babam her şeyi öğrendi...

zombiiee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
289
1
46
İzmir
Kızlar babam seevgilimden gelen mesajı okudu telefonu elimden aldı kvga ettik evden kaçtım terliklerle sonra eski sevgilisi benm en yakn arkadaşım olur onn telefonunu istedim aradım ondan sevgilimi yolda ne yapacağız filan .. sonra babam buldu beni eve getirdi konuştuk öyle telefonumu verdi geri birsürü de soru sordu o sırada sevgilim aradı 3 kere meşkule attım telefonumun babamda olduğunu bildiği halde aradı sonra babam karşımdaydı açıyorum artık dedim açtım babamı istedi verdim.. geleyim dedi sevgilim babam yok sonra dedi. Sonra babam bana görüşmeyeceksin dedi öyle.. şuan annemi bekliyorum o da gelecek öğrenecek şimdi ben ne yapacağım dışarıya çıkmama iizn vermiyordu eçen gün ikimizi görmüştü zaten babam konşurken .. kızlar çok kötüyüm gerçekten mahvolduk şimdi ne yapacağım ??

canım kaç yaşındasın ailen neden böyle sert bi tepki gösterdi anlayamadım.ama sen de öyle evden kaçmaya filan kalkma olur mu öyle şey. oturur konuşur halledersiniz yoluna girer herşey.

canım kaç yaşındasın ailen neden böyle sert bi tepki gösterdi anlayamadım.ama sen de öyle evden kaçmaya filan kalkma olur mu öyle şey. oturur konuşur halledersiniz yoluna girer herşey.

keşke öyle olsa yaa ben 17 sevvgilim 22 yaşında..telefonumuda alrlarsa ne yapacağım ?

tatlım yaşın daha küçükmüş annenle baban da biraz sert birileri galiba :s :( baban nasıl oldu da mesajını okudu ki :s bence görse bile bakmaması gerekirdi o ayrı ama madem olan olmuş ben sana sakin olmanı öneririm.. aranızı bulacak birileri yok mu etrafınızda komşunuz yada akrabanız falan :15: hani onu çağırsan da o da annenle babana kötü birşey yapılmadığı sürece böyle şeylerin bu kadar abartılmaması gerektiğini anlatsa :15:

Sen en yakın arkadaşının eski sevgilisiyle mi çıkıyorsun şu an yani ... ??

Hiç doğru değil.....Çok doğru şeyler yapmıyorsun sanırım...

Son düzenleyen: Moderatör:
canım kaçma sakın aynı durumu kardeşim yaşadı 17 yaşında konuştuğu çocuk 21 yaşında erkek kardeim mesajlarını görmüş ve hattını kırdı ailem öğrendi konuşmasını istemiyorlar ama o konuşuyor istemedikleri de hep onu düşündükleri için daha yaşı küçük okulu ile ilgilensin diye daha kaç sevgili bulunur ama bu zamanları böyle boş şeylerle geçirirseniz bu seneleri bulamazsınız konuşun tabi ama masumca olsun bu konuşmalar şu an için evliklili düşünmeyin hatta bence kendinden büyük biri ile konuşmayın bile yaşıtınızla konuşursanız bu konuşmalar daha masum olur kardeşimden bildiğim için yazdım yanlış bişey dedi isem kusuruma bakma aileni de her zaman dinle cnm

hayır ben onu arkadaşmla çıkmadan öncede tanıyordum..artık dışarı çıkmam imkansız

Arkadaşından önce bile tanımış olsan sonuçta önce arkadaşınla çıkmış,seninle değil...Arkadaşının sevgilisine göz koymuşsun durumu otaya çıkıyor....Onlar ayrılmışlar,çıkmaya başlamışsın..İnsan hiç en yakın arkadaşının eski sevgilisi ile çıkar mı ?? Hiç doğru değil bunlar...

