babam lisedeki sevgilisine ulaşmaya çalışmış.

Teneşir mode on. Bence baban cok buyuk asiktan ziyade takintili bir adam. Takinti da sizin konusmanizla duzelmez.

Ya inanin brnim tek takildigim nokta kadinin memesine yaptiginiz yorum..
Bu konuda niye böyle bir detay verdiniz anlamadim.
Kadin dunya guzeli olsa bile sonuc degisir mi? Her halükarda babaniz anneninizi aldatmış.
Hassas olabilirsiniz haklı olarak ama bu hiç tanımadığınız bir kadın hakkında böyle aşağılayıcı konuşma hakkı vermez size.

Ayyy ya bide kaç yıldır onu düşünüyomuş kalbiyle beyniyle ihanet etmiş annenize Allahım başa vermesin. Bence takipte kalın belli etmeyin.

Ha bu arada babanıza kızdığınızdan kadını eleştirdiniz bence normalde o tarz şeyler söyleyeceğinizi düşünmüyorum. Aslında suçlu olan babanız

Off bu face yokken eskiden ne iyiymiş yaa. Herşeye bu kadar çabuk ulaşabilmenin kötü yanı işte.. çözüme gelince bence babanızı bir güzel trolleyip korkutun. Kadının ismiyle face açıp ekleyin. Neden bu hesap derse diğerine virüs geldi yeni açtım deyin. Babanız gene özel şeyler söylerse ben seni hiçbir zaman sevmedim deyin ki artık umudu kessin. Sonrasında da karına yollarım yazdıklarını deyip ateşi salın:KK53: bence bu yeterli olacaktır.:KK52:
Çok zekice

Geçen hafta annemlerdeydim.Adetim değildir ,kimsenin özelini kurcalamayı sevmem.ama şeytan dürttü sanki.çünkü son zamanlarda dalgınlaşmış ve daha agresif birine dönüşmüştü .babamın pc açıktı.facebook ile okey mokey oynar . İlginç bir şey bulacağımı düşünmedim.yine de hareketler dökümüne baktım. Defalarca aynı kadını aratmış. Fazla geriye gidemedim. Ama hemen her gün bakmış. İstek göndermiş.kadın henüz eklememiş ama. Belki de görmedi daha bilmiyorum. Dahası mesaj yazmış.onu hiç unutamadığını, hayatta hiçbir şeyi onu sevdiği kadar sevemediğini, o yanında olmasa dahi 38 yıldır onsuz bir anının bile geçmediğini yazmış.kadının kocası bir müddet önce ölmüş bu arada. Kadın da artık bildiğin memesi dizine inmiş biri. Annem daha genç, fit ve güzel. Nasıl bir ukdeyse unutamamış kadını.şaşkınım. Kadın olumlu baksa ne yapacak acaba. Evli olmak önemsiz bir detay sanırım babam için.takipte mi kalsam ? Genelde her yerde aynı şifreyi kullanıyor aslında işim kolay.
Bak sen şu babaya allahım amcalar çoşmuş yani napıcaz :skandal::işsiz:

Geçen hafta annemlerdeydim.Adetim değildir ,kimsenin özelini kurcalamayı sevmem.ama şeytan dürttü sanki.çünkü son zamanlarda dalgınlaşmış ve daha agresif birine dönüşmüştü .babamın pc açıktı.facebook ile okey mokey oynar . İlginç bir şey bulacağımı düşünmedim.yine de hareketler dökümüne baktım. Defalarca aynı kadını aratmış. Fazla geriye gidemedim. Ama hemen her gün bakmış. İstek göndermiş.kadın henüz eklememiş ama. Belki de görmedi daha bilmiyorum. Dahası mesaj yazmış.onu hiç unutamadığını, hayatta hiçbir şeyi onu sevdiği kadar sevemediğini, o yanında olmasa dahi 38 yıldır onsuz bir anının bile geçmediğini yazmış.kadının kocası bir müddet önce ölmüş bu arada. Kadın da artık bildiğin memesi dizine inmiş biri. Annem daha genç, fit ve güzel. Nasıl bir ukdeyse unutamamış kadını.şaşkınım. Kadın olumlu baksa ne yapacak acaba. Evli olmak önemsiz bir detay sanırım babam için.takipte mi kalsam ? Genelde her yerde aynı şifreyi kullanıyor aslında işim kolay.
takipte kalabilirsin ama bence kadin pas vermez. face yi yeni ogrenen yasli tripleri...

