- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
Antipatik=sevimsiz, itici.Babanızın yaptığı çok ayıp ve yanlış resmen gözü dışarıda
Sizinde kadın hakkında konuşma tarzınız çok ayıp antipatik oldum okurken
Geçen hafta annemlerdeydim.Adetim değildir ,kimsenin özelini kurcalamayı sevmem.ama şeytan dürttü sanki.çünkü son zamanlarda dalgınlaşmış ve daha agresif birine dönüşmüştü .babamın pc açıktı.facebook ile okey mokey oynar . İlginç bir şey bulacağımı düşünmedim.yine de hareketler dökümüne baktım. Defalarca aynı kadını aratmış. Fazla geriye gidemedim. Ama hemen her gün bakmış. İstek göndermiş.kadın henüz eklememiş ama. Belki de görmedi daha bilmiyorum. Dahası mesaj yazmış.onu hiç unutamadığını, hayatta hiçbir şeyi onu sevdiği kadar sevemediğini, o yanında olmasa dahi 38 yıldır onsuz bir anının bile geçmediğini yazmış.kadının kocası bir müddet önce ölmüş bu arada. Kadın da artık bildiğin memesi dizine inmiş biri. Annem daha genç, fit ve güzel. Nasıl bir ukdeyse unutamamış kadını.şaşkınım. Kadın olumlu baksa ne yapacak acaba. Evli olmak önemsiz bir detay sanırım babam için.takipte mi kalsam ? Genelde her yerde aynı şifreyi kullanıyor aslında işim kolay.
Kadın da artık bildiğin memesi dizine inmiş biri
Anneme söyleyemem zaten. Özgüveni zedeli bu aralar. Kendini beğenmiyor.Ben babanızın ona buna sürekli mesaj atan ahlaksız bir adam olduğunu düşünmüyorum kesinlikle.Zaten sizde soylemissiniz ne buldu anlamıyorum tarzinda.cunku ihtiyarlasmis bir hanım var karşımızda.gercekten o hanim babanızın bir dönem aklında kalmış ve onu merak etmiş.Facebook'ta da o hanımı görmek duygularını daha da tetiklemiş.Lütfen anneciginize söyleyip uzmeyin.bilmese daha iyi.bu yaştan sonra böyle acı gerçeği duymayı haketmiyor.Hem aralarida bozulur annenin güveni kırılır.bosanmaya kadar gidebilir.o kadına ilgisi var diye çocuklarının annesini sevmiyor değil.sadece kiymetini bilmiyor bence.birazda boşluğa düşmüş.babanizla konuşmayı mı deneseniz.utanir belki.
Bence siz bu konuya karismayin bu annenizle babaniz arasinda bir mesele.Hem kendinizi bisuna yipratmayin hem de birakin herkes kendi evliligini kendi dusunsun o sizin sadece babaniz.Karisiyla halletmeleli.Geçen hafta annemlerdeydim.Adetim değildir ,kimsenin özelini kurcalamayı sevmem.ama şeytan dürttü sanki.çünkü son zamanlarda dalgınlaşmış ve daha agresif birine dönüşmüştü .babamın pc açıktı.facebook ile okey mokey oynar . İlginç bir şey bulacağımı düşünmedim.yine de hareketler dökümüne baktım. Defalarca aynı kadını aratmış. Fazla geriye gidemedim. Ama hemen her gün bakmış. İstek göndermiş.kadın henüz eklememiş ama. Belki de görmedi daha bilmiyorum. Dahası mesaj yazmış.onu hiç unutamadığını, hayatta hiçbir şeyi onu sevdiği kadar sevemediğini, o yanında olmasa dahi 38 yıldır onsuz bir anının bile geçmediğini yazmış.kadının kocası bir müddet önce ölmüş bu arada. Kadın da artık bildiğin memesi dizine inmiş biri. Annem daha genç, fit ve güzel. Nasıl bir ukdeyse unutamamış kadını.şaşkınım. Kadın olumlu baksa ne yapacak acaba. Evli olmak önemsiz bir detay sanırım babam için.takipte mi kalsam ? Genelde her yerde aynı şifreyi kullanıyor aslında işim kolay.