öncelikle en yakın arkadaşının eski sevgilisiyle cıkman cok yanlış we arkadasın senle hala nasıl konusuyu anlayamadım çok kötü bi durum. Babanın öğrenme konusuna gelelim benim babamda 2011'in mayıs ayında ögrenmişti ozaman ben 19 sewglm 20 yasındaydı we sewgılımı askere gıtmesıne sadece 1hafta warken banada ayrılcan etcen dedi ama ayrılmam sewiorum dedim we benim babamda cok serttir nasıl onu dıyebıldım bi anda cıktı agzımdan we benimde dısarı cıkmama izini vermiyodu ama okulum oldgu ıcın onun bahanesiyle cıkıyodum. babam bi öğrendiği zaman sordu bana bide askere gıttıkten sonra konusunu actı sewglmın bidahada agzını acmadı o konuyla ılgılı hep onu hatırlatcak seyler yapıyorum ama yok agzını acmıyo o konuyla ilgili. bakalım sewgılım 7 ay sonra gelcek askerden artık tamamen sölicem. arkadasının eskı sewgilisi olması olayı olmasa seviyosanız kesınlıkle pes etme dicemde bu durumda ne diceğimi bilemiyorum

Kızlar babam seevgilimden gelen mesajı okudu telefonu elimden aldı kvga ettik evden kaçtım terliklerle sonra eski sevgilisi benm en yakn arkadaşım olur onn telefonunu istedim aradım ondan sevgilimi yolda ne yapacağız filan .. sonra babam buldu beni eve getirdi konuştuk öyle telefonumu verdi geri birsürü de soru sordu o sırada sevgilim aradı 3 kere meşkule attım telefonumun babamda olduğunu bildiği halde aradı sonra babam karşımdaydı açıyorum artık dedim açtım babamı istedi verdim.. geleyim dedi sevgilim babam yok sonra dedi. Sonra babam bana görüşmeyeceksin dedi öyle.. şuan annemi bekliyorum o da gelecek öğrenecek şimdi ben ne yapacağım dışarıya çıkmama iizn vermiyordu eçen gün ikimizi görmüştü zaten babam konşurken .. kızlar çok kötüyüm gerçekten mahvolduk şimdi ne yapacağım ??

aman sende taktığıın şeye bak canım ya her şey unutuluyo önce göz dağı veriyolar sonra herşey yoluna giriyo sabret zamanla unuturlar yaşın küçük olduğu için takıyosun büyütüyosun yanlış bişi yapma sakın takacak üzülecek bişi yok...

hayır ben onu arkadaşmla çıkmadan öncede tanıyordum..artık dışarı çıkmam imkansız

babanın yaptığı şey yanlış ama seninki de öyle..önceden tanıyordun diye arkadaşının eski sevgilisi ile çıkman doğru öyle mi,mantığına hayran kaldım canım..

babanın yaptığı şey yanlış ama seninki de öyle..önceden tanıyordun diye arkadaşının eski sevgilisi ile çıkman doğru öyle mi,mantığına hayran kaldım canım..
ben biriyle tanıştırmıştım onları onlarınki 2 hafta falan sürdü zaten..onlar demek istemiyorum da 6 aylık sevgilim benim yani artk benim..saçmaydı öncekiler..
telefonu almadı bizimkiler ama bugün ima etti annem.. saklıyorum şuan teelefonu .. inşallah düzelir şu zaman cnm çok yanıyor.

Son düzenleme:
Arkadaşından önce bile tanımış olsan sonuçta önce arkadaşınla çıkmış,seninle değil...Arkadaşının sevgilisine göz koymuşsun durumu otaya çıkıyor....Onlar ayrılmışlar,çıkmaya başlamışsın..İnsan hiç en yakın arkadaşının eski sevgilisi ile çıkar mı ?? Hiç doğru değil bunlar...

ben de ilk başlarda kendime engel olmaya çalıştım olmaz dedim saçmalma dedim ama gönül işte arkadaşımın sevgilisine hiçbi zaman göz koymadm onlar ayrıldıktan 1 sene snra başladı bizim illişkimiz 1 bçk senedirde arkadaştık yani o zmnlar normal arkadaştık ona karşı birşey hiissetmiyordum.. ama herşey değişti adı üzerine o eskide kaldı.. biz birimizi çok seviyoruz şimdi 6 aydır çıkıyoruz..askerdydi izne geldğinde bluşup öyle başlamıştık..uzun dönem askerlik yaptı son zamanlara denk geldi ama onu 5 ay bekledim sabırla..
gerçekten çok seviyorum..çok fazla seviyorum..öylesine çıkmıyorum onnda öylesine çıktığını düşünmüyorum..
inşallah şu durumdanda kuurtuluruz.. onsuz olamam ben..

Back
X