• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam için dua eder misiniz

Uzun zamandır siteye girmedim bildirimlere bakarken etiketi yeni gördüm canım

Kusura bakma fredyycim canım dua arkadaşım çok geçmiş olsun ⚘🤲

Rabbim babacigina şifa ayetleri hürmetine ve Esmalar hürmetine yaklaşan 3 aylar hürmetine tepeden tırnağa şifalar versin 🤲🤲dua tamamlanmış inşallah Rabbim kabul etsin

Bende dua edicem canım Rabbim eski haline sıhhatle ve acilen kavuştursun 🤲🤲🤲

Uzun zamandır siteye girmedim bildirimlere bakarken etiketi yeni gördüm canım

Kusura bakma fredyycim canım dua arkadaşım çok geçmiş olsun ⚘🤲

Rabbim babacigina şifa ayetleri hürmetine ve Esmalar hürmetine yaklaşan 3 aylar hürmetine tepeden tırnağa şifalar versin 🤲🤲dua tamamlanmış inşallah Rabbim kabul etsin

Bende dua edicem canım Rabbim eski haline sıhhatle ve acilen kavuştursun 🤲🤲🤲
Amin Parem, Allah razı olsun. Seni yeniden görmek ne güzel, iyi ki varsın🩵

Amin Parem, Allah razı olsun. Seni yeniden görmek ne güzel, iyi ki varsın🩵
Çok teşekkür ederim😘😘sizleride görmek çok güzel 💕💕🌹🌹 annem babam ve benim sağlık sorunlarım oldu uzun zamandır siteye giremedim dua gruplarını arkadaşları özledim yeni dua paylaşımı yaptım büyük bi özlemle RABBIM kabul etsin

Rabbim sağlığımızi bozmasın bugunlerimizi aratmasin kuzum tekrar çok geçmiş olsun 🤲🤲🤲

Çok teşekkür ederim😘😘sizleride görmek çok güzel 💕💕🌹🌹 annem babam ve benim sağlık sorunlarım oldu uzun zamandır siteye giremedim dua gruplarını arkadaşları özledim yeni dua paylaşımı yaptım büyük bi özlemle RABBIM kabul etsin

Rabbim sağlığımızi bozmasın bugunlerimizi aratmasin kuzum tekrar çok geçmiş olsun 🤲🤲🤲
Amin. 🩷
Size de çok geçmiş olsun. Hoş geldin😍

Back
X