• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam kayınpederimi sevmiyor

Belki de elini taşın altına koyacak bunu nereden biliyoruz ki ? Ben babama karşı çıkıpda bağırıp çağırmıyorum bile.
Babanız böyle düşündüğüne göre o yönde bir işaret almıştır, ona güvenin.

Zaten nişanlınız da kendi yediğini ödeyip gerisini size bırakıyormuş. Tamam illa erkek ödeyecek diye bir şey yok, hatta kadın da ödemeli ama nişanlılar arasında böyle bir usul de görmedim yani.

En iyisi çalışın kendi paranızla alın alacağınızı. Babanıza bu sebeple bağırmamanız bir lütuf değil, olması gereken zaten. Bunu belirtmeniz bile abes. Yaşınız mı küçük, anlamadım ki?

Baban siyasi çevresi için yemekli güzel bir düğün bekleyen bir adam. Sen kız çocuğu olduğunu için ceyiz niyetine yaptıklarını da boşa gidiyor gibi gördüğüne eminim. Babanın tek başına savunulacak biri olarak görmüyorum açıkçası.
Nisanlin da cimri sana değer vermiyor ben seninde çok aşık olacak evlenmek istediğini sanmıyorum.
Öyle dediğin gibi çok çok mutlu bir etkinlik yok ufukta.
Görünen köy uzakta değildir. 🫠

Babanız böyle düşündüğüne göre o yönde bir işaret almıştır, ona güvenin.

Zaten nişanlınız da kendi yediğini ödeyip gerisini size bırakıyormuş. Tamam illa erkek ödeyecek diye bir şey yok, hatta kadın da ödemeli ama nişanlılar arasında böyle bir usul de görmedim yani.

En iyisi çalışın kendi paranızla alın alacağınızı. Babanıza bu sebeple bağırmamanız bir lütuf değil, olması gereken zaten. Bunu belirtmeniz bile abes. Yaşınız mı küçük, anlamadım ki?
İşe girip kendi kazanacağımla alacağım herşeyimi. Şu an iyi bir iş bulamıyorum.

Baban siyasi çevresi için yemekli güzel bir düğün bekleyen bir adam. Sen kız çocuğu olduğunu için ceyiz niyetine yaptıklarını da boşa gidiyor gibi gördüğüne eminim. Babanın tek başına savunulacak biri olarak görmüyorum açıkçası.
Nisanlin da cimri sana değer vermiyor ben seninde çok aşık olacak evlenmek istediğini sanmıyorum.
Öyle dediğin gibi çok çok mutlu bir etkinlik yok ufukta.
Görünen köy uzakta değildir. 🫠
Neden boşa gidiyor gibi görsün?

Neden boşa gidiyor gibi görsün?
Yani canım benim, siz şimdi o çeyizi alıp götüreceksiniz, muhtemelen elle tutulur tek şeyiniz onlar olacak, üstüne müstakbel eşiniz ve kayın aileniz dişe dokunur bi şey katmayacak diyor.

Yav bunlar varlıklıymış karşı taraf da orta halli. Bunun tarafı karşıyı beğenmiyor. O hususta maddesel olarak düğünde bir bok yapamazlar diyorlar.
Hahahah aynı biz. Benim babam varlıklı kayınbabam borç batağında.
Benim ailemin öyle evlenirken beklentisi yoktu tabi. İyi insanlar olsun. Damat iyi olsun biz destek oluruz diyorlardı. Sonra İyi insan da çıkmadılar. Kayınbaba babamı çarptı. Babam görüşmüyor 🤣

Yani canım benim, siz şimdi o çeyizi alıp götüreceksiniz, muhtemelen elle tutulur tek şeyiniz onlar olacak, üstüne müstakbel eşiniz ve kayın aileniz dişe dokunur bi şey katmayacak diyor.
Bunu aile ile daha tanışmadan fotoğraflarını gördüğündede söyledi. Bide memleketi duyunca buna kanaat getirdi

Bilmiyorum. Oğlu olsa bu derece kırıcı konuşmazdı.
Konuşmazdı tabi.
Nisanlin da sıkıntılı bu arada ama babanda seni düşündüğü için falan karşı tarafı suçlamiyor onu demeye çalışiyorum. Onlar elinden geleni yapsa da babana yetmeyecek, sana harcadığı para gözüne batacaktı her türlü.

Hahahah aynı biz. Benim babam varlıklı kayınbabam borç batağında.
Benim ailemin öyle evlenirken beklentisi yoktu tabi. İyi insanlar olsun. Damat iyi olsun biz destek oluruz diyorlardı. Sonra İyi insan da çıkmadılar. Kayınbaba babamı çarptı. Babam görüşmüyor 🤣
Benim babam ben mi bakıcam size dedi.
Ben mi geçindircem evini dedi. En azından sizinkiler daha ılıman yaklaşmışlar. Şu an durum nedir? Evli misiniz

Konuşmazdı tabi.
Nisanlin da sıkıntılı bu arada ama babanda seni düşündüğü için falan karşı tarafı suçlamiyor onu demeye çalışiyorum. Onlar elinden geleni yapsa da babana yetmeyecek, sana harcadığı para gözüne batacaktı her türlü.
Tek sorun benim kız evlat olmam mı yani? Babam beni düşünüyor ama masrafa da mı girmek istemiyor?

Bunu aile ile daha tanışmadan fotoğraflarını gördüğündede söyledi. Bide memleketi duyunca buna kanaat getirdi
Belli yaşa geldiğinde tecrübe ile gözünden tanıyorsun insanı. Sonradan tanımış ama fikri değişmemiş. Demek ki hakkı var. Siz de biliyorsunuz. Ama bi evlenelim gerisi mühim değil kapımı kapatır otururum hesabı yapıyorsunuz. Ama o iş öyle olmayacak. Kayın aile kapının ardında ama askeri yatağınızda olacak. Hem sizinkinin ailesinden evvel asıl sorun kendisi.

Back
X