ahh ahhhhhhhhh canım ben bu söylediklerinin benzerini yasadım....
babam kabullenemiyordu birini sevmemi evleniyor olmamı nişanlıyken eşimle ne bir pastaneye gittik nede bi yemege çıktık izin vermedi ama bizde sorun çıkarmadık hep alttan aldık babama karşı eşim asla sorun etmedi bunlar ben anlıyorum babamı yarın benimde evladım olacak dedi (canım kocacım benim)
sanki hiç düzelmeyecek gibi geliyordu bana ama evlenince değişti herşey babam eşimi tanıdıkça çok sevdi eşimde asla saygıda kusur etmedi. şimdi öz oğlu gibi sever ve bana üzme çoçuğu kızım der bişey olduğundakaydirigubbakcemile3
düzelir canım inş. biraz sabır zor ama sabret anlamaya çalış babanı kendini yıpratma baban sana yaklaşmıyorsa sen yaklaş sarıl öp anlat böyle olmaya dayanamadığı eminim düzelira.s.
Demekki nerdeyse herkezin evlenmeden once yasadigi durumlar, ama insan yinede huzursuz oluyor.. Elimde degil, o sicaklik gostermeyince bende sarilip koklayamamki.
Bugun Trdeki amcama webcam actik babamla orda baba kiz birarada oturduk mutluluk pozlari verdik bilmiyorum icinden gelmismiydi babamin..
çok iyi anlıyorum seni şuan.. aynı hır gür bizim evde de mevcut akannehir ne desem batıyor..özelliklede babama.. misal bu sabah annem rahatsızlandı.. midesinden kıvranıyor falan öyle böyle değil doktora diyoruz hayır da hayır.. ben dedim baba götürsene dinlemesene sen onu dedim o anki endişeyle kızgın söyledim ben kötü oldum.. hemen hakaretvari cevap geldi "ne diyosun u..." şeklinde.. insan kırılıyor.. ben kötü bişey mi demişim şimdi?? benim annem ona kalsa hasta da olsa doktora gitmez ama ben korkuyorum ve babamın böyle bi anda öyle oturmasına çok kızdım.. en sonda zar zor gittiler vs vs.. en küçük bişeyde bana "gittiğin yerde (sözlümün ailesi) böyle yapabilceğini rahat olcağını mı sanıyosun,onlara mı güveniyosun " şeklinde konuşuyo... hele en küçük bişeyde "sus u.." diye bağırması k bakmayın ama cinlerimi tepeme çıkartıyo.. ben erkek evlat değilim ki küfürvari konuşuyo bana ?? ama hep kötü ben hep saygısız suçlu ben.. :1no2: benimde sabrım gururum olduğunu unutuyolar.. bi de üsütne üstlük ben çok asi olmuşum son zamanlarda ne hainmişim neler neler..
senin gibi bende sözlümden çıkartıyorum ama istemeden tabii... bizimde aramızda 2 saat mesafe var.. o yüzden çok iyi anlıyorum seni.. gerçi senin baştaki baba kız ilişkinden hiçbir zaman yoktu olmadı yani.. neden bilmiyorum benim yapımlada alakalı.. ama sonuç olarak bu böyle.. nasıl ve ne zaman geçer ve niye böyle yapıyolar anlamıyorumbenneyaptımki
Evet banada her lafi batiyor, sonucta kucuk bir kiz degilizki. Benim babaminda bazen agizindan ister istemez kirici sozler cikiyor ve bu beni cok yikiyor hemen gozyaslarina boguluyorum, karsilik vermek istemiyorum ama bazende sabrim tasiyor agizima geleni bende diyorum malesef sonradanda pisman oluyorum bilmiyorum nolcak sonum..
Babanin seni cok sevdigi yazdiklarindan belli,seni kaybetmekten korkuyor cünkü sen secimini yapip babana daha sonra söylemissin ...babanla beraber alsaydin kararini tepkisi böyle olmazdi...
Babamla beraber nasil alcaktimki, o zaten istemiyecekti, cunku o yakindan kendi memleket vs vs isterdi.,. Ben durust oldum anlattim ama hak etmedigim tepkiler aldim sanirim..
bu dediğin olayı ben regl olduğumdan sonra yaşamıştım babamla, 12-13 yaşlarımdayken.
canciğer kuzu sarmasıyken adam düşmanım kesilmişti. şu ana kadar da hep böle ters bi yanımı bulsun aşağılamaya kalkar falan, ama ben cevap veriyorum artık napiyim. adam küçük çocuk gibi inatlaşıyo benle 10 küsür senedir. evlenmeye kalksam demekki kapının önüne koycak.. Allah yardımcın olsun, da babana fazla yüz verme. seni üzmeye hakkı yok. biz burda oğlunu gelininden kıskanan kaynanaları okuyup kızıyoruz, senin baban da kıskanç kaynanadan farklı değil. "ben doyuncaya sarılamadan elin oğlu sarılcak" çok çirkin bi laf geldi bana. evleniyosan nie sana sarılamasın ki bi daha. hastalıklı bi düşünce.
Allah allah buda baska bir versiyon, peki nasil bir anda degisiverdiki baban buda garip degilmi .. Seninde allah yardimcin olsun canim bilmem o lafi niye soyledi belliki cok koymus cunku o lafi derken gozleri dolmustu ilk defa aglamaz dedigim adamin gozleri doldu kotu olmustum baya..
en büyük kızı olduğunuzdan olabilir mi?
evet evin buyuk kiziyim ama ondanmidir bilmiyorum, bide ilk tecrube bide beklemiyordu boyle bir gelisme ondan belki, ama aylardir sindiremedi ..
babalar kıskanır kızlarını benim babamda beni biri seviyodu kulağına gitmiş 4 ay konuşmadı benimle sonra gittim anlattım anladı oda
bence konuşmalısın sende anlatmalısın sevdiğini neler hissettiğini kendini anlamasını istemelisin niye böyle davrandığını sormalısın konuşarak aşılabilir bi konudur emin ol
babalar kıramaz kızlarını
Konusmak istiyorum ama artik bende cekiniyorum bu konuyla ilgili annemide araya katmak istemiyorum annem cok konusmaya calisti babamla ama o zamanda annemi tersliyor yazik kadincagiza..
aahh ahh ne mutluydum şu yazıyı okuyana kadar.. ağladm ağlicam zor tutuyorum kendimi.. babam da benim için bambaşkadır, dünya bir yana o bir yana.. demek ki seni nasıl seviyor baksana, içi buruluyor evinden uçup gideceksin diye.. sen yine sevgini göster, bolbol sarıl öp kokla, ne de olsa son ayların artık..
Hangi yazi cnm... daha uzun aylar belki yil bu evdeyim ama cok uzuyor beni bunun oda farkinda bazen babam duysun diye annemin yaninda guya fisiltili konusuyorum mutsuz oldugumu fln babamla ilgili, az cok oda farkina varmistir..
Böyle bir babam olsaydi, Brad Pitt bile gelse inanin ben evlenmezdim.
Ne mutlu böyle bir baban varmis, inan imrendim diyebilirim.
Var idi evet artik yok malesef..