Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde kendimi , ailemi, Ve babamı gordum bi an ... Çok zor gerçektn anlayabiliyorum aynı durumdayız .. Ama bizimki içki felan içince böyle genelde
Evladına diYEmez ama diyen babalar yok mu var elbet, annenizi hiç sevmemiş sanırım, siz 10 yıldır düzeldi sanmıssınız, ama düzelmez bakın en ummadığınız anda yine parlayabiliyor, işiniz gücünüz var hepinizin madem, katlanmak zorunda değilsiniz, annenizi de alın, o iskele babasından boşandırın madem sizin için katlanmış gün yüzü görsün artık kadıncağızŞuan ağlayarak yazıyorum...
Az önce oldu her şey..
29 yaşındayım.. bekarım ailemle kalıyorum..Çocukluğum babamın annemi aldatması ,kavga gürültü şiddetle geçti..
Ya ben dayak yerdim ya annemin bir gözü mor olurdu hep..
4 Kız kardeştik biz hepimiz büyüdük 2 kız kaldık diğerleri evlendi gitti..3 müzünde güzel meslekleri var okuduk yüksek lisansa kadar annem sayesinde sabretti bizim için kendini feda etti..
Ama geçen gün ablamla konuştum babam böyle böyle yapardı hatırlıyor musun diye evet o yüzden ben de hala izleri var demişti ablam...Bazen asabi olabiliyormuş eşine karşı vs.
Bende de şöyle bir iz kaldı ne zaman müdürüme karşı yada bir üst makamdaki kişiye karşı bir öneri de bulunacak olsam ya da bir şey açıklayacak olsam adam şiddet uygular mı acaba psikolojisi var ama bu 5 saniye sürüp gülüyorum düşündüğüm şeye sonra..
Şu bir gerçek ki kendime özgüvenim zedelenmiş durumda ..Kişiliğim gereği haksızlığa gelemiyorum zaman zaman asabi olabiliyorum...Tam anlamıyla hiç bir zaman kendime güvenemiyorum ama bu hep vardı bu yaşıma kadar...
Çocukluğuma dair hatırladığım güzel şeyler de var elbet.. Babam çok güzel günlerde yaşattı bize sağ olsun..
ama genele vurursak asabi bir adamdı ve annem hep ağlardı işte...
10 yıldır falan babam melek oldu hiç kavga şiddet yaşanmadı artık anneme çok sadık bir adam..ama ben eskisi gibi olamıyorum soğuğum içten içe seviyorum ama asla hissettiremiyorum..
... 10 dakika önce oldu...
..odamdayım telefonum şarjda annem kardeşim ve babam oturma odasında bir şey tartışıyor, konuşuyorlar üçü...
kardeşim odadan çıktı mutfağa gitti..Babamla annem kaldı odada birden ses yükseldi annemin üzerine küfürle yürümeye başladı..
Ben artık meslek sahibi güçlü bir kadınım anneme bir şey yapamaz edasıyla telefonu bırakıp gittim odaya..
NOLUYO YA NOLUYO BU EVDE ŞİDDET KÜFÜR İSTEMİYORUM DİYE BAĞIRDIM TÜM SESİMLE ELİM HAVADA İSTEMSİZ..annem bişey yok sen git diyo..ama ben eski günlere döndüm bi anda...
sizin yüzünüzden pskolojim bozuldu yeter dedim..
Başlarım pskolojine o..cocugu dedi bana
Annem cıktı odadan bana bağırıyor suna bak senin terbiyen bu nerdeyse beni ,babasını dövücek..
o..cocugu diye bağırdı bir kez daha bende sinirden yeter asıl sen o..çocuğusun dedim biliyorum ne derse desin susmam gerekirdi ama yapamadım elimde değil saygısızlaştım biraz belki de ilk defa bu kadar
İnsan evladına o cocugu der mi ya bu alışagelmiş bir küfür mü nasıl der ağlıyorum şuan ...
Evladına diYEmez ama diyen babalar yok mu var elbet, annenizi hiç sevmemiş sanırım, siz 10 yıldır düzeldi sanmıssınız, ama düzelmez bakın en ummadığınız anda yine parlayabiliyor, işiniz gücünüz var hepinizin madem, katlanmak zorunda değilsiniz, annenizi de alın, o iskele babasından boşandırın madem sizin için katlanmış gün yüzü görsün artık kadıncağız![]()
Gulesim geldi istemsiz...
Neden mi? Babam bize adimizdan daha cok o... Cocugu diye seslenirdi yirmi kusur yil dile kolay o. Cocugu O.. Nun dogurdugu.. K*hpenin evladi p*c kurusu agzina s*ctigim...
