canım kaç yaşındasın ailen neden böyle sert bi tepki gösterdi anlayamadım.ama sen de öyle evden kaçmaya filan kalkma olur mu öyle şey. oturur konuşur halledersiniz yoluna girer herşey.
Sen en yakın arkadaşının eski sevgilisiyle mi çıkıyorsun şu an yani ... ??
Hiç doğru değil.....Çok doğru şeyler yapmıyorsun sanırım...
benim de dikkatimi çekti..baştan yanlış bu ilişkii..
hayır ben onu arkadaşmla çıkmadan öncede tanıyordum..artık dışarı çıkmam imkansız
Kızlar babam seevgilimden gelen mesajı okudu telefonu elimden aldı kvga ettik evden kaçtım terliklerle sonra eski sevgilisi benm en yakn arkadaşım olur onn telefonunu istedim aradım ondan sevgilimi yolda ne yapacağız filan .. sonra babam buldu beni eve getirdi konuştuk öyle telefonumu verdi geri birsürü de soru sordu o sırada sevgilim aradı 3 kere meşkule attım telefonumun babamda olduğunu bildiği halde aradı sonra babam karşımdaydı açıyorum artık dedim açtım babamı istedi verdim.. geleyim dedi sevgilim babam yok sonra dedi. Sonra babam bana görüşmeyeceksin dedi öyle.. şuan annemi bekliyorum o da gelecek öğrenecek şimdi ben ne yapacağım dışarıya çıkmama iizn vermiyordu eçen gün ikimizi görmüştü zaten babam konşurken .. kızlar çok kötüyüm gerçekten mahvolduk şimdi ne yapacağım ??
hayır ben onu arkadaşmla çıkmadan öncede tanıyordum..artık dışarı çıkmam imkansız
ben biriyle tanıştırmıştım onları onlarınki 2 hafta falan sürdü zaten..onlar demek istemiyorum da 6 aylık sevgilim benim yani artk benim..saçmaydı öncekiler..babanın yaptığı şey yanlış ama seninki de öyle..önceden tanıyordun diye arkadaşının eski sevgilisi ile çıkman doğru öyle mi,mantığına hayran kaldım canım..
Arkadaşından önce bile tanımış olsan sonuçta önce arkadaşınla çıkmış,seninle değil...Arkadaşının sevgilisine göz koymuşsun durumu otaya çıkıyor....Onlar ayrılmışlar,çıkmaya başlamışsın..İnsan hiç en yakın arkadaşının eski sevgilisi ile çıkar mı ?? Hiç doğru değil bunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?