir saygısızlık.
Otobüsle gitsem daha kolay olabilir ama çevre yolunda.Market gross market şehir içinde değil.Ondan servisleri var tek şube.Yoksa onada servis vermezler.İşte sen kocaman kadınsın, bu konuya babanın huyunu bilerek ne diye karıştırıyorsun. Senin hatan. Zaten bugün konu açmışsın 45 dk yürüyeceğim diye. Zaten önceki konundan bu işe gitmek istemediğin belli. Babanda tuz biber olmuş. Artık iyice getiren götüren olmadığı için hiç gidecek durumun olmaz.
Servis olmasa kendin toplu taşıma kullanarak gitme şansın yok mu? Çok mu uzak yerde burası?
Anası neyse danası da o olur. Belki sonra söyleyecekti? Boşver şunları artık yaaZaten bu laf bizi bitirdi.Ex demedi Allah var.Bu lafı.Sen anneme bakma.Ne dediğini bilmiyor dedi.Ama anası yüzünden teyzemler dayimlar sen bundan niye ayrilmiyorsun yaptı.
Babam konu açtı.Ben açınca rahatsız oluyorum zaten.Geriliyorum ondan ağladım.Anası neyse danası da o olur. Belki sonra söyleyecekti? Boşver şunları artık yaa
Herkes konuyu nasıl exe bagladin demiş ama ben anlıyorum seni . Psikoloğum o romantik bir acı olduğu için en ufak sorunda ona kaciyosun demişti bana . Tuhaf geldi ama mantıklı da bir yandan bilemiyorumİşyeri ile alakalı konu açtım.Servis sıkıntılı dedim ya.Tekrar aradık.Servisciyi maalesef eleman çokmuş.Cok dolaniyormus.Belli noktalardan alabilirmis.Babamda ısrar ediyor.Cadde üzerine geçtiği yerin hemen yakın yok illa şurada Alican dedi.Dolmusa bin dedi.Babam işte ben olmadigim gün nasıl gidip geleceksin yaptı.1 2 hafta dene git.Arkadaslarim da ben ne anladım yol parasi vereceksen servise binmeye ne gerek var diyorlar.Beni ters istikamete ısrarla çağırıyor.Halbuki 100 metre öteden alacak.Yok anlamıyor.
Bu konudan sonra sinirlendi.Bana İzmir'deki kadın(kv)'ı sen haklı çıkarıyorsun.Annen senin yüzünden öldü dedi ya.Sinirden ağladım.Dayanamadim.Ex bana kızardı.Babanin yanlışlarını görmüyorsun diye şimdi hak veriyorum.Babam nerede ne konuşacağını bilmiyor.Bunu arkadaşlarımla da tartıştım.
Benim annem böbreklerini usutuyordu.Babannem Alzheimer olduğu için ve idrar kaçırma problemi vardı.90 yaşına geldi bu arada.Surekli onu yıkıyordu.Haliyle titiz olduğu içinde usutup hastalaniyordu.Surekli ben bugüne kadar ne halama ne amcamlarla ne babama annem sizin yuzunuzden hasta oldu.Babanneme sizde bakmadiniz demedim.Suclamadim.Babamin gelipte İzmir'deki kadını haklı çıkarıyorsun annen senin yüzünden öldü derken dedi.Agladim sinirle odama gittim.Pesimden geldi.Ne var abartma dedi.Sizce abarttım mi ?
Ben Dünya'ya sürekli aşağılanmaya mi geldim ?
*Annen senin yüzünden öldü.
*Baban seni satıyor ?
*Baban başlık parası istiyor ?
*Sen dolandırıcı misin ?
Annem hayatta olsaydı bunların hiçbirini kimseye soylettirmezdi.
Babam böyle yaptıkça eski kişiye hak veresim geliyor.İsyerimde sorun olur
Anlatırım.Bana hak verirler.Sonra sen ne yaptın da ? Adamları çıldırttın ?
1 sene önce eşimle aramdaki daha doğrusu kv olan babama anlattım.Bunu yüzüme vurdu.
Eşim gelmis sen niye K.Kulubu'ne uyesin.Ozelimizi anlatıyorsun.Falan.
Arkadaşıma anlatsam sana akıl veriyor.Falan filan.
Ben ne yapayım hep hakaretleri sineye mi çekeyim ?
Yanlış kişiyle evlendim problemimi babam yüzüme vurmasın diye gizleyeyim ondan sonra aldatılmış veya dayak yemiş bir kadın olarak ( Örnek verdim sadece) yaşamaya devam edeyim ?
Sırf insanlar konuşmasın diye ?
Şöyle anlatayım ben hiç eski iliskimden babama bahsetmem.Konuyu kendisi açtı.Kv lafını söyledi bana.Deli.oldum.Herkes konuyu nasıl exe bagladin demiş ama ben anlıyorum seni . Psikoloğum o romantik bir acı olduğu için en ufak sorunda ona kaciyosun demişti bana . Tuhaf geldi ama mantıklı da bir yandan bilemiyorum
Babanın da annenin vefatından seni suçlaması çok üzücü gerçekten. Bence ikiniz de iyi değilsiniz birarada durdukça birbirinize sariyorsunuz. Psikolojik destek alma gibi bir imkanınız yok mu hem babanın hem senin ? Aksi takdirde birbirinizi daha çok yorarsiniz
Eski iliskimden ben de babama bahsetmem ama demek istediğim şey farklıydıŞöyle anlatayım ben hiç eski iliskimden babama bahsetmem.Konuyu kendisi açtı.Kv lafını söyledi bana.Deli.oldum.
Ben hergun üzülüyorum Ayrıldığına ama gidipte barışalım diyemiyorum.Duygum.agir basıyor ama mantigimla hareket etmeye çalışıyorum.Beni üzen hakaretti.Eski iliskimden ben de babama bahsetmem ama demek istediğim şey farklıydı
Öyle bir hata sakın yapma. Ben karşımdaki kişi hala çok pişman olmasına rağmen yapmıyorum bunu . Sen de yapma çok büyük hata olur. Hakaret tabi ki üzer amaBen hergun üzülüyorum Ayrıldığına ama gidipte barışalım diyemiyorum.Duygum.agir basıyor ama mantigimla hareket etmeye çalışıyorum.Beni üzen hakaretti.
İlk ayrildigimda kafam rahattı.Sonra çok üzüldüm.Suan mantığım istemiyor.Öyle bir hata sakın yapma. Ben karşımdaki kişi hala çok pişman olmasına rağmen yapmıyorum bunu . Sen de yapma çok büyük hata olur. Hakaret tabi ki üzer