Birgunde insan gibi konusmazfi..
Kalk cay koy o.. Cocugu..
Sofrayi hazirla aciktim k*hpe evladi.
Gunluk konusma sitili buydu.
Simdi bizde ayni seyi ona yapiyoruz yine eskisi gibi sinirlenip kufur edince agzini bozma sinirim bozma diye ustune yuruyunce susuyor...
Ne biliyim zor cok zor.
Benim annen yillarca psikolojik baski yapti yildirdi bezdirdi siz olmasaydiniz bosardim siz olmasaydiniz giderdim diye.
En son ben bekar kaldim burnumdan getirdi sen olmasan giderdim sen olmasan cekmezdim diye beni guya kendine minnet ettirecek iliklerime kadar biliyordum annemin ikinci bir sansi olsa asla iplemezdi beni..
Bende evlendim bu kez el alem ne der diye bisamiyormus.
Benden uzak Allahlarina yakin olsunlar
O ne biçim aile ici kavga ya. Allah sabir versin. Baban şok olmuştur ama![]()
Babanın haya perdesi yirtiksa senin suçun ne ?. Varışına gelişin, tarhana aşına bulgur aşın demişler.
Niye üstüne yürümüş annenizin, küfürler yelken fora halen devam, düzelmez babanız düzelmez, bu hayatta öğrendiğim tek şey var o da insanın huyu değişmez, sizin de eskiye dönmeniz normal, birine anlatıp rahatlayın, yoksa daha da artacak öfkeniz içinizde, babanıza çok şey demek isterdim ama sustum.Annem şikayetçi değil çünkü ona bir şey yapmaz artık ,annem seviyo babamda romantik bir adam oldu cicekler hediyeler falan..güzel sözler.. sorun su ben eskiye döndüm bi anda be alevlendirdim belkide
Böylelerine dışarda kumaş içerde ateş diyoruz.Senin baban daha betermiş..Allah var benim babam cok duygusal adamdır normalde görsen melek bban vaer dersiniz genelde arkadaslarım cok kültürl bilgili baban var derler...sadece parlayınca ne dediğini bilmez halde
Niye üstüne yürümüş annenizin, küfürler yelken fora halen devam, düzelmez babanız düzelmez, bu hayatta öğrendiğim tek şey var o da insanın huyu değişmez, sizin de eskiye dönmeniz normal, birine anlatıp rahatlayın, yoksa daha da artacak öfkeniz içinizde, babanıza çok şey demek isterdim ama sustum.
tavrını sert koy her zaman eski günlerdeki gibi olamayacağını anlasın bu baba müsveddesi
Gulesim geldi istemsiz...
Neden mi? Babam bize adimizdan daha cok o... Cocugu diye seslenirdi yirmi kusur yil dile kolay o. Cocugu O.. Nun dogurdugu.. K*hpenin evladi p*c kurusu agzina s*ctigim...
Birgunde insan gibi konusmazfi..
Kalk cay koy o.. Cocugu..
Sofrayi hazirla aciktim k*hpe evladi.
Gunluk konusma sitili buydu.
Simdi bizde ayni seyi ona yapiyoruz yine eskisi gibi sinirlenip kufur edince agzini bozma sinirim bozma diye ustune yuruyunce susuyor...
Ne biliyim zor cok zor.
Benim annen yillarca psikolojik baski yapti yildirdi bezdirdi siz olmasaydiniz bosardim siz olmasaydiniz giderdim diye.
En son ben bekar kaldim burnumdan getirdi sen olmasan giderdim sen olmasan cekmezdim diye beni guya kendine minnet ettirecek iliklerime kadar biliyordum annemin ikinci bir sansi olsa asla iplemezdi beni..
Bende evlendim bu kez el alem ne der diye bisamiyormus.
Benden uzak Allahlarina yakin olsunlar
daha neler duycam ya..insan evladina sinirlenince salak dese vicdan azabindan oluyor..bu nasil baba tovbe Yarabbim..
Sizin olayı büyütmeniz değil, yılların patlaması olmuş artık işim gücüm var bize bağıramaz diyerekten olaya dahil olmuşsunuz, annenizi zamanında aldatmış olmasa babanızın iyi taraflarını ( özelliklerini) alın, kötülerini atın derdim ama aldatma var, şiddet var, şiddetin hem fiziksel hem psikolojik olanından hem de.. Siz de bundan sonraki yaşamınızda onun hak ettiği değer kadar değer vererek devam edeceksiniz, konuşmayın, küsün hatalı olan o. Gelip sizden özür dilesin.Annem gururunu incirtecek laf söylemiş farkında olmadan..
oda dayanamamış küfretmiş o sırada ben girdim odaya olayı büyttüm