Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zekiceOff bu face yokken eskiden ne iyiymiş yaa. Herşeye bu kadar çabuk ulaşabilmenin kötü yanı işte.. çözüme gelince bence babanızı bir güzel trolleyip korkutun. Kadının ismiyle face açıp ekleyin. Neden bu hesap derse diğerine virüs geldi yeni açtım deyin. Babanız gene özel şeyler söylerse ben seni hiçbir zaman sevmedim deyin ki artık umudu kessin. Sonrasında da karına yollarım yazdıklarını deyip ateşi salınbence bu yeterli olacaktır.
![]()
Bak sen şu babaya allahım amcalar çoşmuş yani napıcazGeçen hafta annemlerdeydim.Adetim değildir ,kimsenin özelini kurcalamayı sevmem.ama şeytan dürttü sanki.çünkü son zamanlarda dalgınlaşmış ve daha agresif birine dönüşmüştü .babamın pc açıktı.facebook ile okey mokey oynar . İlginç bir şey bulacağımı düşünmedim.yine de hareketler dökümüne baktım. Defalarca aynı kadını aratmış. Fazla geriye gidemedim. Ama hemen her gün bakmış. İstek göndermiş.kadın henüz eklememiş ama. Belki de görmedi daha bilmiyorum. Dahası mesaj yazmış.onu hiç unutamadığını, hayatta hiçbir şeyi onu sevdiği kadar sevemediğini, o yanında olmasa dahi 38 yıldır onsuz bir anının bile geçmediğini yazmış.kadının kocası bir müddet önce ölmüş bu arada. Kadın da artık bildiğin memesi dizine inmiş biri. Annem daha genç, fit ve güzel. Nasıl bir ukdeyse unutamamış kadını.şaşkınım. Kadın olumlu baksa ne yapacak acaba. Evli olmak önemsiz bir detay sanırım babam için.takipte mi kalsam ? Genelde her yerde aynı şifreyi kullanıyor aslında işim kolay.
takipte kalabilirsin ama bence kadin pas vermez. face yi yeni ogrenen yasli tripleri...Geçen hafta annemlerdeydim.Adetim değildir ,kimsenin özelini kurcalamayı sevmem.ama şeytan dürttü sanki.çünkü son zamanlarda dalgınlaşmış ve daha agresif birine dönüşmüştü .babamın pc açıktı.facebook ile okey mokey oynar . İlginç bir şey bulacağımı düşünmedim.yine de hareketler dökümüne baktım. Defalarca aynı kadını aratmış. Fazla geriye gidemedim. Ama hemen her gün bakmış. İstek göndermiş.kadın henüz eklememiş ama. Belki de görmedi daha bilmiyorum. Dahası mesaj yazmış.onu hiç unutamadığını, hayatta hiçbir şeyi onu sevdiği kadar sevemediğini, o yanında olmasa dahi 38 yıldır onsuz bir anının bile geçmediğini yazmış.kadının kocası bir müddet önce ölmüş bu arada. Kadın da artık bildiğin memesi dizine inmiş biri. Annem daha genç, fit ve güzel. Nasıl bir ukdeyse unutamamış kadını.şaşkınım. Kadın olumlu baksa ne yapacak acaba. Evli olmak önemsiz bir detay sanırım babam için.takipte mi kalsam ? Genelde her yerde aynı şifreyi kullanıyor aslında işim kolay.
Kaç dakikadir gülüyorumVallahi bravo. Su olayı dahi alıp cilt bakımına baglamissiniz . Batmaz sizin dükkan ben böyle reklam görmedim![]()
Takipte kal tabikide. Ben esimden cok babamnkine girer bakarm arada:) annem sallamaz babam da cevredn ilgi gordugu icin pesindeyim yani. Açık açık söyleyin bile babanıza bu ne diye?Geçen hafta annemlerdeydim.Adetim değildir ,kimsenin özelini kurcalamayı sevmem.ama şeytan dürttü sanki.çünkü son zamanlarda dalgınlaşmış ve daha agresif birine dönüşmüştü .babamın pc açıktı.facebook ile okey mokey oynar . İlginç bir şey bulacağımı düşünmedim.yine de hareketler dökümüne baktım. Defalarca aynı kadını aratmış. Fazla geriye gidemedim. Ama hemen her gün bakmış. İstek göndermiş.kadın henüz eklememiş ama. Belki de görmedi daha bilmiyorum. Dahası mesaj yazmış.onu hiç unutamadığını, hayatta hiçbir şeyi onu sevdiği kadar sevemediğini, o yanında olmasa dahi 38 yıldır onsuz bir anının bile geçmediğini yazmış.kadının kocası bir müddet önce ölmüş bu arada. Kadın da artık bildiğin memesi dizine inmiş biri. Annem daha genç, fit ve güzel. Nasıl bir ukdeyse unutamamış kadını.şaşkınım. Kadın olumlu baksa ne yapacak acaba. Evli olmak önemsiz bir detay sanırım babam için.takipte mi kalsam ? Genelde her yerde aynı şifreyi kullanıyor aslında işim kolay.