babam kansermis

temmuzsogugu

.
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
1.694
722
178
babam 1hafta ince beyin ameliyati oldu.ne yazikki patoloji sonucu kotu cikti.kotu huylu tumor.1haftadir yogun bakimda.p.tesi cikacak.bizi ne bekliyor babama ne olacak baska organlarinada bakilacak tumir varmi diye.varsa ne olacak yoksa ne olacsk neolur yardim edin.babam kurtulamazmi bu kanserden

babam 1hafta ince beyin ameliyati oldu.ne yazikki patoloji sonucu kotu cikti.kotu huylu tumor.1haftadir yogun bakimda.p.tesi cikacak.bizi ne bekliyor babama ne olacak baska organlarinada bakilacak tumir varmi diye.varsa ne olacak yoksa ne olacsk neolur yardim edin.babam kurtulamazmi bu kanserden
Kötü düşünmeyin birçok tedavi yöntemi var artık
Ayrıca böyle durumlarda en iyi ilaç moraldir
Babanızın yanında böyle karamsar olmayın lütfen

Sen böyle panik olup korktuğunu hissettirirsen baban daha çok üzülür, sen dua et onun için. Moral ver ona, olmuyor mu oluyor kaç tane kanser yeniyor insanlar hayatında bu da bir hastalık tedavisi ilacı var ha uzun sürer yorar olabilir sen güzelce dua et ve ona sevgini hissettir...

Teselli etmeye çalışmadan size diyebileceğim en kötüsüne haksızlıklı olarak babanızın yanında güçlü durun
siz zayıflık gostermeniz onun yanında moralini enerjisini dusurursunuz
Acil şifa babanıza size de sabır dilerim

Öncelikle ALLAH şifalar versin , şuan bu hastalıktan kaç kişi kurtuldu kaç kişi acı çekti bunu merak ediyorsunuz anlıyorum

Bakın kaderi yazan ALLAH var , O ne dilerse vakit şaşmadan yerini bulacak

Ama nedir, dua cooookkkkkk önemli bir kalkan. Ve umutlu olmak, tedavi zaten doktorların yönlendirecegi sekilde ilerleyecek

Siz, babanıza üzgün moralsiz aşık suratlı canı sıkkın vs olmamaya çalışın onu yalan yanlış da olsa güzel örneklerle fehalatin.

Ki gerçekten bu hastalığı atlatan da cok ama bakın hepsi önce moral ve inanmak diyor.

Su da var herkes bir gün ölecek , kimse sonsuz değil önce bunu kabul edersek iş daha kolay olur bende babamı kaybettim ama kanser değildi kalp krizi.

Ölünür mu evet, baş ağrısından da ölünür.

Şimdi diyorum.kanserden olseydi keşke böyle şok yasamazdik en azından içsel olarak bi şekilde hastalık süresince hazırladık kendimizi.

Siz olumlu bakın sık sık Allahı anmasini telkin edin bu onu somut soyut rahatlatır.

Önemli olan uzun yasamak değil kiracı olduğumuz su dünyada ahirete ne biriktirdik,ne yapabiliriz.

Tekrardan sifalar diliyorum

Bu illetten kurtulmanın tek yolu moral. Moral verin moralinizi yüksek tutun.

Seni tanımıyorum ama şuan konunu görünce kendimi kötü bissedio hemen girdim canimmmmmm çok üzüldüm suan ne desem boş ama yinede çok dua et YÜCE RABBİM ALLAH AZZE VE CELLE hayırlısıyla tez zamanda inşallah iyileşir YA ŞAFİ diye bolca tesbih çek canım RABBİM C.C şifa versin kardeşim

Öncelikle ALLAH şifalar versin , şuan bu hastalıktan kaç kişi kurtuldu kaç kişi acı çekti bunu merak ediyorsunuz anlıyorum

Bakın kaderi yazan ALLAH var , O ne dilerse vakit şaşmadan yerini bulacak

Ama nedir, dua cooookkkkkk önemli bir kalkan. Ve umutlu olmak, tedavi zaten doktorların yönlendirecegi sekilde ilerleyecek

Siz, babanıza üzgün moralsiz aşık suratlı canı sıkkın vs olmamaya çalışın onu yalan yanlış da olsa güzel örneklerle fehalatin.

Ki gerçekten bu hastalığı atlatan da cok ama bakın hepsi önce moral ve inanmak diyor.

Su da var herkes bir gün ölecek , kimse sonsuz değil önce bunu kabul edersek iş daha kolay olur bende babamı kaybettim ama kanser değildi kalp krizi.

Ölünür mu evet, baş ağrısından da ölünür.

Şimdi diyorum.kanserden olseydi keşke böyle şok yasamazdik en azından içsel olarak bi şekilde hastalık süresince hazırladık kendimizi.

Siz olumlu bakın sık sık Allahı anmasini telkin edin bu onu somut soyut rahatlatır.

Önemli olan uzun yasamak değil kiracı olduğumuz su dünyada ahirete ne biriktirdik,ne yapabiliriz.

Tekrardan sifalar diliyorum
Kesinlikle haklısın tebrik ediyorum seni küçük bir gripte bile bu moral o kadar çok önemli ki insanın yaşamaya dair umudu olmalı sürekli mutlu olup gülmeli aksi takdirde üzgün olduğunda ALLAH C.C korun beyin zaten yasamyaşamak o için umudu yok gülmüyor üzgün diyerek düşünür riski artirir babanı strese sokacak üzecek şeylerden uzak durmasını sağlayın canım

yaZdım yazdım sildim.
İyileşecek ya da kötü şeyler göreceksiniz demek zor...
Ama apandistten ölen komşum,kanseri yenen akrabam var.
Lütfen herşeye hazırlıklı olun.
Hayat biZe neyi göstermek istiyorsa onu yaşayıp göreceğiz.
Çok zor süreçler,güçlü görünmek zorundasınız zor olsada.
Rabbim ağrısız acısız sağlığına kavuştursun tez zamanda dilerim..

Benim babam da 6 sene önce kanser atlattı
Çok zor zamanlardı kötü bir süreç yaşadık
Her zaman moral vermeye çalışın ve hasta gibi davranmayın ona
Gerçekten hastaya sürekli ilgi ya da o hasta şunu yapamaz, ona dikkat edelim gibi şeylerden uzak durun
Hasta psikolojisi diye bir şey var ona sokmamaya çalışın
İnşallah iyileşir babanız, sakın üzülmeyin bu da sadece bir hastalık
Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun

Back
X