babam kansermis

Canım inşaallah atlatır ... Çok geçmiş olsun. Babanıza bu durumdan bahsetmeyin bence. Çünkü evhamlı ise daha kötü olur. Ama bilinci yerinde yaşamayı seven capcanlı bi insansa atlatacaktır eminim... Öyle değilse bile siz öyle olun ki atlatabilsin...

Allah yardımcınız olsun. Öncelikle siz karamsarlığa düşmeyin ki babanız da sizden güç kuvvet alsın. Zor bir dönem sizi bekliyor, inşallah babanız en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Kesinlikle haklısın tebrik ediyorum seni küçük bir gripte bile bu moral o kadar çok önemli ki insanın yaşamaya dair umudu olmalı sürekli mutlu olup gülmeli aksi takdirde üzgün olduğunda ALLAH C.C korun beyin zaten yasamyaşamak o için umudu yok gülmüyor üzgün diyerek düşünür riski artirir babanı strese sokacak üzecek şeylerden uzak durmasını sağlayın canım

Sagol canım, Allah razı olsun

Etrafımda kanseri atlatan birden fazla insan var. Neden babanız da bu insanlardan biri olmasın. Üzülür insan ama gücünüzü toparlayın, onun ilacı sizlersiniz.

olldumu o kisi cokmu aci cekti?
Malesef ,felc gecirdi ,6 ay tepkisiz yatti ,yatak yarasi acilmaya baslamisti ,bu yatisin sureside belli degil,
Rabbim,sifasini versin,bir suru yeni teknik gelisti ,belki cok daha kolay atlatirsiniz ,
Umudunuzu kaybetmeyin

Allah yardım etsin acil şifalar diliyorum. Babanıza moral verin bol bol.yanında güçlü durun.benimde babam kanserdi ve ona bunu soylememistik bile..doktorlarıda uyardık..hickimse birşey söylemedi.moral çöm önemli.

Pataloji sonucuna göre kaçıncı aşama çıktı? Ona göre seyri de fark edecektir. Yıllarca sağlıkla yaşayanlar var, umudunuzu kaybetmeyin. Acil şifalar dilerim.

Benim de dedem kanser.Uzuntunu icten hissedebiliyorum canimm.Bi kabullenme sureci var.Alisiyor insan sonra.Insallah iyilesir.Butun hastalar sifa bulsun insallah

Gecmis olsun rabbim sifasini versin.
Kuzenim kanser henuz 27 yasinda.kemoterapi goruyor ve son evrede.
Sizin babanjzinki hangi evredeymis metestaz varmi

Allah çok büyük...
Acil şifa diliyorum hasta olan herkese.
Hayırlı haberler alın inşallah, moralinizi yüksek tutun.

Allah yardımcınız olsun
Annede meme kanseriydi Allaha şükür şimdi iyi umarım tez zamanda düzelir

babam 1hafta ince beyin ameliyati oldu.ne yazikki patoloji sonucu kotu cikti.kotu huylu tumor.1haftadir yogun bakimda.p.tesi cikacak.bizi ne bekliyor babama ne olacak baska organlarinada bakilacak tumir varmi diye.varsa ne olacak yoksa ne olacsk neolur yardim edin.babam kurtulamazmi bu kanserden
Allah teâlâ yar ce yardımcınız olsun.
Babanıza sağlık sizlere de sabır ihsan eylesin inşaAllah.
Yaşadığım hisler bildiğim durumlar gelinecek sonuç vs vs hepsini biliyorum ama yazmayacağım.
Sadece Allah'tan ümit kesilmez canım Kun fe Yekûn - Ol der olur...
Kelimelerin bittiği yerdeyim inan ki :(

Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim babama da kanser demişti doktorlar. O kadar eminlerdi ki kanser olduğundan ,patoloji sonucunu almadan pet çekimi yaptırdık. Sonuçlara göre kesin tanı koyamadılar, tekrar biyopsi yapıldı. Tüm belirtiler varken, doktorlar 3. evre gibi gözüküyor derken korktuğumuz sonuç çıkmadı. 3 ay sonra tekrar kontrol amaçlı bir BT çekincek. Demem o ki Allahtan ümidinizi kesmeyin...

Benim babam da 6 sene önce kanser atlattı
Çok zor zamanlardı kötü bir süreç yaşadık
Her zaman moral vermeye çalışın ve hasta gibi davranmayın ona
Gerçekten hastaya sürekli ilgi ya da o hasta şunu yapamaz, ona dikkat edelim gibi şeylerden uzak durun
Hasta psikolojisi diye bir şey var ona sokmamaya çalışın
İnşallah iyileşir babanız, sakın üzülmeyin bu da sadece bir hastalık
Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun

Bu mesajımın üzerinden 2 gün geçti. Böbrek ağrısından doktora gittik, ama akciğerde gene sorun çıktı. Süreyya Paşaya sevkedecekler babamı. Kanser bizi bırakmadı sanırım, şoktayım tekrar aynı şeyleri yaşıyorum
Şu an sizi ikinci kez daha iyi anladım ,sevgiler geçmiş olsun tekrar

Back
X