Babam İçin Fox Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Fox TV ekranlarında önümüzdeki ay yayın hayatına başlayacak olan "Babam İçin" isimli dizinin çekimlerine başlandı.

Yapımcılığını Duka Film adına Özkan İpek'in üstlendiği, senaryosunu Deniz Akçay'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın yaptığı, başrollerini Hasan Kaçan, Altan Gördüm, Nurcan Eren, Deniz Alan?ın oynadığı "Babam İçin" dizisinin çekimleri İstanbul Anadolu yakasında başladı.

Dizinin konusu şöyle:

Orhan, karısına ve ailesine düşkün 4 çocuklu bir gümrük memurudur. Deli dolu karısı sayesinde evde neşeli, düzenli ve huzurlu bir hayat yaşayan, işyerinde prensiplerinden taviz vermeyen, hayatını ailesine ve akrabalarına adamış olan Orhan'ın aldığı bir haberle tüm hayatı kökünden sarsılır. Hayal ettiği kadar uzun süre ailesiyle olamayacaktır ve onları kaderlerine terk etmeden önce yoluna koyması gereken çok şey vardır. Bu zorlu yolculukta o ailesi için fedakarlık yaptığını sanırken aslında ailesinin her ferdi ona minnet borcunu ödemek için canını dişlerine takacaktır. Orhan hayatının en büyük ve belki de son dersini ailesinin kendisi için gösterdiği çabadan alacaktır.

$babam için.webp

bu yıl çok iddialı diziler var tutmaz bu dizi

öğleden sonra yayınA alsalar belki izlenir,ama akşam zor:6:

Bayıldım bu diziye . Mutlu ailenin karakterleri şahane .

ben çokkk beğendim bu diziyi yaa,heleki o nişanı atan kız yok mu hastayım ona ya:)

ehuehe o kıza bende bayıldım,,bide alazın karısı çok tatlı bi kızya maşallah,,allah özene bezene yaratmış,,flime bayyıldım ben kaçırmadım bölümleri güzel bence:46::46::16:

Son düzenleme:
ben diziyi beğendim:46: dilaya , ezgiye , alaza, öyküye filan bayıldım .genç oyuncular çok yetenekli :46:
Dramatik sahneler fazla olduğunda biraz sıkıyor, Ortasını bulmaları gerek...keşke baba yine gururlu bir aile babası olsaydı da, ölümle pençeleşmek yerine şeker -tansiyon hastası falan olsaydı.etraflarında gelişen olaylar abartılı değil aslında ,babanın ölümcül hasta olması buna bağlı mevzular abartılı olan ...
Yoksa senaryo ve oyuncular müthiş :46:

Son düzenleme:
Neredeyse 2 bölümdür tekrarlarına bakıyorum..
Diziyi beğenmedim, hele o büyük kızı. Bu kadar mı güzel rol yapılıyor yaa :1: Bayılıyorum izlerken :1:

cuma saat 20.45 almaları süper oldu :/.
o günde hem hayat devam ediyor var , hemde gülse birselin ''yalan dünya''sı başlıyor.
Babam için'i sevsem de tercihim yalan dünyadan yana olacak

Back
X