Kaç dakikadir gülüyorum
Kadının kocası ölünce yapmaya başlamıştırGeçen hafta annemlerdeydim.Adetim değildir ,kimsenin özelini kurcalamayı sevmem.ama şeytan dürttü sanki.çünkü son zamanlarda dalgınlaşmış ve daha agresif birine dönüşmüştü .babamın pc açıktı.facebook ile okey mokey oynar . İlginç bir şey bulacağımı düşünmedim.yine de hareketler dökümüne baktım. Defalarca aynı kadını aratmış. Fazla geriye gidemedim. Ama hemen her gün bakmış. İstek göndermiş.kadın henüz eklememiş ama. Belki de görmedi daha bilmiyorum. Dahası mesaj yazmış.onu hiç unutamadığını, hayatta hiçbir şeyi onu sevdiği kadar sevemediğini, o yanında olmasa dahi 38 yıldır onsuz bir anının bile geçmediğini yazmış.kadının kocası bir müddet önce ölmüş bu arada. Kadın da artık bildiğin memesi dizine inmiş biri. Annem daha genç, fit ve güzel. Nasıl bir ukdeyse unutamamış kadını.şaşkınım. Kadın olumlu baksa ne yapacak acaba. Evli olmak önemsiz bir detay sanırım babam için.takipte mi kalsam ? Genelde her yerde aynı şifreyi kullanıyor aslında işim kolay.
Unutulmuyor demek. Onla evlense kadından bezmişti belki.kavuşamamak gerçekten büyülü bir şey olmalıBabnla kadin eskiden sevgilimiymis baban llTobikmi sevmis vayyy be ne askmis 38 yil gecmis hala stalkliyor
Sordum bugün. 18 yaşındayken kıza açılmış. Ardından defalarca ulaşmaya çabalamış.kız da buna demiş ki ne bu ısrar daha 18 yaşındasın çok gençsin başkasını bulursun. Komik olan kızın da 18 olması. Büyük gibi nasihat etmiş bir de. Aynı sene 30 yaşında kel şişman biriyle evlenmiş. Adamın babama göre yaşlı ve çirkin olması daha da bir koymuş.bir defa da eşiyle ayrılacak gibi olmuş. Bizimki gene peşine düşmüş.kızamıyorum artık. Off banane.Kadının memeleri dizine inmiş lafından sonra olay başka bir boyut kazandı gözümdeAh aşk ilkler unutulmuyor sanırım. Meme olayina gelecek olursakta Şirin'e Ferhat'ın gözünden bakmak lazım. Yaptığı doğru birşey değil tabi ki babanızın. Ama olaya birde onun açısından bakınca üzüldüm adama ya. Neden kavusamadi acaba zamaninda
Valla baban icin saplanti olmus kavusamamak reddedilmek.Sordum bugün. 18 yaşındayken kıza açılmış. Ardından defalarca ulaşmaya çabalamış.kız da buna demiş ki ne bu ısrar daha 18 yaşındasın çok gençsin başkasını bulursun. Komik olan kızın da 18 olması. Büyük gibi nasihat etmiş bir de. Aynı sene 30 yaşında kel şişman biriyle evlenmiş. Adamın babama göre yaşlı ve çirkin olması daha da bir koymuş.bir defa da eşiyle ayrılacak gibi olmuş. Bizimki gene peşine düşmüş.kızamıyorum artık. Off banane.
Nasıl yani bana ne ? Babanıza karşı çıkmanız lazim. Ne demeye evlenmiş annenizle o zaman ? Yıllardır kandırmış kadincagizi.Sordum bugün. 18 yaşındayken kıza açılmış. Ardından defalarca ulaşmaya çabalamış.kız da buna demiş ki ne bu ısrar daha 18 yaşındasın çok gençsin başkasını bulursun. Komik olan kızın da 18 olması. Büyük gibi nasihat etmiş bir de. Aynı sene 30 yaşında kel şişman biriyle evlenmiş. Adamın babama göre yaşlı ve çirkin olması daha da bir koymuş.bir defa da eşiyle ayrılacak gibi olmuş. Bizimki gene peşine düşmüş.kızamıyorum artık. Off banane.
bencedeAnnene soyle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?