Geçen hafta annemlerdeydim.Adetim değildir ,kimsenin özelini kurcalamayı sevmem.ama şeytan dürttü sanki.çünkü son zamanlarda dalgınlaşmış ve daha agresif birine dönüşmüştü .babamın pc açıktı.facebook ile okey mokey oynar . İlginç bir şey bulacağımı düşünmedim.yine de hareketler dökümüne baktım. Defalarca aynı kadını aratmış. Fazla geriye gidemedim. Ama hemen her gün bakmış. İstek göndermiş.kadın henüz eklememiş ama. Belki de görmedi daha bilmiyorum. Dahası mesaj yazmış.onu hiç unutamadığını, hayatta hiçbir şeyi onu sevdiği kadar sevemediğini, o yanında olmasa dahi 38 yıldır onsuz bir anının bile geçmediğini yazmış.kadının kocası bir müddet önce ölmüş bu arada. Kadın da artık bildiğin memesi dizine inmiş biri. Annem daha genç, fit ve güzel. Nasıl bir ukdeyse unutamamış kadını.şaşkınım. Kadın olumlu baksa ne yapacak acaba. Evli olmak önemsiz bir detay sanırım babam için.takipte mi kalsam ? Genelde her yerde aynı şifreyi kullanıyor aslında işim kolay.
canım bence babanla konuş böle böle bişi gördüm işin aslını anlatmasını isteGeçen hafta annemlerdeydim.Adetim değildir ,kimsenin özelini kurcalamayı sevmem.ama şeytan dürttü sanki.çünkü son zamanlarda dalgınlaşmış ve daha agresif birine dönüşmüştü .babamın pc açıktı.facebook ile okey mokey oynar . İlginç bir şey bulacağımı düşünmedim.yine de hareketler dökümüne baktım. Defalarca aynı kadını aratmış. Fazla geriye gidemedim. Ama hemen her gün bakmış. İstek göndermiş.kadın henüz eklememiş ama. Belki de görmedi daha bilmiyorum. Dahası mesaj yazmış.onu hiç unutamadığını, hayatta hiçbir şeyi onu sevdiği kadar sevemediğini, o yanında olmasa dahi 38 yıldır onsuz bir anının bile geçmediğini yazmış.kadının kocası bir müddet önce ölmüş bu arada. Kadın da artık bildiğin memesi dizine inmiş biri. Annem daha genç, fit ve güzel. Nasıl bir ukdeyse unutamamış kadını.şaşkınım. Kadın olumlu baksa ne yapacak acaba. Evli olmak önemsiz bir detay sanırım babam için.takipte mi kalsam ? Genelde her yerde aynı şifreyi kullanıyor aslında işim kolay.
ŞAka gibi .hala gerçekliğine inanamıyorumSırf bu yüzden annem 30 yıllık kocasından boşandı..takipte kalın çünkü erkeklerin yaşı geçti mi daha bi azıyolar sanki..
Reklamı süper sıkıştırdınBabanızın yaptığı ayıp, eğer ki bu meme konusuna gelirsek ileride de sizin de öyle olmasını istemiyorsanız cilt bakım
Kadının suçu yok.ama anlamaya çalışıyorum sadece. Artık lisedeki genç güzel kız değil ki.yani onda ne bulduğunu anlamadığım için öfkem.Babanızın yaptığı çok ayıp ve yanlış resmen gözü dışarıda
Sizinde kadın hakkında konuşma tarzınız çok ayıp antipatik oldum okurken
inanamasan da malesef gerçek bu..sen böyle etkilendiysen anneni düşünemiyorum.yazık valla...ŞAka gibi .hala gerçekliğine inanamıyorum
ya hiç güleceğim yoktu.umurumda değil hem .Babanızın yaptığı ayıp, eğer ki bu meme konusuna gelirsek ileride de sizin de öyle olmasını istemiyorsanız cilt bakım
Canım erkekler güzelliğe bakıp aldatmaz kiKadının suçu yok.ama anlamaya çalışıyorum sadece. Artık lisedeki genç güzel kız değil ki.yani onda ne bulduğunu anlamadığım için öfkem.
Allah da sizi güldürsün. Hiçbir reklam bu kadar hoşuma gitmedi bu sitede :))))))))Babanızın yaptığı ayıp, eğer ki bu meme konusuna gelirsek ileride de sizin de öyle olmasını istemiyorsanız cilt bakım
inanamasan da malesef gerçek bu..sen böyle etkilendiysen anneni düşünemiyorum.yazık valla...
Aynen aklıma yattı.Canım erkekler güzelliğe bakıp aldatmaz ki
Heyecan isterler
Annenize söylemeyin
Bir arkadaşın yorumu vardı kadının isminden hesap açın Korkutun babanızı eşine söylerim diye yapamasın bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?