• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam kayınpederimi sevmiyor

Benim babam ben mi bakıcam size dedi.
Ben mi geçindircem evini dedi. En azından sizinkiler daha ılıman yaklaşmışlar. Şu an durum nedir? Evli misiniz

Evet evliyim. Benim babam öyle demedi. Çünkü benim eşimin de benim de iyi gelirlerimiz vardı. Biz ailelere güvenip evlenmedik/ o yüzden babam ılımlıydı. Sizin damat adayının işi yok mu? Sizin işiniz yok mu? Neden baba geçindiriyor?

Evet evliyim. Benim babam öyle demedi. Çünkü benim eşimin de benim de iyi gelirlerimiz vardı. Biz ailelere güvenip evlenmedik/ o yüzden babam ılımlıydı. Sizin damat adayının işi yok mu? Sizin işiniz yok mu? Neden baba geçindiriyor?
Damat adayının iyi bir işi ve geleceği parlak bir mesleği var. Ben şu an işsizim. Onun aldığı maaş bile babama yetmiyor mesela

Konuşmazdı tabi.
Nisanlin da sıkıntılı bu arada ama babanda seni düşündüğü için falan karşı tarafı suçlamiyor onu demeye çalışiyorum. Onlar elinden geleni yapsa da babana yetmeyecek, sana harcadığı para gözüne batacaktı her türlü.
Belki de batmayacaktı. Adamın hakkı var Tahin, ele avuca gelecek tipler değil gerçekten.

Belli yaşa geldiğinde tecrübe ile gözünden tanıyorsun insanı. Sonradan tanımış ama fikri değişmemiş. Demek ki hakkı var. Siz de biliyorsunuz. Ama bi evlenelim gerisi mühim değil kapımı kapatır otururum hesabı yapıyorsunuz. Ama o iş öyle olmayacak. Kayın aile kapının ardında ama askeri yatağınızda olacak. Hem sizinkinin ailesinden evvel asıl sorun kendisi.
Of of

Tek sorun benim kız evlat olmam mı yani? Babam beni düşünüyor ama masrafa da mı girmek istemiyor?
Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Babam kız,erkek evlat ayırmaz,bana harcadığı para rahatsız etmez onu diyor musun?
Senin babanın karşısına zengin bir aile gelseydi sesi çıkmazdı muhtemelen.

Belki de batmayacaktı. Adamın hakkı var Tahin, ele avuca gelecek tipler değil gerçekten.
Babanin gözüne batmamasi için karşı tarafın zengin olması gerekiyordu bence.
Nisanliyi ya da ailesini savunmuyorum bu arada onu da yazdım zaten.
Konu sahibinin de aklında hep soru işaretleri var, arada büyük bır sevgi falan yok.
Nereden baksak yaşanılacaklar az çok belli.

Babanin gözüne batmamasi için karşı tarafın zengin olması gerekiyordu bence.
Nisanliyi ya da ailesini savunmuyorum bu arada onu da yazdım zaten.
Konu sahibinin de aklında hep soru işaretleri var, arada büyük bır sevgi falan yok.
Nereden baksak yaşanılacaklar az çok belli.
Babamın isteklerine göre birini mi bulmalıydım bilmiyorum.
Ben nişanlımı çok seviyorum. O da beni aynı şekilde.
Ama eğer gerçekten hiç kimse hiçbir şeye elini atmazsa bu iş zaten olmaz ve yürümez bu da nolursa olsun böyle

Babamın isteklerine göre birini mi bulmalıydım bilmiyorum.
Ben nişanlımı çok seviyorum. O da beni aynı şekilde.
Ama eğer gerçekten hiç kimse hiçbir şeye elini atmazsa bu iş zaten olmaz ve yürümez bu da nolursa olsun böyle
Nisanlin elinden geleni yapsa, sende calışsan neden olmasın normalde?
Sende babam yapsın, nişanlısının ailesi yapsın kafasındasın.
Kira da oturmak da kafana takılmısti mesela.
Bilmiyorum ailenin durmuyor çok mu iyi?
Öyleyse, sende de çalışma istediği yokken nisanlinla mutlu olman zor. Ama bir yandan da daha doğru düzgün güzel bir yemek yemediğin bir adam bu. Belli bir standardın olsa, daha farklı olurdu yaklaşımın.
Sende ne istediğini bilmiyorsun. Nisanlinda gerekli çabayı göremeyince öyle mi olsaydı böyle mi olsaydı diye düşünüp duruyorsun.

Nisanlin elinden geleni yapsa, sende calışsan neden olmasın normalde?
Sende babam yapsın, nişanlısının ailesi yapsın kafasındasın.
Kira da oturmak da kafana takılmısti mesela.
Bilmiyorum ailenin durmuyor çok mu iyi?
Öyleyse, sende de çalışma istediği yokken nisanlinla mutlu olman zor. Ama bir yandan da daha doğru düzgün güzel bir yemek yemediğin bir adam bu. Belli bir standardın olsa, daha farklı olurdu yaklaşımın.
Sende ne istediğini bilmiyorsun. Nisanlinda gerekli çabayı göremeyince öyle mi olsaydı böyle mi olsaydı diye düşünüp duruyorsun.
Sürekli evin içinde mobbing altındayım. Hiçbir şeyin üstesinden gelemeyeceğimi düşünüyorum. Nişanlımla Geleceğime dair herşeyde özgüvenimi kırıcı cümleler duydum hep

İnsan ilk başlarda her şey çok mükemmel ilerlesin herkes birbirine bayilsin güllük gülistanlık olsun istiyor. Zamanla alışıyorsun kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Arkasından konuştukları da bı kulağından girdin diğerinden çıksın. Yüz yüze bir problem olmadıkça ve eşinin yanında soylemedikce umursamayin. Muhtemelen zamanla karşı taraf senin de gözüne batmaya başlar zaten aynı cumleleri sen de söylersin içten içe 😂

Babam kayınpederimi sevmiyor. ne zaman konusu açılsa o bi bk yapamaz diyor. Bunun nasıl üstesinden gelirim. Kafama takıyorum sürekli
Rahatsız olduğunu söyleyerek kibar bir dille rahatsız olduğunu ailemle ilgili yorum yapılmaması gerektiğini hoşlanmadığını söyleyebilirsin.

Aklı başında kız o herife bakar mı allasen😂 bu ayşegül olmazsa başka Ayşegül olur ama hepsi aynı kafada kendi kıymetini bilmeyen kadınlar olur.
Evlenir iki gün sonra cocukla babaevine sonra o çocuk büyür topluma sıkıntı olur. Azımsanmayacak bir kesim var bu şekilde yaşayan

Back
X