- 29 Ocak 2016
- 636
- 724
- 53
- Konu Sahibi busenebenimsenem
-
Evet bu duayı biliyorum. Eceli gelmemiş hastanın yanında okunursa şifa bulur; eceli gelmiş hasta vefat ederse şehit muamelesi görürmüş. ben anneme her gün okurdum bunu elimi başına koyarak.Allah korktuklarınızdan emin, umduklarınıza nail eylesin. Inşallah eskisinden bile daha sağlıklı şekilde çıksın ameliyattan babacığın...
"Es'elullah el azime rabbil arşil azimi en yeşfiyeke" peygamberimiz hastalara 7 kere bu duanın okunmasını tavsiye edermiş, inşallah şifa olur.
sıkma canını canım hayırlısıyla çıkar birazdanTeşekkür ederim çok. Hala bekliyoruz
Teşekkür ederim çok. Hala bekliyoruz
olur canım ben ne kadar okuyayım8 bin daha alıyorum canım 10.000 e tamalansın. Ya Şafii'nin bir sayısı vardı. Onu tamamlayama çalışsak canım B busenebenimsenem ?aaynaa ablam ne dersin?
çok sevindim canım benim ALLAH babacığına ne güzel şifa vermişArkadaşlarım, Allah hepinizden sonsuz razı olsun. normalde hep yoğun bakıma alınıyordu, hatta haftasonu yoğun bakımda kalır diye bekliyorduk. İlk kez direkt servise alındı. Çok şükür herşey yolunda gitmiş. Mucize gibi. Allah razı olsun, kendimi ifade edemiyorum. Çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?