Selamlar,
Babam 92 yaşında ve kendi ihtiyaçlarını karşılayacak durumdayken son birkaç gündür tek başına tuvalete dahi gidemeyecek hale geldi. Onun bu hali bizi çok üzüyor.
Babamın eski sağlığına kavuşup tekrar yürümesi, bedenindeki rahatsızlığın, bacaklarındaki ağrının geçmesi için bu mübarek günde duanıza ihtiyacımız var.
30.000 Ya Şafi okumama yardım eder misiniz?
PiXiEE
penyez83
Bonus
1000 okurumSelamlar,
Babam 92 yaşında ve kendi ihtiyaçlarını karşılayacak durumdayken son birkaç gündür tek başına tuvalete dahi gidemeyecek hale geldi. Onun bu hali bizi çok üzüyor.
Babamın eski sağlığına kavuşup tekrar yürümesi, bedenindeki rahatsızlığın, bacaklarındaki ağrının geçmesi için bu mübarek günde duanıza ihtiyacımız var.
PiXiEE
penyez83
Bonus
Allah razı olsun, her sıkıntımda hep destek oluyorsun.RABBİM tez vakitte kalıcı,izsiz şifalar versin aminnnnn
1.000 aldım
Kalan 29.000
Selamlar,
PiXiEE
penyez83
Bonus
1000 okurum
Kalan 28.000
Amin, Allah razı olsun. İyi ki varsınız. Rabbim sizi darda bırakmasın.Allah şifasını dermanını versinFreddy geçmiş olsun
3.500 aldım kalan 20.000Allah şifa versin
500 okurum
23.500 kaldı
1.000 adet okudum kalan 18.000 Rabbim tez vakitte kalıcı şifalar versin sağlıkla sıhhatle güzel uzun ömürler versin
500 aldım
17.500
1000 aldım500 aldım 16 bin kaldı(guncelleme)
Allah şifa versin freddyçok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?