Babam madde bagimlisi

POLYANNACIK

umutlarım
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
259
77
123
Merhaba.evliyim ve hamileyim.babam 3 yıldır bonzai kullanıyor erkek kardeşime söylemiş defalarca bırakmaya çalıştı yeniden başladı annem ve benle.bu konu hk konuşmuyor bırakmaya çalıştığı zamanlarda cok sınırlı ve saldırgan anneme hayati zindan ediyor.annem artik dayanacak gücüm kalmadı psikolojisi bitmiş durumda.dahabonce yine şiddetli kavga olmuştu kardeşim babamı susturmaya çalışırken sınır krizi geçirmişti.babam akıllanmıyor.surekli hastayim iyi degilim diyor.ufak birseyden kavga çıkarıyor ne yapabilirim bilmiyorum çaresizlik.kardesim bekar.annem ayrılırsa kardesime kıyamıyor.babaminda ne yapacağını kestiremiyruz.anneme cok üzülüyorum.babam tam bi psikopat oturup konusulmuyor cok çaresizim

Bekar kocaman insanın nesine kıyamıyor anneniz anlamadım? Boşasın otursunlar kardeşinizle babanızda naparsa yapsın. Ortalık virüsten kırılıyor canımız dünyaca tehlikede bi de bağımlı ne dediğini bilmeyen adamla mı uğraşacaksınız

Anneniz kardeşi izle ayrı eve çıksın babanızdan ayrılıp bekar diyosunuz kırklı çocuk mu da onu bırakıp ayrılmıyor kocaman çocuk alır çocuğunu yanına yoldaş eder anneniz sonra da babanızı bi şekilde tedaviye ikna edersiniz

Kardeşim babamla ortak is yapiyor babam bize karşı cok iyi.savasiyor evet ama anneme eziyet ediyor sonra normale dönüyor hadi diyoruz düzeliyor sonra yine başlıyor yine bırakmaya çalışıyor.annem ayrı ev tutsa babam kendine nasil bakicak kardeşim onu bırakmaz ne yerler ne içerler.sefil olurlar düşüncesi bu annemin.

Babanın bakılmasının bir önemi var mı sence? Ayrıca altı bezli bir çocuktan değil yetişkin birinden bahsediyoruz. Evli olmayan erkekler nasıl yaşıyorsa öyle yaşayacak.
Bu iş böyle gider bence, düzelmez, siz bile adamda suç bulmuyorsunuz ki, hala nasıl bakılacak diyorsunuz. Bi kriz anında annenize bir şey yapmaz umarım. Aaa pardon bunun bi önemi yoktu, ortak iş var sonuçta, bozulmasın. Bi de beyfendinin beş çayı aksar allah muhafaza.

Annen bence ilk başta kendini düşünsün. İkisi de kocaman adamlar bi zahmet baksınlar kendilerine. Bence annenizde sizi bahane ediyor. Oda ayrılmak istemiyor. Belli ki düzenini bozmak istemiyor.

Allah yardimciniz olsun
Amateme yatirmayi denediniz mi

Asla boyle birşeyi onaylamam ablamda madde bagimlisi amtm yatircagimizi duya herkes sakin yapmayin orda tedavi uygulamıyorlar cebreleri genisliyor dediler keeke dinleseydik simdi bu durumda olmazdik iyilesmek istemeyen hic bir insani tefavi etme yontemi yok malasef oraya girdi cevresi genisledi orda bile satıyorlar asla guvenilcek biyer degil doktorlar bile okdr alismiski dedikleri tek sey izin veerceksiniz iyolesmek istedikleri zmn iyilesicekler topraga girince onlarda bizde kurtulcaz

Size soyleyecegim tek sey duzelmez biz senelerce svasini verdik yok malasef o yuzden biraksin annen perisan olsu belki akli basina gelir ama sanmiyrm

Dogru dediginizde haklisiniz ama amatemine gore degisir gercekten tedavi olmak icin yatmak isteyende var kendine musteri arayan saticilar da ama krizi geldigi zaman tutabilecek ilaclari amatemden haric bi tek sokaktaki saticilardan bulabilirler e zaten onlara gidende ilacini degil maddenin kendisini aliyor

Dünyadaki en acı şey anne baba olamamış vasıfsız insanlara anne baba olmaya çalışan çocukları. O iki insan sizi dünyaya getirdi onlar sizin için endişelenmeliyken siz napacağınızı düşünüyorsunuz. Cidden üzülüyorum bu durumlara. Sorununuz için babayı hayatınızdan tamamen çıkarmanız gerekiyor. Bonzai eninde sonunda öldürür ama kullanıcılar çok zararlı da olabilir. Anneniz ve kardeşiniz hatta siz risk altındasınız

Şikayet edin.
Annende boşanma davası açsın.
Neyine kıyamıyor kardeşinin böyle daha mı mutlu ?

Allah esirgesin bonzai cok kötü bisey diye biliyorum. Nasil bulaşmış bu illete bundan öncesinde madde kullanimi var mıydı? Üzüldüm anneniz çekmesin bu eziyeti, yazik günah ama sanirim o da ne yapacağını tam bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…