Yasi gecen daha bi aldatma hevesli oluyor ya. Valla dedemin hesabi acik kalmisti 5-6 kadina ayni siiri yazip isimleri degistirmis. Ruyamda seni gordum el eleydik falan demis. Hic sasirmiyorum valla. Aldatma mevzusuna gelince bence siz karismayin sonunda siz kotu olabilirsiniz. Ama anneninizin gormesini saglayabilirsiniz bir sekilde. Yani laf sizin agizdan cikmadam kemdi gorsun

Aşık Veysel in sözü geldi aklıma..Sever alırsın karın olur,sever anlamazsan kara sevdan olur..Babanızın ki o hesap olmuş.Beklemede kalın bence.Annenize anlatıp onu üzmeyin.

Babanızın yaptığı ayıp, eğer ki bu meme konusuna gelirsek ileride de sizin de öyle olmasını istemiyorsanız cilt bakım
Vallahi bravo. Su olayı dahi alıp cilt bakımına baglamissiniz . Batmaz sizin dükkan ben böyle reklam görmedim :deli:

Meme eleştirisi annesinin fit ve daha genç olduğunu anlata bilmek için yazılmış bir yorum olarak görüyorum ama size bir kaç tavsiye vermek isterim bir kadın olarak ;
1- annenizin ve sizin geleceğiniz için yıllarını vererek edinmiş olduğu malları ve size babanızı da hayatına dail etmiş olduğu sürede manevi olarak yıpranmışlık payınıda eklerseniz işin içine ilerde olurda babanız annenize bu kadınla çektirecek ve üzecek olursa ve işler boşanma durumuna gelecek olursa mutlaka elinizde babanızın Facebook yazışmalarını görüntü olarak alın annenizin gelecek için delil olarak elinde kalmasını sağlar eliniz güçlü olur mahkemede ne oldum değil ne olacağım mantığı ile hareket etmekte fayda var ;)

2-Bu görüntüleri aldıktan sonra bayana farklı bir hesap açıp ordan açık açık babanızın ona yazdığını ve bu mesajlara cevap vermemesini rica edebilirsiniz bir yuvayı yıkmak istemez herhalde kaç yaşında yaşlı başlı bir kadın sonuç olarak karşınızdaki

Kimse ne oldum dememeli ne olacağım demeli yaş ,kültür, maddiyat ,güzellik hepsi yerinde güzel ama hayat biz insanlar için annenize birşey söylemeyin bana kalırsa babanıza da sadece takipte kalın inşallah sonu kötü olmaz ve çaktırmayın babanızın dikkatini çekmemeye çalışın soğuk kanlı olup sadece zamana bırakın neleri var canım başka kadından çocukları da olabilirdi beterin beteri var daha çok erken fark edilmiş birşey sonuç olarak umarım dallanmadan budaklanmadan kökünden çözüme ulaşır bu yanlış

kadını asagılaman dogru bır yaklasım değil gecmıslerını bılemezsın her neyse bu konu annenı ılgılendırıyor guzel olması unutturmaya yetmemıs demek ki bilmesi lazım senın yapacagın birsey pek yok.

Takipte kal tabikide. Ben esimden cok babamnkine girer bakarm arada:) annem sallamaz babam da cevredn ilgi gordugu icin pesindeyim yani. Açık açık söyleyin bile babanıza bu ne diye?

Back
X